Malkav Μάϊος 3, 2005 #5861 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από cherryman !!!! Το τσαντάκι στη μέση σου ήταν; Ω ναί !!!Το κατάλαβα σχετικά σύντομα αλλά είχε πολύ κόσμο στην Ερμού και έγιναν ανάρπαστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 3, 2005 #5862 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Περαστικα man:coax: Ζορικη φαση !:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #5863 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Παπατζής μου μυρίζει.... Είσαι και τζογαδόρος (εκτός των άλλων) ; (γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο εσύ το σκέφτηκες αυτό; ) Προσωπικά πιστεύω ότι για να χάσεις λεφτά από Παπατζή πρέπει να είσαι ολίγον στραβούλιακας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 3, 2005 #5864 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc Είσαι και τζογαδόρος (εκτός των άλλων) ; (γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνο εσύ το σκέφτηκες αυτό; ) Μπα, είχα χάσει πιτσιρικάς ένα 5χίλιαρο από παπατζή και μου έχει μείνει, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Μάϊος 3, 2005 #5865 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 αχ ρε spc που ολους τους τσιμπ@#καρεις:):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #5866 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Μπα, είχα χάσει πιτσιρικάς ένα 5χίλιαρο από παπατζή και μου έχει μείνει, lol. Ήθελα να ξέρα ποιο κάθαρμα έφαγε λεφτά από ένα ανυπεράσπιστο, μικροκαμωμένο αγοράκι.Και μετά θα έμεινε νηστικό το καημενούλι μου για κανά 2ωρο τουλάχιστον, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 3, 2005 #5867 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Όχι, τα φράγκα για τους δίσκους που ήθελα να πάρω έχασα... τα του snack, ήταν σε secured τσέπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Μάϊος 3, 2005 #5868 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Περαστικα man:coax: Ζορικη φαση !:X: ’στα, δεν μπορείς να φανταστείς σαν πόσα διαφορετικά πράγματα μπορώ να τα σκεφτώ αυτά τα λεφτά. Στην αρχή ένιωσα πανικόβλητος,μετά από λίγο τσαντισμένος,τώρα πλέον που το έχω συνειδητοποιήσει, καταλαβαίνω ότι σαν μεγάλο παιδί πρέπει να το αντιμετωπίσω ώριμα. Νιώθω απλά κόπανος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #5869 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Όχι, τα φράγκα για τους δίσκους που ήθελα να πάρω έχασα... τα του snack, ήταν σε secured τσέπη Κάτι μου βρωμάει.... Δίσκοι με 5.000????? Μάλλον προ της κλοπής είχε προηγηθεί μετατόπιση κεφαλαίου από την τσέπη/hardware στην τσέπη/μαμ.... Για να μην πω ότι το όλο σκηνικό της απώλειας είχε σκηνοθετηθεί με σκοπό το παραγέμωσμα της κοιλιακής σου χώρας.... Α, τώρα κατάλαβα αναφέρεσαι σε μουσική, όχι σε hardware! Εμ βέβαια.. Κάπου εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα από την φιγούρα του λεπτού με κολλητά παντελόνια Μεταλλά στου ευτραφούς με ζακετίτσες Φλούφλη / Poseρα / Admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 3, 2005 #5870 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 :worship: spc :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 3, 2005 #5871 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 lol @ spc !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 3, 2005 #5872 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc Κάτι μου βρωμάει.... Δίσκοι με 5.000????? Μάλλον προ της κλοπής είχε προηγηθεί μετατόπιση κεφαλαίου από την τσέπη/hardware στην τσέπη/μαμ.... Για να μην πω ότι το όλο σκηνικό της απώλειας είχε σκηνοθετηθεί με σκοπό το παραγέμωσμα της κοιλιακής σου χώρας.... Α, τώρα κατάλαβα αναφέρεσαι σε μουσική, όχι σε hardware! Εμ βέβαια .. Κάπου εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα από την φιγούρα του λεπτού με κολλητά παντελόνια Μεταλλά στου ευτραφούς με ζακετίτσες Φλούφλη / Poseρα .. Προφανώς αναφέρομαι σε δίσκους βινυλίου.... όσο αφορά τα σχόλια και εσύ δεν πας πίσω... το μόνο "μεταλλικό" πάνω σου, ήταν τα μαχαιροπήρουνα... right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 3, 2005 #5873 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spcη κατρακύλα από την φιγούρα του λεπτού με κολλητά παντελόνια Μεταλλά στου ευτραφούς με ζακετίτσες Φλούφλη / Poseρα / Admin Αρχική απάντηση από RootX Προφανώς αναφέρομαι σε δίσκους βινυλίου.... όσο αφορά τα σχόλια και εσύ δεν πας πίσω... το μόνο "μεταλλικό" πάνω σου, ήταν τα μαχαιροπήρουνα... right? προβλέπω poll: the flouflier wins!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #5874 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από RootXΠροφανώς αναφέρομαι σε δίσκους βινυλίου.... όσο αφορά τα σχόλια και εσύ δεν πας πίσω... το μόνο "μεταλλικό" πάνω σου, ήταν τα μαχαιροπήρουνα... right? Επειδή βλέπω το χοντραίνεις (άνευ υπονοουμένου ), θα σου θυμίσω μόνο ποιος σε τραβολόγησε στο Rockwave.... .... Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια το Rockwave μπορεί να αποδειχθεί κόλαφος για του λόγου μου (αν τελικά έρθεις και δεν προτιμήσεις καμία ταβερνούλα) καθώς σε ενδεχόμενο ''κωλοχτύπημα'' / slamdance φοβάμαι ότι θα λάβει χώρα χρήση των προφανών ''προτερημάτων'' σου με απώτερο σκοπό την τελική μου εξόντωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 #5875 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc καθώς σε ενδεχόμενο ''κωλοχτύπημα'' / slamdance φοβάμαι ότι θα λάβει χώρα χρήση των προφανών ''προτερημάτων'' σου με απώτερο σκοπό την τελική μου εξόντωση εγραψες .....................................καρα λολολολολολολολ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 3, 2005 #5876 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc κοίτα την θετική πλευρά: μετά από λίγο τελειώνουν και μπορείς να διεκδικήσεις και πάλι τον θρόνο σου (aka RMA KING) xaxaxa καλα εισαι απιστευτος ωρες ωρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 3, 2005 #5877 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 οι τελευταιες σελιδες ειναι all the s by spc!τι ρεντα ειναι αυτη ρε παιδακι μου?!?!θυμασε παλιοτερα που ειχαμε ενα θρεντακι με "ατακες"?ε για εκει εισαι!!!! copy-paste ολα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #5878 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από fantacidεσένα σε έχω στα υπόψιν για μία απάντηση:http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=214577#post214577(δυστυχώς δεν το πρόλαβα το 4ημερο - αν και το ήθελα πολύ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 3, 2005 #5879 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 I AM THE DEVIL:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάϊος 3, 2005 #5880 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 κοπηκα σαν ανθρωπως και εγω και κατεβενω κατω να βαλω τιποτα στην πληγη και βλεπω οτι το χειρουργικο σπρευ (ναι κοβομαι συχνα) γραφει οτι περιεχει r134a , προς στιγμην σκεφτηκα μηπως με το ρ410 που εχω πανω κλεισει γρηγοροτερα /me psych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.