Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spresv

Ε, μα τους ξεκωλοι τους Ουκρανοι...... Ολο το παιχνιδι μονοτερμα ητανε, και κανανε μια αντεπιθεση και μπηκε....ελεοοοος

Πεστα ρε εκει να πουμε 3 γκολ χασαμε:(

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από chroma

Πρώτον πάρε τηλέφωνο στη forthnet και κράξε τους γερά που δε βρίσκεις netkey, δεύτερον τα multirama έχουν των 20 κάρτα.

Εγώ λέω για την γειτονιά... αν είναι να πάω στουρνάρι χαίρω πολύ... εξυπηρέτιση είναι αυτη??? Αλλά τι να κάνουμε.... θα πεταχτώ αύριο... :)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:07]

Περαστικα και γρηγορη αναρωση στο Βρωμογκαζο , ειχε ενα ατυχημα με τη μηχανη.:coax:

περαστικα του........προσεχτε λιγο βρε παιδια με τις μηχανες........προσεχτε και για σας και διπλά για αυτουε που δεν σας προσεχουν :coax:

και εκει που ακουγα ανεμελος τα μπ3 μου αρχισαν τα ακουστικα να κανοθυνε διακοπες, ε λεω τα παιξανε και αυτα. Κουνουσα τα καλωδια μπας και αλλα τιποτα. Ενταξει , υπομονη θα παρω αυριο αλλα. Ελα ομως που το φαινομενο γινοτανε ολο και πιο εντονο και μετα απο 30 λεπτα δεν ακουγα τπτ. Ξαφνικα κολαει το συμπαν και ειναι η πρωτη φορα που κολησε το πισι απο το φλεβαρη. Κανω ρεσταρτ , ξεκιναει και εκει που λεει verify DMI pool data αρχιζει να κανει συνεχεια restart . Ωχ παει το συστηματακι μου λεω, κωλο RMA παλιο DFI και τα ρεστα. Κανω CMOS CLEAR , αλλαζω τζαμπερακια βγαζω μνημες , τπτ. λεω μετα ΜΠΑΣ και ειναι η audigy? τη βγαζω και τσουπ μπαινει στα windoze!!!!!!!

παει η audigy , σας εχει τυχει ποτε κατι παρομοιο?

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 03:06]

και εκει που ακουγα ανεμελος τα μπ3 μου αρχισαν τα ακουστικα να κανοθυνε διακοπες, ε λεω τα παιξανε και αυτα. Κουνουσα τα καλωδια μπας και αλλα τιποτα. Ενταξει , υπομονη θα παρω αυριο αλλα. Ελα ομως που το φαινομενο γινοτανε ολο και πιο εντονο και μετα απο 30 λεπτα δεν ακουγα τπτ. Ξαφνικα κολαει το συμπαν και ειναι η πρωτη φορα που κολησε το πισι απο το φλεβαρη. Κανω ρεσταρτ , ξεκιναει και εκει που λεει verify DMI pool data αρχιζει να κανει συνεχεια restart . Ωχ παει το συστηματακι μου λεω, κωλο RMA παλιο DFI και τα ρεστα. Κανω CMOS CLEAR , αλλαζω τζαμπερακια βγαζω μνημες , τπτ. λεω μετα ΜΠΑΣ και ειναι η audigy? τη βγαζω και τσουπ μπαινει στα windoze!!!!!!!

εγω για καρτα ηχου πρωτη φορα ακουω προβλημα.......γιωργη εχω να σου δωσω την δικια μου audigy.....ουτως η αλλως δεν την χρησιμοποιω.:)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 03:06]

λεω μετα ΜΠΑΣ και ειναι η audigy? τη βγαζω και τσουπ μπαινει στα windoze!!!!!!!

αρκετες φορες. η sb live 5.1 εχει βραχει απειρες φορες, σε καποια σημεια εχει πρασινησει, οσο και να την καθαρισω, δεν... πολλες φορες κολλαει στην εκκινηση, καμια φορα ξεσαλωνει και κανει ρεσταρτ, τη χαιδευω λιγο, αλλοτε γινομαι αγριος μαζι της και κανει αυτο που πρεπει.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 09:27]

αρκετες φορες. η sb live 5.1 εχει βραχει απειρες φορες, σε καποια σημεια εχει πρασινησει, οσο και να την καθαρισω, δεν... πολλες φορες κολλαει στην εκκινηση, καμια φορα ξεσαλωνει και κανει ρεσταρτ, τη χαιδευω λιγο, αλλοτε γινομαι αγριος μαζι της και κανει αυτο που πρεπει.

ευγε μητσο......να ο σωστος........παντα ποικιλια στην αντιμετωπιση......:banging:

Αρχική απάντηση από giorikas

^λολ^

και γω χθες εφαγα restart στην ψυχρα...μετα απο τοσο καιρο σταθερης λειτουργιας....δεν ξερω τον λογο...

Αν εχεις DFI, σιγουρα δεν φταιει η μητρικη. Συνηθως "χτυπαει" στον θερμοσιφωνα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.