Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Οταν λες κατεθεσα την ψυχη μου τι εννοεις??αυτο που λεει και ο Mιχαλης?(αντε να μαθαινω και τα ονοματα σας ρε)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

γιωργος εδω................οπως ακριβως το λεει η φραση......της ανοιξα τα σωψυχα μου.....της ειπα σαν τρελος πως τη θελω.................και κεινη ουτε να με κοιταξει δεν μπορουσε......την παρακαλουσα να με κοιταζει στα ματια οταν της μιλουσα αλλα επεμενε να μην τολμα να με κοιταξει.....................:getlost: :cry:

και γιατι ηρθε ρε γιωργακη???Πανος εδω,σου αφιερωνω το ρεμπετικο,Το κουρασμενο βημα σου..δε ξερω αν το ξερεις αλλα ταιριαζει!!!

βαλε ενα "φραγμα" σαυτη την παρασταση λοιπον...

τα μπογαλακια της και δρομο...

εαν υπηρχε περιπτωση να γινει κατι με αυτον τον τροπο θα το μαθεις....

εαν παλι δεν υπαρξει συνεχεια θα γλυτωσεις την υπολοιπη αξιοπρεπεια και την επομενη εξεταστικη...:hehe:

both scenarios win...

ιτς απ του γιου!

μικρο break για διαφημισεις :boxed:

.....................ελα πανο....δεν ξερω γιατι ηρθε....ξερω οτι παλι η σχολη θα την πληρωσει

την ψυχολογια μου την καταφερνω και την κραταω

και να την διωξω απο τα σεπολια στις 2 το πρωι?και που να παει?δεν εχει κανεναν αλλον εδω ρε γιωργο...........στανταρ θα τη στειλω το πρωι αμα ξυπνησει.......

Σε καταλαβαινω γαμωτο και γω την εχω πατησει ετσι,να μην ξερει τι θελει...το ξεπερασα ομως αλλα η Ηρω στην προκειμενη περιπτωση εκανε τοσα Km για να σε δει.....κατι σημαινει αυτο!!

Ξυπνα την και πες της σοβαρα,τι θελει απο σενα!!!

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:28]

και να την διωξω απο τα σεπολια στις 2 το πρωι?και που να παει?δεν εχει κανεναν αλλον εδω ρε γιωργο...........στανταρ θα τη στειλω το πρωι αμα ξυπνησει.......

καλα δεν ειπαμε και αυτη τη στιγμη...

πανω απο ολα - κυριος....

αυριο το πρωι ομως ....

ο καφες θα ειν' εσπρεσσο;)

γιωργο σου εχω στειλει πμ.....το ελαβες?για τεταρτη πεμπτη σου λεγα αν προλαβαινεις για καφε..........

κυριος ειμαι απεναντι της 7χρονια που την ξερω.το παραδεχτηκε και η ιδια....ακομα μου ειπε οτι με ευγνωμονει που ανοιξα την ψυχη μου και της ειπα ολα αυτα.

Αρχική απάντηση από greekfragma

Στηλτην προς τα δω :hehe:

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:38]

γιωργο σου εχω στειλει πμ.....το ελαβες?για τεταρτη πεμπτη σου λεγα αν προλαβαινεις για καφε..........

κυριος ειμαι απεναντι της 7χρονια που την ξερω.το παραδεχτηκε και η ιδια....ακομα μου ειπε οτι με ευγνωμονει που ανοιξα την ψυχη μου και της ειπα ολα αυτα.

ναι αμε τωρα που το λες...... εχω π.μ:wall:

εντος διλεπτου ελεγξε και τα δικα σου:D

(κοιτα να δεις ποσο ευκολα θα γινονται πλεον οι ειδοποιησεις για τα π.μ:hehe: )

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 01:41]

Ααααααααααα...................και μενα ετσι μου ειπε!!!!!!!!!!!!Φυγε!!!!!!!!!!!!!!

και που να παω?????

:unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

δεν ξερω ρε παιδια........πραγματικα και χωρις πλακες ποσοι απο σας θα μπουκαρατε στο δωματιο με ''αλλες'' διαθεσεις?

:getlost::dots:

Επειδη σε καταλαβαινω ορμα!!!!!!!!!!!!!

Σου εχω στειλει και στο αλλο...

θελω να σε καληνυχτισω αλλα εχω αγχος!!!

λοιπον......................................φευγω.παω να κανω μια εφοδο.

ελπιζω να κανω καλα και να μη τα κανω χειροτερα απο οτι ειναι.

αμα δεν δειτε να ξαναμπαινω ειτε κυλησαν ολα καλα ειτε γιναν ολα μπουρδ@**λο

καληνυχτα παιζακια και προσεχτικα με τις γυναικες........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.