spc Ιούλιος 1, 2005 #8461 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 δεν πάμε καλά.... όποιος πάντως ψάχνει τον SLN, ας μου πει να του δώσω το τηλ. του, μην ταλαιπωρείται ο άνθρωπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 1, 2005 #8462 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:20] δεν πάμε καλά....όποιος πάντως ψάχνει τον SLN, ας μου πει να του δώσω το τηλ. του, μην ταλαιπωρείται ο άνθρωπος Α να χαθεις... Κρυε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 1, 2005 #8463 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 με τις φασιστικές αποφάσεις της διοίκησης και την ''εξορία'' των ΟΤ, βλέπω, μετά λύπης μου, το αγαπημένο thread να μαραζώνει και τον Γιώργο να στέφεται από τώρα νικητής Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 1, 2005 #8464 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 ............"Στο off topic πια δεν εεεχουμεε ζωηηη"..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούλιος 1, 2005 #8465 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 [Χθες, στις 14:41] GG P4C800-E Dlx 35 απο στοκ μήπως από το πλαίσιο? γιατί εγω είχα κάνει rma μια που δεν λειτουργουσε η παράλληλη θύρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούλιος 1, 2005 #8466 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αντε να την κανω και γω. Παω να ξεροσταλιασω κατω απο την αφορητη ζεστη μεσα στα χωραφια του Ξηρόμερου. να προσεχετε το λαμπη ρααααααααααααααααα.................σας θελω καλα παιδακιααααααα θα μου λειψετε ρααααααααααααα:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούλιος 1, 2005 #8467 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 http://www.macedoniainfo.com/greece_steal_BG_culture.htm:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 1, 2005 #8468 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 14:24] Αντε να την κανω και γω. Παω να ξεροσταλιασω κατω απο την αφορητη ζεστη μεσα στα χωραφια του Ξηρόμερου. να προσεχετε το λαμπη ρααααααααααααααααα.................σας θελω καλα παιδακιααααααα θα μου λειψετε ρααααααααααααα:bye: Πω πω καταστροφη, θα παραλυσει το news posting area τωρα που φευγει ο... MVP :tomato: :tomato: @shido :eek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 1, 2005 #8469 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn http://www.macedoniainfo.com/greece_steal_BG_culture.htm:devil: πολυ παλιο, ειναι το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, κομμα βουλγαροφωνων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούλιος 1, 2005 #8470 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Χμ δεν το ηξερα,μου ρθε με μαιλ πριν λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 1, 2005 #8471 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 καλά,δεν κάθησα να το διαβάσω ολόκληρο αλλά μάλλον δεν μας πολυ-συμπαθούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 1, 2005 #8472 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 προχθες ειδες που κατεβασανε τη σημαια απο το λευκο πυργο και σηκωσανε μια μαυρη και οι μπατσοι καθοντουσαν και κοιτουσανε? αυτα δεν γινονται σε ΚΑΜΜΙΑ χωρα του κοσμου , ετσι ανενοχλητοι ανεβηκανε επανω , την κατεβασανε και μετα την ανεβασανε κατεβηκανε πηγανε στη ραψωδια για καφε κοκ. Κυριλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 1, 2005 #8473 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka προχθες ειδες που κατεβασανε τη σημαια απο το λευκο πυργο και σηκωσανε μια μαυρη και οι μπατσοι καθοντουσαν και κοιτουσανε? αυτα δεν γινονται σε ΚΑΜΜΙΑ χωρα του κοσμου , ετσι ανενοχλητοι ανεβηκανε επανω , την κατεβασανε και μετα την ανεβασανε κατεβηκανε πηγανε στη ραψωδια για καφε κοκ. Κυριλε ελπίζω το πρόβλημά σου να μην είναι η σημαία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 1, 2005 #8474 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 το προβλημα μου ειναι η παντελης ελλειψη μετρου και αναρχη συμπεριφορα. Δεν γινεται να κανει ο καθενας οτι θελει, αν κανει ας το κανει χωρις να θιγει τους αλλους. Και η σημαια σε παρα πολλους συμβολιζει κατι , και αυτοι θιχτηκαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 1, 2005 #8475 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 συμφωνω μαζι σου. ειναι ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ πραγματικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Ιούλιος 1, 2005 #8476 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 πηγανε στη ραψωδια για καφε κοκ. Κυριλε thelabίτες και αυτοί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 1, 2005 #8477 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 ρε αφου υποτι8εται δεν ειμαστε ρατσιτσες εμεις οι ελληνες... εννοειται οτι μπορει το κα8ε μπιρμπιτσολι να ανεβοκατεβαζει οποια σημαια θελει....Και φυσικα μην κατηγορητε την αστυνομια... αφηστε την καλα κοιματε τοσα χρονια.... μην την ενοχλητε, γιατι μπορει να μην θυμωνει οταν κατεβαζουν την ελληνικη σημαια, αλλα σιγουρα θα θυμωσει αμα την ξυπνησετε...ηθελα να ηξερα αν ενας ελληνας το εκανε αυτο εξω... τι θα γινοτανε? θα τον κοιτουσανε? 'η θα τον θαβανε επι τοπου?ο ωχαδερφισμος μας δεν εχει οριο.... καλα κανουν και μας κανουν τετοια κοπλα.... φλωροι εχουμε καταντησει .....(οχι δεν ειμαι ουτε δεξιος ουτε αριστερος ουτε τπτ.... απλος γουσταρω αυτο το μαμημενο τοπο που γεννηθηκα και ζω....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 1, 2005 #8478 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 και που σαι αφεντικο , στο λευκο πυργο , μιλαμε για εθνικο συμβολο τωρα οχι μλκιες. Εξω αν δεν επεφτε ξυλο σιγουρα φυλακα θα επαιζε χαλαρα. Σε χωρες οπως τουρκια εκτελεση νομιζω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 1, 2005 #8479 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 προσβολη εθνικου συμβολου.... στην ελλαδα τιμωρειται με ενα φραπε.... στο απεναντι μαγαζι....(για να βλεπουν και το κατορ8ωμα τους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 1, 2005 #8480 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 ε για αυτο σου ειπα στη ραψωδια , απεναντι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.