Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από zyx

για ενα καινουργιο ζευγαρι παπουτσια τα πουλας ολα

δεν του έχω δώσει και τα 2 ακόμη πα******

το 1 έχει πάρει προκαταβολή

το 2 στο τέλος του μήνα

τα κορδόνια είναι bonus παραγωγικότητας (και υπακοής)

edit: ωραίο αυτό με τα αστεράκια, δεν το είχα πάρει χαμπάρι

Μη μου το τριβεις στη μουρη ρε συ....

ευτυχως τα "αδερφια" εχουνε χαμηλα το κεφαλι την ωρα που ειναι στο βαθρο... Δεν θα αντεχα να με κοιταζανε μετα απο τετοιο γενικο ξεπουλημα.... :(

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:04]

Μη μου το τριβεις στη μουρη ρε συ....

ευτυχως τα "αδερφια" εχουνε χαμηλα το κεφαλι την ωρα που ειναι στο βαθρο... Δεν θα αντεχα να με κοιταζανε μετα απο τετοιο γενικο ξεπουλημα.... :(

εαν εννοεις τα αδελφια που ΕΙΧΕΣ στο αβαταρ πριν την εξαγορα σου......:p

μην ανυσηχεις...

κι αυτοι μαλλον τα πα****** τους κοιτουν και το ξανασκεφτονται το ζητημα....

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 12:09]

κι αυτοι μαλλον τα πα****** τους κοιτουν και το ξανασκεφτονται το ζητημα....

Σεμναααααα

Λιγα για τα αδερφια....

Δεν ειναι ολοι gay σαν και μενα να ξεπουλιουνται για ενα ζευγος υποδηματων (sic)

Ααααααχ για ενα καθαρο κουτελο...ζουσαμε!! Τωρα λεει "OWNED BY SPC"

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Τι γίνεται ρε γμτ πάλι με το MSN; Τα νεύρα μου!

Ναι ρε παλι δεν μπαινει και νομιζα οτι ειχε προβλημα το pc και πηγαινα για format(προχθες εκανα ξανα)αλλα ευτυχως που με εσωσεσ μ'αυτο το post:flower:

Αρχική απάντηση από TRoboCop

Ναι ρε παλι δεν μπαινει και νομιζα οτι ειχε προβλημα το pc και πηγαινα για format(προχθες εκανα ξανα)αλλα ευτυχως που με εσωσεσ μ'αυτο το post:flower:

format επειδη δεν εμπαινε msn?? bbbbbbbzdoing!!!

Αρχική απάντηση από fANiS_K

format επειδη δεν εμπαινε msn?? bbbbbbbzdoing!!!

Οχι ρε προχθες εκανα γιατι ηθελε (3μηνες ειχα να κανω). Σημερα πηγα να κανω αφου ειχα προσπαθησει να μπω και με απενεργοποιημενα τα firewall

:p :P :p Κι εγώ έχω να κάνω 2-3 μήνες, τι έγινε; Μια χαρά τα πάει μέχρι στιγμής και δε χρειάζεται... Ρε, σκέψου οτι υπάρχουν άνθρωποι που ούτε καν ξέρουν τι είναι το format (κάποιοι μάλιστα δεν ξέρουν καν για το defragment) και άλλοι που πάνε το PC σε !ειδικευμένο! τεχνικό για να τους κάνει format μια φορά κάθε 2-3 χρόνια! Και μετά σου λέει έκανα γιατί είχα να κάνω 3 μήνες... :p

Περυσι που ημουνα και πιο ευκολη ταξη(δευτερα) εκανα φορματ καθε βδομαδα( Με σαρανταρι σκληρο τι να κανω? γεμιζω αμεσως.) Αλλα το ρεκορ το κατεχει ο stamatis που επειδη ειχε προβλημα στο σκληρο του εκανα καθε μερα!

Αρχική απάντηση από TRoboCop

Περυσι που ημουνα και πιο ευκολη ταξη(δευτερα) εκανα φορματ καθε βδομαδα( Με σαρανταρι σκληρο τι να κανω? γεμιζω αμεσως.) Αλλα το ρεκορ το κατεχει ο stamatis που επειδη ειχε προβλημα στο σκληρο του εκανα καθε μερα!

:worship: :worship: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.