Chosen Ιούλιος 5, 2005 #8541 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro και φω μια τιμονιέρα της momo , spc βαλε καλύτερα phase στο video:):P Δεν γίνεται, το έχει στον Χ2 atm: άνοιξε το Wordpad μαζί με το fax... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 5, 2005 #8542 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από unseen δικο σου?Εγω παντως που ειμαι 1.70...........δεν πιστευω να φτανω να βαλω μητρικη εκει πανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 5, 2005 #8543 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 γεια σας καλα μου παιδακια.........επιτελους εφυγα λιγο απο τα χωραφια και ειμαι σε ενα εργαστηριο λιπασματων και ελεγχου οξυτητας ελαιολαδου.τουλαχιστον εδω παιζει κλιματισμος και ενα σελερονακι με 95 επανω του......ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούλιος 5, 2005 #8544 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 εμας οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 5, 2005 #8545 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 12:08] εμας οχι :cry: παλιοπαιδοοοοοο:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 5, 2005 #8546 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 11:56] ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 12:08] εμας οχι ....και η κοντρα WoW-Guild Wars περναει την πυλη (με την Ιωαννα Λίλη) της ψυχαγωγιας και μεταφερεται σε προσωπικο επιπεδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιούλιος 5, 2005 #8547 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από SLN ....και η κοντρα WoW-Guild Wars περναει την πυλη (με την Ιωαννα Λίλη) της ψυχαγωγιας και μεταφερεται σε προσωπικο επιπεδο ΡΕ WOW ΡΕ :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 5, 2005 #8548 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 τι ειναι αυτη η κυβερνηση ρε , τι μαλακες ειναι αυτοι. ΡΕ ΟΥΣΤ ρε απο εδω καθαρματα . Αναξιοι και γκαφατζηδες του κερατα. κοιτα εδω :Εκατομμύρια φορολογούμενοι και κυρίως ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί και συνταξιούχοι, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες ΙΧ και ακινήτων θα περάσουν από τα γκισέ της Εφορίας, προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια περιορισμού του ελλείμματος του φετινού προϋπολογισμού.θυμαται τι ελεγε οταν ειχαμε εκλογες "να σκυψουμε στην καθημερινοτητα"MY ARSEΜετα του δειχνουν του αλλουνου μελετες για τα ωραρια που εχει αποτυχει παταγωδως, ΟΧΙ αυτος επιμενει οτι ειναι καλο μετρο. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤhttp://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=636139&lngDtrID=251 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 5, 2005 #8549 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Το υπουργείο προσανατολίζεται σε αύξηση κατά 20% των τελών κυκλοφορίας, για δεύτερη συνεχή χρονιά.Καλά είναι ανάλγητοι τελείως; Αυξάνουν τα τέλη 20% και στους μισθούς δίνουν αυξήσεις 3%. Και μετά θα έχουν τα μούτρα να μας αντικρίσουν στις επόμενες εκλογές. Ρε ούστ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 5, 2005 #8550 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma γεια σας καλα μου παιδακια.........επιτελους εφυγα λιγο απο τα χωραφια και ειμαι σε ενα εργαστηριο λιπασματων και ελεγχου οξυτητας ελαιολαδου.τουλαχιστον εδω παιζει κλιματισμος και ενα σελερονακι με 95 επανω του...... ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Hλιοκαμενο αγορι,κουραγιο ρααααΑ Αρχική απάντηση από astrolabos Καλά είναι ανάλγητοι τελείως; Αυξάνουν τα τέλη 20% και στους μισθούς δίνουν αυξήσεις 3%. Και μετά θα έχουν τα μούτρα να μας αντικρίσουν στις επόμενες εκλογές. Ρε ούστ... Mην ανχωνεστε,τη τελευταια χρονια θα το χρυσωσουν το χαπι κ ολοι θα ειναι happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 5, 2005 #8551 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 14:46] Hλιοκαμενο αγορι,κουραγιο ρααααΑ Θαυμαστε εδω 100% αρσενικο!!! Ελα λεμε τελευταιο μοντελο!!!!! Οποιος προλαβει!! Παρε εδω αντρακλα!!! Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 14:46] θα το χρυσωσουν το χαπι κ ολοι θα ειναι happy (με τον Μιχαλη Λιαπη) βεβαιως βεβαιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 5, 2005 #8552 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Θαυμαστε εδω 100% αρσενικο!!! Ελα λεμε τελευταιο μοντελο!!!!! Οποιος προλαβει!! Παρε εδω αντρακλα!!! Διοτι η τεστοστερονη χτυπαει κοφτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 5, 2005 #8553 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 γ@μω τους κωλο καφρους τους ζηταδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Ιούλιος 5, 2005 #8554 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Let the fun (or the pain) begin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 5, 2005 #8555 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 κερδισες το λοττο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 5, 2005 #8556 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:25] κερδισες το λοττο? Το λοττο δεν φτάνει... λοτο + Joker + Super3 + Super5 + Kino + Στοίχημα, ελπίζω να φτάνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 5, 2005 #8557 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Καλα χαλαρωσε , AMD ειναι οχι Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Ιούλιος 5, 2005 #8558 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Wish me luck, είμαι στη φάση του τσιγάρου πριν πατήσω το κουμπάκι για πρώτι φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούλιος 5, 2005 #8559 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Elpis γ@μω τους κωλο καφρους τους ζηταδες Δε μου λε ρε φιλαρακι......Λεω...μη τυχον και σε πιασανε οι Ζηταδες το κολ@ρ@κι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 5, 2005 #8560 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 21:38] Wish me luck, είμαι στη φάση του τσιγάρου πριν πατήσω το κουμπάκι για πρώτι φορά. Καλή τύχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.