Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma

θελω και γω ρε γμτ ενα προγραμμα σωστο..........πρεπει να παιρνω 10 τηλεφωνα καθε πρωι για να μαθω τι ωρα μαυλωσε ο καθηγητης να μας κανονισει εργαστηριο

Εγω παλι θελω ενα προγραμμα "αδειο" αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Προτιμω να μην ξερω τι ωρα εχω εργαστηριο παρα να εχω σωστο προγραμμα...

6.10-16.00 δουλεια. 17.00-22.00 σεμιναριο. 22.00-24.00 μαγαζι. 24.00-6.10 υπνος και παλι απο την αρχη....ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ. ΤΡΟΠΕΤΟ ΛΕΜΕ..

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 09:47]

6.10-16.00 δουλεια. 17.00-22.00 σεμιναριο. 22.00-24.00 μαγαζι. 24.00-6.10 υπνος και παλι απο την αρχη....ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΥΤΗ. ΤΡΟΠΕΤΟ ΛΕΜΕ..

εχεις πηξει τυρογαλο ε?:devil:

υπομονη ωρε μεγα τροπετομαν...........Α!και αμα βρεις χρονο ΚΑΤΕΒΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ για ΣΟΥΚΟΥ:hi:

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 10:07]

Παρακαλείτε η Folrthnet να σταματήσει να παίζει με τα νεύρα μου και την dsl μου:TD::mad:

μαλλον τα δσλαμ του ΟΤΕ εχουν την τιμητικη τους αυτες τις μερες:TD:

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 09:47]

χμ... προβλεπω κουφετα συντομα ?

Αρχική απάντηση από haris1984

ρε παιδια εχω φαει το φορουμ να βρω το κολπακι για την dfi που αλλαζεις θεση στο jumper και τραβαει κατευθειαν απο την 3.3

το εχει βρει κανεις?

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15358

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 13:52]

Επειδή είναι κάπως μεγάλα δε λες και τι αφορούν; ;)

photo απο osaka,tokyo,yokohama με θέμα κυρίως την αρχιτεκτονική κτιρίων(ουρανοξύστες) και μνημείων(παγώδες, βουδιστικοί ναοί, κάστρα των shogun). Το αρχείο Nagoya_expo2005 έχει photo απο την expo2005. Στα videos έχει διάφορα μικρά videakia, πχ videakia απο το πιο γρήγορο ασανσερ στο κόσμο, απο το πιο γρήγορο τρένο στον κόσμο κτλ - η θεματολογία δεν είναι κάτι συγκεκριμένο :p

Σορρυ για το μέγεθος αλλα οι photo ειναι πολλές - για ολα φταίει ο dfragos και η DFI μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.