Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

κανε επανεγκατασταση

(ελπιζω να μην ειναι αυτο που υποψιαζομαι....με την αλλαγη του φακελου που βλεπει(incoming folder )... χανεις απο το winmx τα incomplete(οχι ομως και απο τον δισκο)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Όπα, κάτσε! Δεν ενωώ οτι χάνονται τα downloads που περιμένουν. Απλώς ρε παιδί μου κάνω search για τους α, β, γ καλλιτέχνες. Βρίσκω κάποια πράγματα. Το κλείνω (τελείως). Το ξανανοίγω κάποια άλλη στιγμή και πρέπει πάλι να ψάχνω για τους α,β,γ καλλιτέχνες. Φυσιολογικό είναι αυτό, το ξέρω, απλώς ρωτάω αν γίνεται να "θυμάται" το winmx και να ψάχνει κάθε φορά για τα ίδια πράγματα...

Από τις καλύτερες πρωταπριλιάτικες φάρσες της χρονιάς:

World of Wordcraft

The first MMOWP? First details and screens!

April 1, 2005 - In a move to prove that the pen is mightier than the sword, Microsoft announced today that they are taking the first steps to combine the ever-popular MMO genre and productivity software. Hailed as the first MMOWP (that's massively multiplayer online word processor), Microsoft revealed to IGN that World of Wordcraft has been in the works for nearly 18 months now, and is currently in beta test phase.

world-of-wordcraft-20050331100819621-000.jpg

Όλα τα λεφτά στο ingame chat του screenshot. Έχω λιώσει λέμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.