doctor Ιούνιος 26, 2005 #8321 Ιούνιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:02] για Ροδο ξεχνα το φαληρακι......δεν ειναι ακομα για εκει ο μπιλ.......καλυτερα ξενοδοχειακι κεντρο κοντα στην πλατεια κυπρου και σε 10λεπτακια στο μπαρ-ο-δρομο και τα σοκακια της παλιας πολης:smoke: ...καλά στείλτε τον στα Μάλια...........10 ημέρες και μετά 10 ημέρες Φαληράκι......και θα γυρίσει.........από Βασίλης........ Μπίλαρος... χώρια που θα κάνει τις γνωριμίες του και τον χειμώνα θα πηγαίνει για καμιά βδομαδουλα ....Βόρειες Χώρες ....και παράλληλα θα κάνει και τις αγορές του σε hardware....δωθεισης ευκαιρίας..... ;)
greekfragma Ιούνιος 26, 2005 #8322 Ιούνιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 00:12] ...καλά στείλτε τον στα Μάλια...........10 ημέρες και μετά 10 ημέρες Φαληράκι......και θα γυρίσει.........από Βασίλης........ Μπίλαρος... χώρια που θα κάνει τις γνωριμίες του και τον χειμώνα θα πηγαίνει για καμιά βδομαδουλα ....Βόρειες Χώρες ....και παράλληλα θα κάνει και τις αγορές του σε hardware....δωθεισης ευκαιρίας..... ;) αμα ειναι να τα παρει ολα σβαρνα ας παει μια βολτα και απο καλλιθεα μαρμαρα χαλκιδικης......... οι καλυτερες διακοπες που εχω κανει μεχρι σημερα:worship:
SlotKiller Ιούνιος 26, 2005 #8323 Ιούνιος 26, 2005 πειτε μου καποιοs στα γρηγορα ποιο ειναι το αρχειο των windows που κανει το activation... για να αλλαξω cdkey.......για x64 θελω, αλλα ας μου πειτε και για τα 32αρια μιας και δεν το θυμαμαι καθολου...
R@tNET Ιούνιος 26, 2005 #8324 Ιούνιος 26, 2005 Έχει κατέβει κανένας από εσάς Μάνη; ... να δει πόσο μ@μ@τ@ είναι. Μάλλον δεν ξέρετε από Μάνη... γι' αυτό τα λέτε αυτά.
SLN Ιούνιος 26, 2005 #8325 Ιούνιος 26, 2005 Για να ξερουμε τι κοσμος μαζευεται σε Φαληρακι-Μαλλια κλπ κλπ μερη, αυτες ειναι οι διαφημισεις που τους δειχνουν για να τους "πεισουν" να ερθουν... Greece 1...
SLN Ιούνιος 26, 2005 #8327 Ιούνιος 26, 2005 και 3... Παντως εγω οποτε πηγαινω Μαλλια πεθαινω στο γελιο. Ουτε ειμαι απο τους ψευτο-ευαισθητους που κουνανε αποδοκιμαστικα το κεφαλι και βριζουν τους Αγγλους. Οι ανθρωποι οταν πινουν ειναι ΘΕΟΙ!!! Δεν παιζονται.... Χωρις να μιλησω για γκομενες κλπ απο τις κλασσικοτερες αναμνησεις που εχω ειναι να εχουμε λιωσει με τον κολλητο μου σε ενα πεζοδρομιο με την μπυροϊνη στο χερι και να χαζευουμε τους Αγγλους που περνανε... Μεσα Αυγουστου τρελλη ζεστη 3-4 το πρωι... οποτε περναει χορευντας ενας τυπακος με το σαρτσακι του, την παντοφλιτσα του.... ΣΤΟΛΗ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ (το πανω μερος) και για καπελλο.... ΜΙΣΟ (αδειο) ΚΑΡΠΟΥΖΙ..... Λιωσαμε στο γελιο R-E-S-P-E-C-T!!! :worship: :worship: :worship:
astrolabos Ιούνιος 26, 2005 #8328 Ιούνιος 26, 2005 Καθόλου respect. Η εν λόγω (αντιπαθέστατη κατ'εμε) ράτσα των ’γγλων, νομίζει ότι πάει κάπου και μπορεί να κάνει ότι καφρίλα γουστάρει. Στην χώρα τους γιατί δεν τα κάνουν αυτά; α. Σέβονται το περιβάλλον τους β. Υπάρχει σωστή και σκληρή αστυνόμευση ’ρα κάνοντας αυτές τις καφρίλες στην Ελλάδα, δεν σέβονται την "Country of Gods" και ότι η αστυνόμευσή μας είναι για τα πανηγύρια σε αυτά τα μέρη, γιατι ως κλασσικοί ραγιάδες και yesmen δεν χαλάμε το χατήρι στο λίγδη το ξένο μπας και μας αφήσει κανένα ευρούλι παραπάνω.... δεν περιγράφω άλλο....
SLN Ιούνιος 26, 2005 #8329 Ιούνιος 26, 2005 Ρε συ σωστα ολα αυτα και φυσικα δεν αναφερομαστε σε καλο-κακο τουρισμο αλλα αμα θες να διασκεδασεις που θα πας??? Στο 50αρη Ολλανδο-Γερμανο που ερχεται και ησυχα τρωει το φαι του, πινει την μπυρα του και φευγει?? Who you gonna call??? Εγω προσωπικα γελαω και το διασκεδαζω απιστευτα με ολους αυτους... Και πιο παλια Χερσονησο με Ολλανδους-Δανους κλπ Εφοσον οι "ξενοδοχοι-μαγαζατορες" της Κρητης τους ανεχονται στα δικα τους καταστηματα, δεν μου πεφτει εμενα λογος. Αμα θιγεσαι με καφριλες, παω πασο. Αλλα αμα το διασκεδαζεις τοτε αλλαζει η φαση
greekfragma Ιούνιος 26, 2005 #8330 Ιούνιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 01:21] Καθόλου respect. Η εν λόγω (αντιπαθέστατη κατ'εμε) ράτσα των ’γγλων, νομίζει ότι πάει κάπου και μπορεί να κάνει ότι καφρίλα γουστάρει. Στην χώρα τους γιατί δεν τα κάνουν αυτά; α. Σέβονται το περιβάλλον τους β. Υπάρχει σωστή και σκληρή αστυνόμευση ’ρα κάνοντας αυτές τις καφρίλες στην Ελλάδα, δεν σέβονται την "Country of Gods" και ότι η αστυνόμευσή μας είναι για τα πανηγύρια σε αυτά τα μέρη, γιατι ως κλασσικοί ραγιάδες και yesmen δεν χαλάμε το χατήρι στο λίγδη το ξένο μπας και μας αφήσει κανένα ευρούλι παραπάνω.... δεν περιγράφω άλλο.... το θεμα θελει προσοχη............προσωπικα εχω περασει καλοκαιρι σε περιοχες οπως ειναι το φαληρακι και η χερσονησσος αλλα και αλλου. οταν ο αγγλος βλεπει ενα φαληρακι μεσα στη βρωμα και μια χερσονησσο χωρις αστυνομευση και απιστευτη αναρχια απο καταστηματαρχες/ξενοδοχουπαλληλους του δημιουγειται η αναλογη επιθυμια για κανιββαλισμο. οταν ο αγγλος ερχεται σε νησακια πιο ηρεμα και σαφως πιο οργανωμενα σας πληροφορω οτι ειναι πιο καθαρος και απο τους περισσοτερους μας. βεβαια πρεπει να βαλουμε μεσα στην κουβεντα και το βιοτικο και οικονομικο υποβαθρο των κατηγοριων αγγλων που επισκεπτονται τη χωρα μας........μιας και στη ροδο μπορω να εχω προσωπικα μεγαλο δειγμα των κατηγοριων αυτων και επειδη η δουλεια του πατερα μου εχει να κανει με ξενοδοχεια και αυτες τις περιοχες σας λεω οτι σε φαληρακια χερσονησσο και τετοια μερη ερχονται τα κατωτερα στρωματα τουριστων που την βγαζουν με σουβλακι και πρωινο ομελετα λουκανικο και ζαμπον στο ξενοδοχειο. οι πιο ανετοι οικονομικα αγγλοι σας πληροφορω οτι ειναι κυριοι και μαλιστα εχω δει και αρκετους να χωνονται σε αλλους αγγλους που βρωμιζαν την παραλια με κουτακια απο μπυρες. οποτε να τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι και γενικα να χαρακτηριζουμε ενα λαο απο την πλειοψηφια των ατομων που συναναστραφηκαμε δεν ειναι σωστο. οι αγγλοι δεν ειναι 2εκατομμυρια που ερχονται στη χωρα μας και μονο οι 200χιλιαδες φερονται σωστα
Chosen Ιούνιος 26, 2005 #8331 Ιούνιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:42] το θεμα θελει προσοχη............προσωπικα εχω περασει καλοκαιρι σε περιοχες οπως ειναι το φαληρακι και η χερσονησσος αλλα και αλλου. οταν ο αγγλος βλεπει ενα φαληρακι μεσα στη βρωμα και μια χερσονησσο χωρις αστυνομευση και απιστευτη αναρχια απο καταστηματαρχες/ξενοδοχουπαλληλους του δημιουγειται η αναλογη επιθυμια για κανιββαλισμο. οταν ο αγγλος ερχεται σε νησακια πιο ηρεμα και σαφως πιο οργανωμενα σας πληροφορω οτι ειναι πιο καθαρος και απο τους περισσοτερους μας. βεβαια πρεπει να βαλουμε μεσα στην κουβεντα και το βιοτικο και οικονομικο υποβαθρο των κατηγοριων αγγλων που επισκεπτονται τη χωρα μας........μιας και στη ροδο μπορω να εχω προσωπικα μεγαλο δειγμα των κατηγοριων αυτων και επειδη η δουλεια του πατερα μου εχει να κανει με ξενοδοχεια και αυτες τις περιοχες σας λεω οτι σε φαληρακια χερσονησσο και τετοια μερη ερχονται τα κατωτερα στρωματα τουριστων που την βγαζουν με σουβλακι και πρωινο ομελετα λουκανικο και ζαμπον στο ξενοδοχειο. οι πιο ανετοι οικονομικα αγγλοι σας πληροφορω οτι ειναι κυριοι και μαλιστα εχω δει και αρκετους να χωνονται σε αλλους αγγλους που βρωμιζαν την παραλια με κουτακια απο μπυρες. οποτε να τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι και γενικα να χαρακτηριζουμε ενα λαο απο την πλειοψηφια των ατομων που συναναστραφηκαμε δεν ειναι σωστο. οι αγγλοι δεν ειναι 2εκατομμυρια που ερχονται στη χωρα μας και μονο οι 200χιλιαδες φερονται σωστα that^^
georgeadams Ιούνιος 27, 2005 #8332 Ιούνιος 27, 2005 Στην χώρα τους γιατί δεν τα κάνουν αυτά;Μα, τα κάνουν και στη χώρα τους! Κι εκεί μεθάνε από τις 5 το απόγευμα και ξερνάνε στους δρόμους...
ea6gka Ιούνιος 27, 2005 #8333 Ιούνιος 27, 2005 Στην αγγλια το σκοθπιδι και το ξερατο σε καθε πεζοδρομο κυριακη πρωι ειναι μπολικο , τοσο ωστε να σε κανει να αηδιασεις.
Athens2004 Ιούνιος 27, 2005 #8334 Ιούνιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 22:05] Εμεινα μ@λ@κ@ας....ηρθε σαν κεραυνος στο κεφαλι.....μετα απο 2 χρονια,ενα ''βαρεθηκα πια'' με περρισια ανεση με εστειλε εκει που δεν εχω ξαναπαει πουθενα.....εχω να κοιμηθω απο χθες το πρωι..... 1. Μην αφήνεις το μυαλό σου να την σκέφτεται . , ψάξε βρές ότιδήποτε να ξεχνιέσαι pc , βολτες - φίλους. [ποτο και drugs δεν βοηθάνε απαραίτητα ίσα ίσα που θα σε πάρει απο κάτω] 2. ΠΕΙΣΕ τον εαυτό σου ότι μπορείς καλύτερα. 3. Μην αφήνεις τα χαζοεγωιστικά αισθήματα να κυριαρχήσουν . ''Την είχα καιρο '' ''Τα είχαμε βρει '' ''Ειχαμε συνηθίσει και τετοια μελά . 4. Στην τελική αποδειχθηκε οχι good , οποτε υπάρχουν και χειρότερα . Τωρα είσαι καλά και δεν το ξέρεις , για σκέψου να είχατε τπτ σοβαρό [παντρεμένοι ακα] και να στο ΄'ελεγε αυτο . Κοψε πέρα λοιπόν και μόλις βρείς την επόμενη καλύτερη θα νιώσεις ΠΟΛΥ ευτυχής που γίνανε έτσι .
SLN Ιούνιος 27, 2005 #8335 Ιούνιος 27, 2005 Ρε σεις, τωρα μου ηρθε φλασια που διαβαζα το ποστ του Athens. Εκεινο το παληκαρι που ητανε καργα ερωτευμενο με την Αμερικανα και ητανε καρα-στεναχωρημενος, και ηθελε να ξαναγυρισει στο U.S. εμαθε ποτε κανεις τι εκανε? 15 σελιδες thread και τελικα μειναμε με την απορια... αν ειχε happy end η φαση.
magicman Ιούνιος 27, 2005 #8338 Ιούνιος 27, 2005 πφφφφ! τι να κανω ρε παιδια... να κανω αναβαθμιση σε 939 αυτην την περιοδο? απο 754... ειμαι χωρις pci/agp lock! δεν αντεχωωω!
SLN Ιούνιος 27, 2005 #8339 Ιούνιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:03] SLN ηρθε η ωρα να το μου φαινεται Tον θυμασαι ρε?? Ουτε το νικ δεν θυμαμαι ρε γμτ. Θα ειχε Στικυ vote απο μενα σιγουρα για να μαθαινουν οι νεοτεροι αν δεν ηταν τοσο πικραμενο το παιδι... Ακομα θυμαμαι κορυφαιο σου σχολιο μετα απο 150... δακρυβρεχτα ποστ : "Σορυ μαν, αλλα δεν με πειθεις" :worship: :worship:
ea6gka Ιούνιος 27, 2005 #8340 Ιούνιος 27, 2005 πως δε τοπ θυμαμαι, με τη καλιφορνεζα τη μονικα πως τη λεγανε καπως ετσι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.