Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX

Χαχα, κανόνισε την πορεία σου μην νομίζεις ότι κατά την κατάκλιση δούλεψε μόνο το δικό σου κινητό :hehe:

Φίλτατε, μόλις γύρισα από την τραπεζική θυρίδα όπου ασφάλισα μία SD 1 GB με πολύτιμο video η οποία θα μου εξασφαλίσει όσα δεν μου εξασφάλισαν 2.000 (μπορεί να είναι λίγο σκοτεινό αλλά το ηχητικό υπόβαθρο δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης).

Κατά τα άλλα, εγώ ήμουν Κύριος (όπως σημείωσε και ο γνωστός γκιόζο του forum SLN) και δεν νομίζω ότι μπορείς να με εκθέσεις εύκολα (απλώς μπλοφάρεις).

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:44]

όντως, πριν την παραλάβει έσκασε ο θερμοσίφωνας, όταν την παρέλαβε μία σειρήνα για περίπου 40 λεπτά, ξεσήκωσε την Θεσ/κη.

Zyx, ο απατεώνας ο Σουηδός, 3-4 ώρες λέει κουβεντιάζαμε..... max 5 λεπτά κουβέντα να κάναμε.

5 λεπτά σε wow time.... :p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 13:47]

εγώ ήμουν Κύριος (όπως σημείωσε και ο γνωστός γκιόζο του forum SLN) και δεν νομίζω ότι

Of course you realise, this means WAR.....

Αρχική απάντηση από spc

Φίλτατε, μόλις γύρισα από την τραπεζική θυρίδα όπου ασφάλισα μία SD 1 GB με πολύτιμο video η οποία θα μου εξασφαλίσει όσα δεν μου εξασφάλισαν 2.000 € (μπορεί να είναι λίγο σκοτεινό αλλά το ηχητικό υπόβαθρο δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης).

Κατά τα άλλα, εγώ ήμουν Κύριος (όπως σημείωσε και ο γνωστός γκιόζο του forum SLN) και δεν νομίζω ότι μπορείς να με εκθέσεις εύκολα (απλώς μπλοφάρεις).

Έχεις δίκιο, μπλοφάρω... το μόνο που έχω στα χέρια μου, είναι μία φώτο με ένα ζευγάρι ζουμερά πεπόνια.. ξέρεις για πότε λέω, τότε που έσκυψες να βγάλεις το παντελόνι πριν την πέσεις για ύπνο :hehe:

γαμωτο παλι σας εχασα... sorry αλλα ηρθαν οι δικοι μου και δεν μπορουσα να φυγω :(

Αρχική απάντηση από RootX

Έχεις δίκιο, μπλοφάρω... το μόνο που έχω στα χέρια μου, είναι μία φώτο με ένα ζευγάρι ζουμερά πεπόνια.. ξέρεις για πότε λέω, τότε που έσκυψες να βγάλεις το παντελόνι πριν την πέσεις για ύπνο :hehe:

:eek: :eek: :eek: !Shock! :eek: :eek: :eek:

τι να μασησουν οι φωτος

εδω υπαρχουν απιστευτα οπτικοακουστικα ντοκουμεντα...

τύφλα να χει το blair witch project λεμε

Αρχική απάντηση από Chosen

Live apo to training lab (nai, siga mhn eixe kai ellhnika...)

Ourt!

Xairetimata se ola ta paidia!

(Paw na katharisw ta cookies mou, prin me ksanapetaksei to content filter...)

ουφ....πήρα μια τρομάρα....

λέω μπας και ήταν πουθενά εκεί κρυμμένος και είχα κι άλλα.....

Αρχική απάντηση από spc

ουφ....πήρα μια τρομάρα....

λέω μπας και ήταν πουθενά εκεί κρυμμένος και είχα κι άλλα.....

όποιος έχει τη μύγα........

Αρχική απάντηση από sotiris

όποιος έχει τη μύγα........

έχεις την εντύπωση ότι με τον Πέτρο, απαιτείται η ύπαρξη μύγας για να επέλθει το χειρότερο;

Γιωργο σε ποιο πανεπιστημιο εισαι; Αυτο που επαθες να υποθεσω οτι συμβαινει σε καθε πανεπιστημιο στο UK? Ρωταω γιατι μαλλον θα ειμαι στο Stirling απο Σεπτεμβρη και σε λιγο καιρο θα πρεπει να διαλεξω εστια (με την βοηθεια ενος φιλου που ηταν πριν 4 χρονια εκει)...

Το φαινομενο ειναι συχνο ή εσυ το παρατραβηξες λιγο με τις ταινειες; βασικα αν ειναι μονο για ταινειες δεν με αφορα και πολυ! κοιτα να δεις ρε γμτ... και το εκανα για ασφαλες το dc....

@SlotKiller...

Eimai sto Bristol...

Oi kanonismoi den nomizo na diaferoun ousiastika apo panepistimio se panepisthmio...

Stirling, e; Poly ithela na pao ekei alla den eixe akribos auto pou ithela...

Th proti fora me piasane mesa apo to emule...argotera ematha oti einai poly eukolo na se piasoun mesa ap' auto to diktyo..

Apo tote etrexa to peerguardian kai katebaza tainies mono apo to topiko hub (pou ta perissotera paneoisthmia exoun) pou exei ypsilotates taxythtes...apo alla katebaza mono software...

To eixa paraxesei bebaia alla auto synebaine apo to Genari...to periergo einai oti th prohgoumeni bdomada xathikan 80.000.000 ip dieuthunseis apo to PeerGuardian (exo tis listes kai tou blocklist.org kai tou bluetack, opote yparxoyn polles diples ip) otan ekana update, to opoio mou fainetai idiaitera ypopto...dyskolo na elegksan toses dieuthunseis se mia mera kai na apofasisan oti den anhkoun se etaireies...

Eixa synexeia block apo mia etaireia Savvis Communications teleutaia...alla to agnohsa...kai telika th plhrosa...

To kalytero einai na mhn katevazeis tainies ap' ekso h na mhn mpaineis sta poly dhmofilh hub...

an kai thn epatha 2 fores h epeidh akribws thn epatahta mono 2 fores sou leo oti an prosexeis dyskola tha se piasoun...ego thn epatha otan xalarosa...edo jkai 1 mhna den eixe kleisei to laptop kai hmoun syndedemenos se 12 hub...

...feygo kai se 1 mhna kai leo den mamei...telika mamei, an agnoeis ta shmadia...

Ypotithetai oti prepei na epikoinwnhso mazi tous tora, alla mias kai feygo ton Ioulio kai tora diabazw gia thn metaptyxiaki den ksero an aksizei to treksimo...ap' tin allh isws diataraxthei h sxesh mou me to panepisthmio, an kai ap' o,ti diavasa stous kanonismous (xoris na anaferontai sygkekrimena sto filesharing) kai diadikasies na ksekinhsoun entos tou panepisthmiou poly dyskola tha se "dosoun"...

Syggnomi gia ta greeklish...eimai se ypologisth ths bibliothikis...

HELP

Ρε σεις, εχει κανεις σε πολυφωνικο ringtone το "Je t'aime" ? Eιναι το κλασσικο γαλλικο τραγουδακι που βαζαν στις παλιες τσοντες κ το χρησιμοποιουσαν οι ΑΜΑΝ συχνα.

Οποιος το εχει ΡΜ...ΘΑΝΚΣ :p

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Αριστο, u r gold....:T: Tο κατεβασα κατευθειαν στο κινητο ;)

Σοβαρά είμαι χρυσός?? :p Να πάω να πουλήσω κανα κομμάτι κρέας (εχω και μπόλικο :p) μου να βγάλω κανα φράγκο ρε σύ :p

:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.