Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

γεια σας καλα μου παιδακια.........επιτελους εφυγα λιγο απο τα χωραφια και ειμαι σε ενα εργαστηριο λιπασματων και ελεγχου οξυτητας ελαιολαδου.τουλαχιστον εδω παιζει κλιματισμος και ενα σελερονακι με 95 επανω του......

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 11:56]

Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 12:08]

εμας οχι

....και η κοντρα WoW-Guild Wars περναει την πυλη (με την Ιωαννα Λίλη) της ψυχαγωγιας και μεταφερεται σε προσωπικο επιπεδο

τι ειναι αυτη η κυβερνηση ρε , τι μαλακες ειναι αυτοι. ΡΕ ΟΥΣΤ ρε απο εδω καθαρματα . Αναξιοι και γκαφατζηδες του κερατα. κοιτα εδω :

Εκατομμύρια φορολογούμενοι και κυρίως ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί και συνταξιούχοι, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ιδιοκτήτες ΙΧ και ακινήτων θα περάσουν από τα γκισέ της Εφορίας, προκειμένου να συνδράμουν στην προσπάθεια περιορισμού του ελλείμματος του φετινού προϋπολογισμού.

θυμαται τι ελεγε οταν ειχαμε εκλογες "να σκυψουμε στην καθημερινοτητα"

MY ARSE

Μετα του δειχνουν του αλλουνου μελετες για τα ωραρια που εχει αποτυχει παταγωδως, ΟΧΙ αυτος επιμενει οτι ειναι καλο μετρο. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=636139&lngDtrID=251

Το υπουργείο προσανατολίζεται σε αύξηση κατά 20% των τελών κυκλοφορίας, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Καλά είναι ανάλγητοι τελείως; Αυξάνουν τα τέλη 20% και στους μισθούς δίνουν αυξήσεις 3%. Και μετά θα έχουν τα μούτρα να μας αντικρίσουν στις επόμενες εκλογές. Ρε ούστ...

Αρχική απάντηση από greekfragma

γεια σας καλα μου παιδακια.........επιτελους εφυγα λιγο απο τα χωραφια και ειμαι σε ενα εργαστηριο λιπασματων και ελεγχου οξυτητας ελαιολαδου.τουλαχιστον εδω παιζει κλιματισμος και ενα σελερονακι με 95 επανω του......

Hλιοκαμενο αγορι,κουραγιο ρααααΑ :p

Αρχική απάντηση από astrolabos

Καλά είναι ανάλγητοι τελείως; Αυξάνουν τα τέλη 20% και στους μισθούς δίνουν αυξήσεις 3%. Και μετά θα έχουν τα μούτρα να μας αντικρίσουν στις επόμενες εκλογές. Ρε ούστ...

Mην ανχωνεστε,τη τελευταια χρονια θα το χρυσωσουν το χαπι κ ολοι θα ειναι happy :p

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 14:46]

Hλιοκαμενο αγορι,κουραγιο ρααααΑ :p

Θαυμαστε εδω 100% αρσενικο!!! Ελα λεμε τελευταιο μοντελο!!!!! Οποιος προλαβει!! Παρε εδω αντρακλα!!!

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 14:46]

θα το χρυσωσουν το χαπι κ ολοι θα ειναι happy

(με τον Μιχαλη Λιαπη)

βεβαιως βεβαιως

Αρχική απάντηση από SLN

Θαυμαστε εδω 100% αρσενικο!!! Ελα λεμε τελευταιο μοντελο!!!!! Οποιος προλαβει!! Παρε εδω αντρακλα!!!

Διοτι η τεστοστερονη χτυπαει κοφτες :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.