Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

δε πας να τους πεις ρε παιδια το και το? μηπως και σε αφησουν

μα... δεν ειναι μεσα στα ταξι τους για να τους βρω...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Mόλις παραγγειλα την 1915S και το MUSTEK UPS 800 USΒ. Μεθαυριο θα τα εχω. Για να δουμε...

Και γιατί όχι την 1920;

161830wk.jpg

euro8se.jpg

αυτο κολαει στο θεμα με τη μινολτα του τζωρτζη , τις ποσταρω εδω για να μην αλλοιωσω το θεμα του

Αρχική απάντηση από ea6gka

δε το πιστευω , επεσε η μηχανη και εσπασε:eek: :cry: :cry: :cry: :weep: :weep: :hm: :cry: :eek:

πωωωωω

Oχι ρε συ!Σοβαρα?

Τι σας έλεγα; Κατέβασα κάτι άλλα τραγούδια (ολόκληρο CD βασικά αλλά είναι ένα αρχείο) του Hendrix και ο τύπος είναι πραγματικά θεός! Ωστόσο δεν εντυπωσιάστηκα τόσο όσο θα εντυπωσιαζόμουν πριν ακούσω αυτόν που μου κάνει κιθάρα. ’λλος θεός εκεί! Μπορεί όχι όσο ο Τζιμάρας αλλά πολύ καλός!!!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 22:12]

Τι σας έλεγα; Κατέβασα κάτι άλλα τραγούδια (ολόκληρο CD βασικά αλλά είναι ένα αρχείο) του Hendrix και ο τύπος είναι πραγματικά θεός! Ωστόσο δεν εντυπωσιάστηκα τόσο όσο θα εντυπωσιαζόμουν πριν ακούσω αυτόν που μου κάνει κιθάρα. ’λλος θεός εκεί! Μπορεί όχι όσο ο Τζιμάρας αλλά πολύ καλός!!!

Από ό,τι φαίνεται είσαι πολύ μικρός για να νιώσεις (όχι να καταλάβεις) τον Τζιμάρα...:nothing:

Αρχική απάντηση από eleven

Zαχο αστο δεν χρειαζεται να πας εσυ για καλυτερη ψυξη .

Η ψυξη ερχεται σε σενα και μιλαμε για αρκετα μειον........................:whistling

Η είδηση της εβδομάδας; :)

Αρχική απάντηση από Chosen

Η είδηση της εβδομάδας; :)

H ειδηση της εβδομαδας καθεται στην Πριγκηπως και πινει μπυρες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.