Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Φαντασου δεν πουλησα το προηγουμενΟ κουτι (LianLi 60) και εδωσα αλλα 50 για μ@λακιουλες(φωτακια κ ανεμηστηρες)...

Τώρα εμένα αυτό γιατί μου κάνει για βίτσιο και όχι για αδελφική αδυναμία;

πχ ''Αγάπη κοίτα τι σου πήρα για τα γεννέθλιά σου: Ένα πανέρμοφο Kandalf να το βάλουμε δίπλα στην τραπεζαρία''

:p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

13 χρονων ειναι ρε man.

[τατιάνα]

13; wow! πρέπει να έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας....

[/τατιάνα]

απλα ελπιζω οτι σε 4-5 χρονακια θα μου κανει κανα κονε με καμια φιλη της:p

καλά, βολέψου τώρα με τον ''μάγο'' και βλέπουμε...

:p

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! :eek:

Γνωστός MOD έχει την παρακάτω υπογραφή

I LOVE INTEL! (-- ποιος το έγραψε αυτό?

νέα θέματα αποσύνδεση αναζήτηση on-line χρήστες κανόνες tools A64 step guide η ιστορία του μικρού Γιαννίκου

Ναι κυρίες και κύριοι, η υπογραφή είναι μούφα , και σας προκαλώ να ανακαλύψετε μόνοι σας γιατί !!!!!

Αρχική απάντηση από dfragos

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! :eek:

Γνωστός MOD έχει την παρακάτω υπογραφή

I LOVE INTEL! (-- ποιος το έγραψε αυτό?

νέα θέματα αποσύνδεση αναζήτηση on-line χρήστες κανόνες tools A64 step guide η ιστορία του μικρού Γιαννίκου

Ναι κυρίες και κύριοι, η υπογραφή είναι μούφα , και σας προκαλώ να ανακαλύψετε μόνοι σας γιατί !!!!!

LOOOL έλεος, δε φτάνει αλήτες που μου καταστρέψατε την υπογραφεί, δε πήρατε και backup αυτής, τεσπα θα την φτιάξω κάποια στιγμή :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 23:28]

Πεθανε και ο ΣΕΡ, ο Γρηγορης Μπιθικωτσης

Ο τελευταιος....θα ξεκουραστει η ψυχη του, αρκετα τραβηξε.

ηταν στο νοσοκομειο(εντατικη?) τωρα τελευταια ε?

Παίδες έχω ένα προβληματάκι, είχα παρατήσει το pc από τον Οκτώμβρη, κατα τα χριστούγεννα πήγα να γράψω cd και δεν έγραφε στα 32χ παρά μόνο στα 8χ χωρίς να μου κάψει το cd. Τώρα ούτε 4χ δε γράφει, καμια ιδέα κανείς? NEC 2500a@2510 έχω.

Κοιτα αμα αλλαξες μαρκα και σου παιζει κανονικα παιζει να ειναι θεμα media. Εγω το απεκλεισα γιατι απο μικρο Τaiyo Υuden το "ταϊζα" -μεταξυ αλλων- και καποια στιγμη αρχισε να κανει νερα με τα ΤΥ, οποτε και δεν εψαξα να δω αν εγραφε αλλες μαρκες κανονικα, κατι βρωμουσε στην υποθεση. εμενα μου ειχαν δωσει 1 χρονο εγγυηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.