Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω γελοιος.....χαμηλοτερου επιπεδου και απο το μετρο......και ειναι και χαλβας...δεν ξερει τι λεει.....λολ...μιλαμε ο κοσμος εχει γεμισει μαλaξ.......αλλα εχει ο επεξεργαστης του ειναι τουλαχιστον κρυος......:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω γελοιος.....χαμηλοτερου επιπεδου και απο το μετρο......και ειναι και χαλβας...δεν ξερει τι λεει.....λολ...μιλαμε ο κοσμος εχει γεμισει μαλaξ.......αλλα εχει ο επεξεργαστης του ειναι τουλαχιστον κρυος......:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

To καλό που σου θέλω να μην αναφέρεσαι σε μέλος του forum.

Αρχική απάντηση από RootX

οχι βεβαια....για εναν πωλητη του πλαισιου λεω...που μου λεγε οτι εχει celeron και ειναι κρυος.....:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl::hehe:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 19:14]

Ωραιος!! Δηλαδη τον υπολοιπο κοσμο δεν τρεχει τιποτα αν τον βριζουμε... :TD: :TD:

Αρκει να μην εχουμε επεισοδια και τρεχεις να "καθαρισεις" με ΒΑΝ και χασεις κανα experience point!!

:p :P :p

οχι βεβαια....για εναν πωλητη του πλαισιου λεω...που μου λεγε οτι εχει celeron και ειναι κρυος.....:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl::hehe:

why not?

ρε άσε τους πωλητές ήσυχους, αλητήριε.

( ps όταν περνάς να ρωτάς για fillrate στις κάρτες γραφικών :hehe: )

Αρχική απάντηση από SLN

Ωραιος!! Δηλαδη τον υπολοιπο κοσμο δεν τρεχει τιποτα αν τον βριζουμε... :TD: :TD:

Αρκει να μην εχουμε επεισοδια και τρεχεις να "καθαρισεις" με ΒΑΝ και χασεις κανα experience point!!

:p :P :p

Χεχεχε, respect, u got me :p

:...:

παληκαρια μην αφηνεται να ξεφυγει ενα τοσο αξιολογο φορουμ και να δινουμε δικαιωματα,τωρα που το εχετε ανεβασει ψηλα τον πυχη του φορουμ καλα ειναι να σεβομαστε τον κοπο καποιον παιδιων εδω μεσα που προσφερουν τοσα πολλα

ADMIN-MOD βαλτε μας στην θεση μας.:flower:

Όχι, καθόλου, συμφωνώ μαζί σου, απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτο... Δεν είδα κανένα να ξεσαλώνει... Έχουμε που και που κάποια μικρά περιστατικά ωστόσο πάντα αναλαμβάνουν δράση οι αρμόδιοι... Απλώς δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ το λες αυτό. :)

Αρχική απάντηση από aristos87

Ποπο έφαγα τον τόπο στην γειτονιά να βρώ Netkey των 20 και δεν βρίσκω!!! :eek: :cry:

Πάει.... θα μείνω χωρίς DSL :bye: :bye: :bye:

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΟΣ AΠΟ ΤΗΝ forthnet!!!!

Πρώτον πάρε τηλέφωνο στη forthnet και κράξε τους γερά που δε βρίσκεις netkey, δεύτερον τα multirama έχουν των 20 κάρτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.