RootX Σεπτέμβριος 3, 2004 #621 Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Tsunami Δηλ η πασχαλιά είναι ο Πασχαλιά??:X: Nope, γυναίκα είναι
zyx Σεπτέμβριος 3, 2004 #623 Σεπτέμβριος 3, 2004 με τρελενη οταν με ρωτανε αν μπορουν να βαλουν 32bit λειτουργικο στον Α64
greekfragma Σεπτέμβριος 3, 2004 #624 Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 13:30] με τρελενη οταν με ρωτανε αν μπορουν να βαλουν 32bit λειτουργικο στον Α64 αχαχαχαχαχαχ.........κορυφαιοοοοοοοοοοοοοοοοεγω παλι θα ξαναποσταρω κακιες και θα ξαναξεσπασω στο συγκεκριμενο οφ τοπικ θρεντ.γμω τις καλοκαιρινες αδειες με τις οποιες υπολειτουργει(οχι οτι πριν λειτουργουσε κανονικα) το ολο συστημα των δημοσιων υπηρεσιων.........πηγα σημερα να πληρωσω τον πΟΤΕ λογω του οτι χαθηκε ο λογαριασμος μου στο ταχυδρομειο......χαθηκε αρα μου το κοψανε καθως ελειπα και ουτε πηρα πρεφα.πληρωσα και αλλα 10 ευρω επανασυνδεση που κανονικα επρεπε να τα πληρωνει ο ΕΛΤΑ.και δεν ημουνα ο μονος.......στην πατησιων ειχε ατελειωτη ουρα απο τοσα ατομα που το χανε κοψει......ακομα και η υπαλληλος μου πε.......:<και σας κομμενο?>:
greekfragma Σεπτέμβριος 3, 2004 #625 Σεπτέμβριος 3, 2004 α και να μην ξεχασω..............................................διαλογος εχθες το βραδυ με βουδα:(μεσω κινητων τηλεφωνων)Βουδ:παρακαλω?Φραγμας:ελα κωστα.....ειμαι σπιτι....εσυ?Βουδας:και γω.........Φραγμας:παρε με σπιτι.......Βουδας:χμμμ.......δεν παιζει....μου το κοψανε.........χθες....Φραγμας:......................................................................................... ..........και μενα......Γ@μ@ τα.....
xylokastro Σεπτέμβριος 3, 2004 #626 Σεπτέμβριος 3, 2004 μου τι σπάει όταν κάποιος αγοράζει πράγματα για το pc του τα οποια δεν θα του χρειαστούν πουθενά, ένας φίλος μου αγόρασε μια max3 και αυτά που προσφέρει δεν τα αξιοποιεί κι έτσι έχει ένα γαμάτο mobo το οποίο δεν το λειτουργεί "σωστά"
enduracell Σεπτέμβριος 3, 2004 #627 Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από zyx με τρελενη οταν με ρωτανε αν μπορουν να βαλουν 32bit λειτουργικο στον Α64 εμένα με τρελαίνει όταν με ρωτάνε πόσο SuperPi θα έχουν άν πάρουν ένα Titanium 2...
Shaman Σεπτέμβριος 3, 2004 #628 Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell εμένα με τρελαίνει όταν με ρωτάνε πόσο SuperPi θα έχουν άν πάρουν ένα Titanium 2... ...κι ακόμα περισσότερο, όταν ρωτάς: "Τι άλλο θες να κάνεις με το PC εκτός απο το να τρέχεις SuperPi?" και δεν παίρνεις καμμία απάντηση..... Αλλά εδώ που τα λέμε..’λλη φάση το SuperPi...Mπορώ να το χαζεύω για ώρες............
trendy Σεπτέμβριος 3, 2004 #629 Σεπτέμβριος 3, 2004 ... ειδικά αν κάνει export raw data στην οθόνη είναι εξίσου απολαυστικό με ταινία στο σινεμά.
zyx Σεπτέμβριος 3, 2004 #630 Σεπτέμβριος 3, 2004 επεισεις με τρελενη οταν με λενε τη να τον κανουν τον 64bito επεξεργαστη
Guest Σεπτέμβριος 3, 2004 #631 Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από zyx επεισεις με τρελενη οταν με λενε τη να τον κανουν τον 64bito επεξεργαστη Να τον χωρίσουν στη μέση για να έχουν δυο 32bitous επεξεργαστές.
astrolabos Σεπτέμβριος 3, 2004 #632 Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Hero Να τον χωρίσουν στη μέση για να έχουν δυο 32bitous επεξεργαστές. Dual Core κιέτς
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 6, 2004 #633 Σεπτέμβριος 6, 2004 Λυπαμαι πολυ που κανενας υπεθυνος απο τα ΜΜΕ δεν ασχολειται με θεματα οπως αυτο αλλα αντι αυτου καθεται και ασχολειται με το γιατι γλυστρισε ο Σακης στο Οακα και για το εαν οι Αλβανοι κατα τον Ψωμιαδη ,ειναι ή οχι οι καλυτεροι "φιλοι" του ανθρωπου..... τουμπεκι ολοι τους....
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2004 #636 Σεπτέμβριος 6, 2004 γυναικες............................................................συγκεκριμενα η Ηρω.με κατεστρεψε περυσι τον γεναρη και δεν περασα ουτε ενα μαθημα...........μετα απο 8μηνες κανονικου κλασιματος μου εστειλε μηνυμα οτι ερχεται αθηνα.................αυτη τη στιγμη κοιμαται στο κρεβατι μου.........ηρθε 3 ωρες πριν.της κατεθεσα την ψυχη μου.ειπε οτι με βλεπει μονο σαν φιλο.......και θα φυγει για πατρα στις 7 το πρωινα κανω ενα χαρακιρι??????Υ.Γ.το αυριανο μαθημα που εδινα @@ θα το περασω.
Samael Σεπτέμβριος 6, 2004 #637 Σεπτέμβριος 6, 2004 Ρε Γιωργακη......μπας κ ειναι βαλτη να σε καταστρεψη αυτη?Ολο στις εξεταστικες σε θυμαται....
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2004 #638 Σεπτέμβριος 6, 2004 δεν ξερω ρε μιχαλιο..................................αλλα εχω ξενερωσει πολυ.......μετα απο τετοιο πακετο ουτε που στεναχωριεμαι για δαυτην...απλα γιατι να συνεχιζει να με βασανιζει και να με βαζει στο τρυπακι............(δεν εχω αποδειξεις αλλα κατι κανει στανταρ και ομορφαινει διαολεμενα)
Samael Σεπτέμβριος 6, 2004 #640 Σεπτέμβριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma(δεν εχω αποδειξεις αλλα κατι κανει στανταρ και ομορφαινει διαολεμενα) Aνελεητο σεξ κανει κ ομορφενει ρε χαζε :rofl: :rofl:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.