spresv Ιούνιος 8, 2005 #7661 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Ειναι λοιπον μια καλη και αρκετα πειστικη δικαιολογια προς τον Δημαρχο για να βαλετε μετρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 8, 2005 #7662 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Ποιο patch αυτό? Όχι ακριβώς, αλλά ευχαριστώ. Αυτό είναι για τους πέρα από τον ατλαντικό servers. Να ναι καλά o zyxoulas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 8, 2005 #7663 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω γελοιος.....χαμηλοτερου επιπεδου και απο το μετρο......και ειναι και χαλβας...δεν ξερει τι λεει.....λολ...μιλαμε ο κοσμος εχει γεμισει μαλaξ.......αλλα εχει ο επεξεργαστης του ειναι τουλαχιστον κρυος...... :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 8, 2005 #7664 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω γελοιος.....χαμηλοτερου επιπεδου και απο το μετρο......και ειναι και χαλβας...δεν ξερει τι λεει.....λολ...μιλαμε ο κοσμος εχει γεμισει μαλaξ.......αλλα εχει ο επεξεργαστης του ειναι τουλαχιστον κρυος...... :hehe: :hehe: To καλό που σου θέλω να μην αναφέρεσαι σε μέλος του forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 8, 2005 #7665 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από RootX To καλό που σου θέλω να μην αναφέρεσαι σε μέλος του forum. οχι βεβαια....για εναν πωλητη του πλαισιου λεω...που μου λεγε οτι εχει celeron και ειναι κρυος..... :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 8, 2005 #7666 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 19:14] To καλό που σου θέλω να μην αναφέρεσαι σε μέλος του forum. Ωραιος!! Δηλαδη τον υπολοιπο κοσμο δεν τρεχει τιποτα αν τον βριζουμε... :TD: Αρκει να μην εχουμε επεισοδια και τρεχεις να "καθαρισεις" με ΒΑΝ και χασεις κανα experience point!! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 8, 2005 #7667 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από RootX To καλό που σου θέλω να μην αναφέρεσαι σε μέλος του forum. Πως με τρελαίνει όταν το παίζει toughης Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 8, 2005 #7668 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης οχι βεβαια....για εναν πωλητη του πλαισιου λεω...που μου λεγε οτι εχει celeron και ειναι κρυος..... :rofl: :rofl: why not? ρε άσε τους πωλητές ήσυχους, αλητήριε. ( ps όταν περνάς να ρωτάς για fillrate στις κάρτες γραφικών ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 8, 2005 #7669 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ωραιος!! Δηλαδη τον υπολοιπο κοσμο δεν τρεχει τιποτα αν τον βριζουμε... :TD: Αρκει να μην εχουμε επεισοδια και τρεχεις να "καθαρισεις" με ΒΑΝ και χασεις κανα experience point!! :P Χεχεχε, respect, u got me Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 8, 2005 #7670 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω γελοιος.....χαμηλοτερου επιπεδου και απο το μετρο......και ειναι και χαλβας...δεν ξερει τι λεει.....λολ...μιλαμε ο κοσμος εχει γεμισει μαλaξ.......αλλα εχει ο επεξεργαστης του ειναι τουλαχιστον κρυος...... :hehe: :hehe: :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 8, 2005 #7671 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 η ταξη μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούνιος 8, 2005 #7672 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης η ταξη μου..... οξυγονοκολησε τις καρεκλες με την πορτα τωρα που πηρες φορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 8, 2005 #7673 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 παληκαρια μην αφηνεται να ξεφυγει ενα τοσο αξιολογο φορουμ και να δινουμε δικαιωματα,τωρα που το εχετε ανεβασει ψηλα τον πυχη του φορουμ καλα ειναι να σεβομαστε τον κοπο καποιον παιδιων εδω μεσα που προσφερουν τοσα πολλαADMIN-MOD βαλτε μας στην θεση μας.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 8, 2005 #7674 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 8, 2005 #7675 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis ε; ειπα κατι παραλογο Μακη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 8, 2005 #7676 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Όχι, καθόλου, συμφωνώ μαζί σου, απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτο... Δεν είδα κανένα να ξεσαλώνει... Έχουμε που και που κάποια μικρά περιστατικά ωστόσο πάντα αναλαμβάνουν δράση οι αρμόδιοι... Απλώς δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ το λες αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιούνιος 8, 2005 #7677 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Ποπο έφαγα τον τόπο στην γειτονιά να βρώ Netkey των 20 και δεν βρίσκω!!! :cry: Πάει.... θα μείνω χωρίς DSL :bye: :bye: :bye: ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΟΣ AΠΟ ΤΗΝ forthnet!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 8, 2005 #7678 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 γιατι τελος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 8, 2005 #7679 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Ποπο έφαγα τον τόπο στην γειτονιά να βρώ Netkey των 20 και δεν βρίσκω!!! :cry: Πάει.... θα μείνω χωρίς DSL :bye: :bye: :bye: ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΟΣ AΠΟ ΤΗΝ forthnet!!!! Πρώτον πάρε τηλέφωνο στη forthnet και κράξε τους γερά που δε βρίσκεις netkey, δεύτερον τα multirama έχουν των 20 κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 8, 2005 #7680 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Ε, μα τους ξεκωλοι τους Ουκρανοι...... Ολο το παιχνιδι μονοτερμα ητανε, και κανανε μια αντεπιθεση και μπηκε....ελεοοοος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.