Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:20]

δεν πάμε καλά....

όποιος πάντως ψάχνει τον SLN, ας μου πει να του δώσω το τηλ. του, μην ταλαιπωρείται ο άνθρωπος

Α να χαθεις... Κρυε!

με τις φασιστικές αποφάσεις της διοίκησης και την ''εξορία'' των ΟΤ, βλέπω, μετά λύπης μου, το αγαπημένο thread να μαραζώνει και τον Γιώργο να στέφεται από τώρα νικητής :p

Αντε να την κανω και γω.

Παω να ξεροσταλιασω κατω απο την αφορητη ζεστη μεσα στα χωραφια του Ξηρόμερου.:weep::whip:

να προσεχετε το λαμπη ρααααααααααααααααα.................σας θελω καλα παιδακιααααααα:hug:

θα μου λειψετε ρααααααααααααα:bye:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:24]

Αντε να την κανω και γω.

Παω να ξεροσταλιασω κατω απο την αφορητη ζεστη μεσα στα χωραφια του Ξηρόμερου.:weep::whip:

να προσεχετε το λαμπη ρααααααααααααααααα.................σας θελω καλα παιδακιααααααα:hug:

θα μου λειψετε ρααααααααααααα:bye:

Πω πω καταστροφη, θα παραλυσει το news posting area τωρα που φευγει ο... MVP :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

@shido :eek: :eek:

προχθες ειδες που κατεβασανε τη σημαια απο το λευκο πυργο και σηκωσανε μια μαυρη και οι μπατσοι καθοντουσαν και κοιτουσανε? αυτα δεν γινονται σε ΚΑΜΜΙΑ χωρα του κοσμου , ετσι ανενοχλητοι ανεβηκανε επανω , την κατεβασανε και μετα την ανεβασανε κατεβηκανε πηγανε στη ραψωδια για καφε κοκ. Κυριλε

Αρχική απάντηση από ea6gka

προχθες ειδες που κατεβασανε τη σημαια απο το λευκο πυργο και σηκωσανε μια μαυρη και οι μπατσοι καθοντουσαν και κοιτουσανε? αυτα δεν γινονται σε ΚΑΜΜΙΑ χωρα του κοσμου , ετσι ανενοχλητοι ανεβηκανε επανω , την κατεβασανε και μετα την ανεβασανε κατεβηκανε πηγανε στη ραψωδια για καφε κοκ. Κυριλε

ελπίζω το πρόβλημά σου να μην είναι η σημαία....

το προβλημα μου ειναι η παντελης ελλειψη μετρου και αναρχη συμπεριφορα. Δεν γινεται να κανει ο καθενας οτι θελει, αν κανει ας το κανει χωρις να θιγει τους αλλους. Και η σημαια σε παρα πολλους συμβολιζει κατι , και αυτοι θιχτηκαν

ρε αφου υποτι8εται δεν ειμαστε ρατσιτσες εμεις οι ελληνες... εννοειται οτι μπορει το κα8ε μπιρμπιτσολι να ανεβοκατεβαζει οποια σημαια θελει....

Και φυσικα μην κατηγορητε την αστυνομια... αφηστε την καλα κοιματε τοσα χρονια.... μην την ενοχλητε, γιατι μπορει να μην θυμωνει οταν κατεβαζουν την ελληνικη σημαια, αλλα σιγουρα θα θυμωσει αμα την ξυπνησετε...

ηθελα να ηξερα αν ενας ελληνας το εκανε αυτο εξω... τι θα γινοτανε? θα τον κοιτουσανε? 'η θα τον θαβανε επι τοπου?

ο ωχαδερφισμος μας δεν εχει οριο.... καλα κανουν και μας κανουν τετοια κοπλα.... φλωροι εχουμε καταντησει .....

(οχι δεν ειμαι ουτε δεξιος ουτε αριστερος ουτε τπτ.... απλος γουσταρω αυτο το μαμημενο τοπο που γεννηθηκα και ζω....)

και που σαι αφεντικο , στο λευκο πυργο , μιλαμε για εθνικο συμβολο τωρα οχι μλκιες. Εξω αν δεν επεφτε ξυλο σιγουρα φυλακα θα επαιζε χαλαρα. Σε χωρες οπως τουρκια εκτελεση νομιζω .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.