blade_pan Σεπτέμβριος 6, 2004 #641 Σεπτέμβριος 6, 2004 Οταν λες κατεθεσα την ψυχη μου τι εννοεις??αυτο που λεει και ο Mιχαλης?(αντε να μαθαινω και τα ονοματα σας ρε)
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2004 #642 Σεπτέμβριος 6, 2004 γιωργος εδω................οπως ακριβως το λεει η φραση......της ανοιξα τα σωψυχα μου.....της ειπα σαν τρελος πως τη θελω.................και κεινη ουτε να με κοιταξει δεν μπορουσε......την παρακαλουσα να με κοιταζει στα ματια οταν της μιλουσα αλλα επεμενε να μην τολμα να με κοιταξει..................... :cry:
Samael Σεπτέμβριος 6, 2004 #644 Σεπτέμβριος 6, 2004 Aστο ρε παλικαρι μου.....αστο να παει το ρημαδι......
blade_pan Σεπτέμβριος 6, 2004 #645 Σεπτέμβριος 6, 2004 και γιατι ηρθε ρε γιωργακη???Πανος εδω,σου αφιερωνω το ρεμπετικο,Το κουρασμενο βημα σου..δε ξερω αν το ξερεις αλλα ταιριαζει!!!
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 6, 2004 #646 Σεπτέμβριος 6, 2004 βαλε ενα "φραγμα" σαυτη την παρασταση λοιπον... τα μπογαλακια της και δρομο... εαν υπηρχε περιπτωση να γινει κατι με αυτον τον τροπο θα το μαθεις.... εαν παλι δεν υπαρξει συνεχεια θα γλυτωσεις την υπολοιπη αξιοπρεπεια και την επομενη εξεταστικη... both scenarios win... ιτς απ του γιου! μικρο break για διαφημισεις
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2004 #647 Σεπτέμβριος 6, 2004 .....................ελα πανο....δεν ξερω γιατι ηρθε....ξερω οτι παλι η σχολη θα την πληρωσειτην ψυχολογια μου την καταφερνω και την κραταω
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2004 #648 Σεπτέμβριος 6, 2004 και να την διωξω απο τα σεπολια στις 2 το πρωι?και που να παει?δεν εχει κανεναν αλλον εδω ρε γιωργο...........στανταρ θα τη στειλω το πρωι αμα ξυπνησει.......
blade_pan Σεπτέμβριος 6, 2004 #649 Σεπτέμβριος 6, 2004 Σε καταλαβαινω γαμωτο και γω την εχω πατησει ετσι,να μην ξερει τι θελει...το ξεπερασα ομως αλλα η Ηρω στην προκειμενη περιπτωση εκανε τοσα Km για να σε δει.....κατι σημαινει αυτο!!Ξυπνα την και πες της σοβαρα,τι θελει απο σενα!!!
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 6, 2004 #650 Σεπτέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:28] και να την διωξω απο τα σεπολια στις 2 το πρωι?και που να παει?δεν εχει κανεναν αλλον εδω ρε γιωργο...........στανταρ θα τη στειλω το πρωι αμα ξυπνησει....... καλα δεν ειπαμε και αυτη τη στιγμη... πανω απο ολα - κυριος.... αυριο το πρωι ομως .... ο καφες θα ειν' εσπρεσσο
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2004 #651 Σεπτέμβριος 6, 2004 γιωργο σου εχω στειλει πμ.....το ελαβες?για τεταρτη πεμπτη σου λεγα αν προλαβαινεις για καφε..........κυριος ειμαι απεναντι της 7χρονια που την ξερω.το παραδεχτηκε και η ιδια....ακομα μου ειπε οτι με ευγνωμονει που ανοιξα την ψυχη μου και της ειπα ολα αυτα.
blade_pan Σεπτέμβριος 6, 2004 #652 Σεπτέμβριος 6, 2004 Ααααααααααα...................και μενα ετσι μου ειπε!!!!!!!!!!!!Φυγε!!!!!!!!!!!!!!
Samael Σεπτέμβριος 6, 2004 #653 Σεπτέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma και να την διωξω απο τα σεπολια στις 2 το πρωι?και που να παει?δεν εχει κανεναν αλλον εδω ρε γιωργο...........στανταρ θα τη στειλω το πρωι αμα ξυπνησει....... Στηλτην προς τα δω
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 6, 2004 #654 Σεπτέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:38] γιωργο σου εχω στειλει πμ.....το ελαβες?για τεταρτη πεμπτη σου λεγα αν προλαβαινεις για καφε.......... κυριος ειμαι απεναντι της 7χρονια που την ξερω.το παραδεχτηκε και η ιδια....ακομα μου ειπε οτι με ευγνωμονει που ανοιξα την ψυχη μου και της ειπα ολα αυτα. ναι αμε τωρα που το λες...... εχω π.μ εντος διλεπτου ελεγξε και τα δικα σου (κοιτα να δεις ποσο ευκολα θα γινονται πλεον οι ειδοποιησεις για τα π.μ )
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 6, 2004 #655 Σεπτέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 01:42] Στηλτην προς τα δω ο καλος ο φιλος στην ανγκη φαινεται....εεεεε?:devil: :whistling
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2004 #656 Σεπτέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 01:41] Ααααααααααα...................και μενα ετσι μου ειπε!!!!!!!!!!!!Φυγε!!!!!!!!!!!!!! και που να παω????? :unsure: :unsure: δεν ξερω ρε παιδια........πραγματικα και χωρις πλακες ποσοι απο σας θα μπουκαρατε στο δωματιο με ''αλλες'' διαθεσεις?
blade_pan Σεπτέμβριος 6, 2004 #657 Σεπτέμβριος 6, 2004 Επειδη σε καταλαβαινω ορμα!!!!!!!!!!!!!Σου εχω στειλει και στο αλλο...θελω να σε καληνυχτισω αλλα εχω αγχος!!!
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2004 #658 Σεπτέμβριος 6, 2004 λοιπον......................................φευγω.παω να κανω μια εφοδο.ελπιζω να κανω καλα και να μη τα κανω χειροτερα απο οτι ειναι.αμα δεν δειτε να ξαναμπαινω ειτε κυλησαν ολα καλα ειτε γιναν ολα μπουρδ@**λοκαληνυχτα παιζακια και προσεχτικα με τις γυναικες........
blade_pan Σεπτέμβριος 6, 2004 #659 Σεπτέμβριος 6, 2004 Καλη τυχη buddy!!!!Kαλο σου βραδυ...ελπιζω!!!@!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.