spc Απρίλιος 7, 2005 #5101 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulosΦαντασου δεν πουλησα το προηγουμενΟ κουτι (LianLi 60) και εδωσα αλλα 50 για μ@λακιουλες(φωτακια κ ανεμηστηρες)... Τώρα εμένα αυτό γιατί μου κάνει για βίτσιο και όχι για αδελφική αδυναμία; πχ ''Αγάπη κοίτα τι σου πήρα για τα γεννέθλιά σου: Ένα πανέρμοφο Kandalf να το βάλουμε δίπλα στην τραπεζαρία'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2005 #5102 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 loooool 13 χρονων ειναι ρε man. απλα ελπιζω οτι σε 4-5 χρονακια θα μου κανει κανα κονε με καμια φιλη της Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 7, 2005 #5103 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos13 χρονων ειναι ρε man. [τατιάνα] 13; wow! πρέπει να έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας.... [/τατιάνα] Αρχική απάντηση από YDinopoulos απλα ελπιζω οτι σε 4-5 χρονακια θα μου κανει κανα κονε με καμια φιλη της καλά, βολέψου τώρα με τον ''μάγο'' και βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2005 #5104 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Καλα... Οταν θα βγαινω με τα πιπινακια θα αλλαξεις γνωμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Απρίλιος 7, 2005 #5105 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Γνωστός MOD έχει την παρακάτω υπογραφή I LOVE INTEL! (-- ποιος το έγραψε αυτό? νέα θέματα αποσύνδεση αναζήτηση on-line χρήστες κανόνες tools A64 step guide η ιστορία του μικρού Γιαννίκου Ναι κυρίες και κύριοι, η υπογραφή είναι μούφα , και σας προκαλώ να ανακαλύψετε μόνοι σας γιατί !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 7, 2005 #5106 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από dfragos ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Γνωστός MOD έχει την παρακάτω υπογραφή I LOVE INTEL! (-- ποιος το έγραψε αυτό? νέα θέματα αποσύνδεση αναζήτηση on-line χρήστες κανόνες tools A64 step guide η ιστορία του μικρού Γιαννίκου Ναι κυρίες και κύριοι, η υπογραφή είναι μούφα , και σας προκαλώ να ανακαλύψετε μόνοι σας γιατί !!!!! LOOOL έλεος, δε φτάνει αλήτες που μου καταστρέψατε την υπογραφεί, δε πήρατε και backup αυτής, τεσπα θα την φτιάξω κάποια στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 7, 2005 #5107 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Καλα... Οταν θα βγαινω με τα πιπινακια θα αλλαξεις γνωμη Χαχαχ!Ρε μεχρι να πιασει τα 17 θα εχεις παντρευτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Απρίλιος 7, 2005 #5108 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 μου τη σπαει που μας βαλανε επαναληπτικο ιστοριας 80 σελιδες και 2 τεστ αρχαιων Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 7, 2005 #5109 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από <hrpn> μου τη σπαει που μας βαλανε επαναληπτικο ιστοριας 80 σελιδες και 2 τεστ αρχαιων καθένας με τον πόνο του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 7, 2005 #5110 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Πεθανε και ο ΣΕΡ, ο Γρηγορης Μπιθικωτσης Ο τελευταιος....θα ξεκουραστει η ψυχη του, αρκετα τραβηξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Απρίλιος 7, 2005 #5111 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 i made this:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Απρίλιος 7, 2005 #5112 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Εγώ έχω αύριο δεκαπέντε ασκήσεις άλγεβρα τις οποίες έχω κάνει για το φροντιστήριο και βαριέμαι να ξανακάνω για το σχολείο και μπορεί πάω πρώτες 2 ώρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Απρίλιος 7, 2005 #5113 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 23:28] Πεθανε και ο ΣΕΡ, ο Γρηγορης ΜπιθικωτσηςΟ τελευταιος....θα ξεκουραστει η ψυχη του, αρκετα τραβηξε. ηταν στο νοσοκομειο(εντατικη?) τωρα τελευταια ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2005 #5114 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Χαχαχ!Ρε μεχρι να πιασει τα 17 θα εχεις παντρευτει Βρε χτυπα ξυλο.....:computer: :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Απρίλιος 7, 2005 #5115 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Παίδες έχω ένα προβληματάκι, είχα παρατήσει το pc από τον Οκτώμβρη, κατα τα χριστούγεννα πήγα να γράψω cd και δεν έγραφε στα 32χ παρά μόνο στα 8χ χωρίς να μου κάψει το cd. Τώρα ούτε 4χ δε γράφει, καμια ιδέα κανείς? NEC 2500a@2510 έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2005 #5116 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 rma the bi@tch ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Απρίλιος 7, 2005 #5117 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Τώρα συμβαίνει το άλλο κουλό, έγραφα σε κάτι CD-R audio JVC, τώρα που έβαλα κάτι memorex CD-RW 4x το γράφει, τι παίζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 7, 2005 #5118 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Κι εμενα τα ιδια μου εκανε στα cd. Εβαλα το νεο firmware, τιποτα. power calibration error κλπ. Το δεχτηκανε σαν rma παντως οποτε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Απρίλιος 7, 2005 #5119 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Βασικά δε θυμάμαι και πότε το πήρα , δε ξέρω πόση εγγύηση έχει. Απο eshop είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 7, 2005 #5120 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Κοιτα αμα αλλαξες μαρκα και σου παιζει κανονικα παιζει να ειναι θεμα media. Εγω το απεκλεισα γιατι απο μικρο Τaiyo Υuden το "ταϊζα" -μεταξυ αλλων- και καποια στιγμη αρχισε να κανει νερα με τα ΤΥ, οποτε και δεν εψαξα να δω αν εγραφε αλλες μαρκες κανονικα, κατι βρωμουσε στην υποθεση. εμενα μου ειχαν δωσει 1 χρονο εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.