Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

τι θα γινει θα ερθει ποτε αυτο το dfi στην ευρωπη. βαρεθηκα να περιμενο

1. μου τη σπαει που οι γυναικες δεν περπατανε ποτε στο πεζοδρομιο.

2. μου τη σπαει που σε καθε διασταυρωση, θα περασουν 3 χιλιαδες ατομα απο μπροστα μου, λες και ειναι δυσκολο να περασουν απο πισω.

3. θα σταματησω εδω, γιατι θα δαγκωσω κανενα.

Αρχική απάντηση από Elpis [Χθες, στις 19:39]

ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙ

Α να ενας συναδελφος...και ελεγα οτι ημουν ο μονος:p

Εχθες ειχαν ερθει 5 φιλαρακια και ψησαμε μπριζολες,πατατες,μακαρονια.....

Φανταστειτε μονο οτι,εκτος του οτι φαγαμε ΚΑΛΑ,εκανα απο τις ωραιοτερες λατζες της ζωης μου....ξεπερασε την 1 ωρα!!:banging:

ρε παιδια........πολυ ησυχια επικρατει........τι εγινε?????κομματιαστηκαμε ολοι απο τους ρυθμους της αθηνας που ακομα δεν συμηθισαμε?????

Καθομαι σπιτι,διαβαζω και τελειωμο δεν εχει.Θελω να βρω λιγη βαβουρα στον λαμπη αλλα δεν τετοια ωρα.........ρε γμτ..........ουτε και στο μεσεντζερ δεν ειναι κανας γνωστος........βεβαια τωρα που το σκεφτομαι ειναι και σαββατοβραδο.........χμμμμ.............δεν ξερω......ισως να τα λεω ολοα αυτα επειδη μπαφιασα σπιτι με τοσο διαβασμα και καθε μερα εξεταστικη.........

με τοση εξεταστικη κοιμαμαι ελαχιστα...........βασικα κοιμαμαι τη μερα που εχει φασαρια και διαβαζω τη νυχτα που εχει ησυχια......γμ την αθηνα μου

εχω δωσει ηδη 7μαθηματα....και εχω σκοπο να δωσω αλλα 12-15.ειναι η σχολη τετοια........5χρονια με 140μαθηματα για πτυχιο.στα 85 εχω περασει 50....καλα δεν ειμαι?

α.......και για οσους δεν θελουνε να περασουν σε τεττοια σχολη ενα λινκ για το τι εστι η σχολη μου.

www.aua.gr

(τμημα φυτικης παραγωγης)

140μαθηματα για πτυχιο???πολλα,εμεις μου φαινεται 70-80,πληροφορικη!

ποιο ετος εισαι και θα σου πω!

greekfragma τα μετράτε λίγο περίεργα τα μαθήματα εσείς εκεί στο γεωπονικό....

άλλο μάθημα η θεωρια άλλο το εργαστήριο καλά τα λέω?

ρώτα και εμένα που αν δεν περάσω καποιο εργαστήριο δεν έχω δικαίωμα να δώσω καν τη θεωρία.... πίκρα....

@DarkSaga:εχεις δικιο με το μετρημα μου.....οι θεωριες ειναι καπου 85.το ειπα ετσι γιατι εμας σχεδον ολα τα εργαστηρια μεχρι τωρα εχουν βιβλια οπως αυτα της θεωριας.........και το διαβασμα τους ειναι ακριβως το ιδιο......μπαιθνω 4ο ετος τωρα

Καλη αρχη για τους μαθητες και φοιτητες (?) της νεας χρονιας :)

ΝταρκΣαγκα τι σπουδαζεις εσυ ?

Οποιος την άμμο ζευγαρίζει

και γαμεί γριές

πάνε οι κόποι του χαμένοι

και οι ζευγαριές!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.