Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Δλδ ρε παιδιά δεν κατάλαβα, αν έχεις αλλάξει ψύκτρα δεν την δέχονται; Γιατί κυκλοφορούν τόσες ψύκτρες στην αγορά και γιατί στα εγχειρήδια χρήσης αρκετών καρτών αναφέρεται και η διαδικασία αλλαγής ψύκτρα; Αν έχει τοποθετηθεί σωστά η ψύκτρα ή αν φαίνεται οτι δεν έχει σχέση με το πρόβλημα τότε αν ήταν σωστοί θα έπρεπε να την δεχτούν. Τώρα αν απλώς κοιτάνε πώς να βγάλουν λεφτά από τέτοιες περιπτώσεις... :TD: Στο κάτω κάτω ψύκτρα αλλάζεις που πιάνει με γαντζάκια πάνω στην κάρτα. Αν ήταν να την είχαν κολλημένη! Δεν κάνεις volt mod που τότε δικαιολογημένα να σου την πούνε... ;)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από haris1984

παμε ρε θρυλαραααααααααααααα.....

11ο νταμπλ...γιατι αυτοι ειμαστε!

αντε haris1984 και με ενα καλο wc νταμπλ μπλοκ:p :P

HELP!

Έχω ένα forum σε phpBB, είχα παλιότερα μετακινήσει ένα θέμα αλλά είχα αφήσει το "είδωλό" του στο παλιό topic και τώρα θέλω να το σβήσω. Πώς το κάνω αυτό; ’μα πατήσω "διαγραφή" στο παλιό thread θα σβηστεί μόνο αυτό ή και το καινούριο μαζί;

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Βαζελος here! :p

Πριν 10 λεπτα διαπιστωσα οτι μεσα στο LianLi εχω ενα σιντριβανι....κλαψ!(κοινως, κολυμπησαμε! Κλαιμε μια twinmoss!)

πολύ φθηνά την γλύτωσες!

Αρχική απάντηση από spc

πολύ φθηνά την γλύτωσες!

Ναι ε?Διαβαζα Λαμπη κ εκλεισε! Μετα 3 leds.... Ειδα κατι σταγονες...με επιασε η καρδια μου....παλι καλα εμεινα με 512 τωρα...(κ οι 2 ειχαν σταγονες, η μια αντεξε! :p )

Αρχική απάντηση από ea6gka

ετοιμαστειτε οσοι εχετε κανει φορολογικη δηλωση να δειτε απιστευτα πραματα, εγω μια σειρα κερκιδες στο ΟΑΚΑ παντως την πληρωσα :TD:

lol

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.