Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ρε γμτ, πήγα σήμερα στο ’τομο και πήρα ένα fan guard αλλά ενώ του ζήτησα 8άρι, μου 'δωσε καταλάθος μάλλον 9άρι! Και πήγα όλο χαρά να το βάλω στο πλάι να δώ πως πάει και... Τελικά το άφησα χωρίς fan guard μέχρι να ξαναπάω να πάρω. Ε, εντάξει, δεν έχουμε μωρά στο σπίτι και γενικώς εκεί που είναι δεν κινδυνεύει κανείς... :p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από TRoboCop

Περυσι που ημουνα και πιο ευκολη ταξη(δευτερα) εκανα φορματ καθε βδομαδα( Με σαρανταρι σκληρο τι να κανω? γεμιζω αμεσως.) Αλλα το ρεκορ το κατεχει ο stamatis που επειδη ειχε προβλημα στο σκληρο του εκανα καθε μερα!

η ηρωΐνη και η κοκαΐνη δεν πρέπει να λαμβάνονται σε μεγάλες ποσότητες. επίσης η πενικιλλίνη του fleming (η πρωτότυπη) καλό είναι να μην καταναλώνεται (είναι ληγμένη).

Αρχική απάντηση από sotiris

η ηρωΐνη και η κοκαΐνη δεν πρέπει να λαμβάνονται σε μεγάλες ποσότητες. επίσης η πενικιλλίνη του fleming (η πρωτότυπη) καλό είναι να μην καταναλώνεται (είναι ληγμένη).

υπάρχει φυσικά και η περίπτωση του Οβελίξ που έπεσε στην χύτρα όταν ήταν μικρός (τώρα το τι είχε η χύτρα ποικίλει ανάλογα με τον εκάστοτε Οβελίξ)....

Αρχική απάντηση από spc

υπάρχει φυσικά και η περίπτωση του Οβελίξ που έπεσε στην χύτρα όταν ήταν μικρός (τώρα το τι είχε η χύτρα ποικίλει ανάλογα με τον εκάστοτε Οβελίξ)....

η χύτρα με τη μαγική κόκα??

παίζει κι αυτό!

Αρχική απάντηση από ea6gka

ZH0121_1.jpg

HELP πειτε κανα μερος στην αθηνα να βρω τετοιο καλωδιο HELP

αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι τίποτα σπουδαίο

απλώς 2 καλώδια σε ένα

δηλαδή

1 minijack (τύπου walkman) σε 2 * RCA (από τα πιο κλασικά καλώδια)

+

1 SVIDEO σε COMPOSITE (επίσης κλασικότατο)

και τα 2 βρίσκονται σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών (και αρκετά επίσης στην ντουλάπα μου :D)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Εγω ψαχνω να βγω, αλλα δεν ξερω απο που μπηκα

(που το εχω δει/διαβασει αυτο ρε γμτ ???)

Κοκορας του Αρκα" Θελω να βγω απο το ψυχολογικο μου αδιεξοδο, αλλα δεν θυμαμαι απο που μπηκα"

Αρχική απάντηση από ea6gka

θελω να ειναι 10 μετρα ομως:D :clap:

δεν νομίζω να είναι τεράστιο πρόβλημα να το βρεις

στην χειρότερη λες σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών να στο φτιάξει ή το φτιάχνεις και μόνος σου (αν ξέρεις από κολλητήρι κλ)

Κάποιες ερωτήσεις για το WinMX (είμαι αρχαίος, το ξέρω! :p ):

1. Ο φάκελος που βλέπουν οι άλλοι χρήστες είναι ο winmx incoming folder ή όλος ο δίσκος; Αν είναι μόνο ο incoming folder, πώς μπορώ να προσθέσω και άλλους;

2. Υπάρχει κάποιος τρόπος, όταν κλείνω το winmx να μην χάνονται οι αναζητήσεις αλλά όταν το ξανανοίγω να ψάχνει για τα ίδια πράγματα;

Αρχική απάντηση από spc

δεν νομίζω να είναι τεράστιο πρόβλημα να το βρεις

στην χειρότερη λες σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών να στο φτιάξει ή το φτιάχνεις και μόνος σου (αν ξέρεις από κολλητήρι κλ)

Μήπως όμως είναι λίγο μακρύ το 10μετρο; Δλδ λέω μήπως χρειάζεται ενίσχυση το σήμα. Δε θα χάνει αρκετά σε ποιότητα σε τόση απόσταση; :blink:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 12:13]

Κάποιες ερωτήσεις για το WinMX (είμαι αρχαίος, το ξέρω! :p ):

1. Ο φάκελος που βλέπουν οι άλλοι χρήστες είναι ο winmx incoming folder ή όλος ο δίσκος; Αν είναι μόνο ο incoming folder, πώς μπορώ να προσθέσω και άλλους;

2. Υπάρχει κάποιος τρόπος, όταν κλείνω το winmx να μην χάνονται οι αναζητήσεις αλλά όταν το ξανανοίγω να ψάχνει για τα ίδια πράγματα;

1.Πας setting ειναι το μεσαιο κουμπι πανω πανω και διαλεγεις απο την αριστερη πλευρα "File tranfers" Δεξια πανω πανω στο "incoming files folder" διαλεγεις που θες να μπαινουν τα αρχεια απο εκει βγαινουν κιολας(δεν ξερω αν βλεπει υποκαταλογους....)

To incoming files folder ειναι απλα ενας φακελος(που βλεπουν οι αλλοι χρηστες) μεσα σε αυτον το φακελο βαζεις οτι θες-Μπορεις να τον χειρηστης ως ενα απλο φακελο μεσω explorer.

2.Δεν νομιζω να χανονται.Το εχεις διαπιστοσει?Αν ναι πες θα το ψαξω...

1. Βασικά ήθελα να μάθω αν γίνεται να βάλω και άλλους φακέλους να βλέπει, φακέλους που υπάρχουν ήδη στο σκληρό... Αφού δεν γίνεται...

2. Όποτε το κλείνω (τελείως όμως, όχι minimize στην task bar) χάνονται και πρέπει να ξαναψάχνω κάθε φορά που ανοίγω το PC για τα ίδια...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 14:30]

1. Βασικά ήθελα να μάθω αν γίνεται να βάλω και άλλους φακέλους να βλέπει, φακέλους που υπάρχουν ήδη στο σκληρό... Αφού δεν γίνεται...

2. Όποτε το κλείνω (τελείως όμως, όχι minimize στην task bar) χάνονται και πρέπει να ξαναψάχνω κάθε φορά που ανοίγω το PC για τα ίδια...

1.To winmx μπορει να δει μονο εναν φακελο που μπορεις αν ορισεις εσυ ποιον θες(οπως σου ειπα)μεχρη και ολοκληρο το C: μπορεις να βαλεις να βλεπει.Τωρα αν θες να βλεπει ορισμενους ακομη φακελους πρεπει να τους βαλει μεσα στο φακελο incoming folder (ή οποιον αλλον εχεις ορισει να βλεπει) ετσι γινετε...

2.Στο setting απο δεξια επιλογη παλι "file tranfers" και πατα το κουμπη που ειναι κατω κατω δεξια "Reset Default" μηπως εχεις πιραξει καμια ρυθμηση(ξανα εκανα εγκατασταση το winMX και δεν ειχα το προβλημα που αναφερεις "ισως με επανεγκατασταση φτιαξει")

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.