astrolabos Ιούνιος 16, 2005 #7961 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 16, 2005 #7962 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 23:50] ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ;;; ΟΧΙ έχει πλάκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 16, 2005 #7963 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ;;; Χωρίς πλάκα: πόση ώρα σου πήρε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 17, 2005 #7964 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Όχι μόνο κολλήσανε μια οθόνη στο ντουβάρι, όχι μόνο την έχουνε εκεί 11 μέρες τώρα, επιπλέον, μπορείς να στείλεις μηνυματάκι και να το δεις δεις live & real time,εκεί, στην οθόνη, στο ντουβάρι... lmaotic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 17, 2005 #7965 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 ρε πετραν για ξανδες το λιγακι το ντουβαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούνιος 17, 2005 #7966 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 κρίμα... τους έχασα....3000+ U U lucky B*********S!!!!!!!!!!!!!!!! nice show :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 17, 2005 #7967 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 παιδια σε λιγο δινω σχεδιο!! βαρειμαι να σχεδιασω... να σχεδιασω κανα κουτι? οπως το λιαν λι το καινουριο το τρελιαρικο! Ελας ολεε ολεεεεε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 17, 2005 #7968 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 20:50] quote:Αρχική απάντηση από jax7480 Και προσεξε λιγο τα γραφομενα σου, γιατι εχω βιντεο που σε δειχνει να ΜΙΛΑΣ!!! (εμένα; είσαι σίγουρος; μάλλον κάποιο λάθος θα κάνεις! μάρτυς μου ο .38.45! ) απλα, περιμενεις να περασει η νυχτα.. εκει κατα το ξημερωμα ειναι ετοιμος. ντρεπεται στον πολυ κοσμο, αλλα μολις βρεθειτε οι δυο σας, το ανοιγει το στοματακι του, και δεν ξερεις που να κρυφτεις μετα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 17, 2005 #7969 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Βλέπω μπαίνουν όλο και περισσότεροι στον χορό των χρωματιστών γραμμάτων ε?Ροζ-πετρολ...σε λίγο μπλε...άλλος κόκκινο...και στο τέλος δεν θα διαβάζεται ο Λάμπης όμως παλικάριαΒέβαια υπάρχει και η εναλλακτική...bold, italic, underline...και πάει πάλι λέγοντας....Ότι κάνει ένας...από πίσω όλοι χωρίς ιδιαίτερο λόγο.Ελπιζω να μην παρεξηγηθεί κανεις. Επίσης ελπίζω να μπορείτε να καταλάβετε το όρατό στον όρίζοντα πρόβλημα του "διαβάσματος" του φόρουμ...εάν εξαπλωθεί περισσότερο η νέα αυτή μόδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 17, 2005 #7970 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Ίδη έχω αρχίσει να το βαριέμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 17, 2005 #7971 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Χωρίς πλάκα: πόση ώρα σου πήρε; Ένα τέταρτο χαλαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 17, 2005 #7972 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount Βλέπω μπαίνουν όλο και περισσότεροι στον χορό των χρωματιστών γραμμάτων ε? Ροζ-πετρολ...σε λίγο μπλε...άλλος κόκκινο...και στο τέλος δεν θα διαβάζεται ο Λάμπης όμως παλικάρια Βέβαια υπάρχει και η εναλλακτική...bold, italic, underline...και πάει πάλι λέγοντας.... Ότι κάνει ένας...από πίσω όλοι χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ελπιζω να μην παρεξηγηθεί κανεις. Επίσης ελπίζω να μπορείτε να καταλάβετε το όρατό στον όρίζοντα πρόβλημα του "διαβάσματος" του φόρουμ...εάν εξαπλωθεί περισσότερο η νέα αυτή μόδα. Μα γιατι?ΔΕΝ ειναι ευκολοδιαβαστο κ ξεκουραστο το χρωματακι ΜΟΥ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 17, 2005 #7973 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 To δικό σου είναι υπέεεεεροχο! Όλων των υπολοίπων ειναι χάλια!! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 17, 2005 #7974 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 ασε τα παιδια να εκφραστουν οπως θελουν,καλοκαιρακι εχουμε και τα χρωματα ομορφαινουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 17, 2005 #7975 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 23:09] Μα καλα αυτο το DFI δε λεει να πεθανει με τιποτα! Ρε φιλαρακο τι πας να κανεις τωρα??? Δηλαδη τοσος κοσμος που του ανατιναζεται η DFI με το που θα πλησιασει το καλωδιο του ρευματος στην πριζα??? Τοσες μητρικες που καιγονται και παιρνουν στο λαιμο τους τροφοδοτικα 30-300 ευρω, καρτες γραφικων, σκληρους δισκους, μνημες και επεξεργαστες???? Τοσα νοικοκυρια που παραδοθηκαν στις φλογες επειδη ο ιδιοκτητης ειπε να δοκιμασει να δει τι κανει αυτο το DFI??? Εδω κοντευει να βγει ο ιδιος ο Oscar Wu να ζητησει συγνωμη για αυτο το μηχανημα "αυταναφλεξης" που εχει καταστρεψει τοσο κοσμο!! Ασε μας ρε κολλημενε.... Εγω εκεινο που ξερω ειναι οτι καιγονται μονες τους... Αυτα τα παπατζιλικια που λες εσυ ειναι για τα κοροιδα... Εγω ειμαι μαγκιορος και δεν τα χαυω κατι τετοια! :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 17, 2005 #7976 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Εμενα προσωπικα με ενοχλουν τα χρωματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούνιος 17, 2005 #7977 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 14:24] Εμενα προσωπικα με ενοχλουν τα χρωματα. δεν υπαρχει περιπτωση να γινει Poll "να γινει το TheLab ασπρομαυρο".δεν καθομαι να κανω ξανα τα γραφικα απο την αρχη. οποιος το κανει, εχει κερδισει ban για παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 17, 2005 #7978 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Θα θέλατε να γίνει το TheLab.gr ασπρόμαυρο; 1. Ναι 2. Οχι 3. Δεν με ενδιαφέρει :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 17, 2005 #7979 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 Θελετε να δημιουργηθει προσωπικο προφιλ εμφανισης σελιδας κ αν ναι ποσα να υπαρχουν ?1. Δεν θελω2. Δυο προφιλ3. Τρια προφιλ4. Τεσσερα προφιλ5. Πεντε προφιλ6. Δεκα προφιλ:rof:l:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 17, 2005 #7980 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2005 1)Θελω να ερθει ο spc, Πατρα2)Θελω να ερθουν και οι μνημες μου Πατρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.