zyx Απρίλιος 1, 2005 #4961 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 @sln κατι με ελεγες "παλια" οτι δεν αλαζεις avatar. πουλημενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 1, 2005 #4962 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Ειναι γλυκο το φραγκακι ρε Θοδωρη... Money talks.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 1, 2005 #4963 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 δεν με αλαζης την γνωμη ο ανθρωπος πηρε μεταλιο χωρις παπουτσια και εσυ για ενα καινουργιο ζευγαρι παπουτσια τα πουλας ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 1, 2005 #4964 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από zyx για ενα καινουργιο ζευγαρι παπουτσια τα πουλας ολα δεν του έχω δώσει και τα 2 ακόμη πα******το 1 έχει πάρει προκαταβολήτο 2 στο τέλος του μήνατα κορδόνια είναι bonus παραγωγικότητας (και υπακοής)edit: ωραίο αυτό με τα αστεράκια, δεν το είχα πάρει χαμπάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 1, 2005 #4965 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Μη μου το τριβεις στη μουρη ρε συ.... ευτυχως τα "αδερφια" εχουνε χαμηλα το κεφαλι την ωρα που ειναι στο βαθρο... Δεν θα αντεχα να με κοιταζανε μετα απο τετοιο γενικο ξεπουλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 1, 2005 #4966 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:04] Μη μου το τριβεις στη μουρη ρε συ.... ευτυχως τα "αδερφια" εχουνε χαμηλα το κεφαλι την ωρα που ειναι στο βαθρο... Δεν θα αντεχα να με κοιταζανε μετα απο τετοιο γενικο ξεπουλημα.... εαν εννοεις τα αδελφια που ΕΙΧΕΣ στο αβαταρ πριν την εξαγορα σου...... μην ανυσηχεις... κι αυτοι μαλλον τα πα****** τους κοιτουν και το ξανασκεφτονται το ζητημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 1, 2005 #4967 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 12:09] κι αυτοι μαλλον τα πα****** τους κοιτουν και το ξανασκεφτονται το ζητημα.... ΣεμνααααααΛιγα για τα αδερφια....Δεν ειναι ολοι gay σαν και μενα να ξεπουλιουνται για ενα ζευγος υποδηματων (sic)Ααααααχ για ενα καθαρο κουτελο...ζουσαμε!! Τωρα λεει "OWNED BY SPC" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 1, 2005 #4968 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Τι γίνεται ρε γμτ πάλι με το MSN; Τα νεύρα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Απρίλιος 1, 2005 #4969 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Τι γίνεται ρε γμτ πάλι με το MSN; Τα νεύρα μου! Ναι ρε παλι δεν μπαινει και νομιζα οτι ειχε προβλημα το pc και πηγαινα για format(προχθες εκανα ξανα)αλλα ευτυχως που με εσωσεσ μ'αυτο το post:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 1, 2005 #4970 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Κι εμένα την προηγούμενη φορά μου την έδωσε γιατί νόμιζα οτι ήταν δικό μου το πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 1, 2005 #4971 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Ναι ρε παλι δεν μπαινει και νομιζα οτι ειχε προβλημα το pc και πηγαινα για format(προχθες εκανα ξανα)αλλα ευτυχως που με εσωσεσ μ'αυτο το post:flower: format επειδη δεν εμπαινε msn?? bbbbbbbzdoing!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Απρίλιος 1, 2005 #4972 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Τι να πω εγω που ειχα απενεργοποιησει ολα τα firewall:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 1, 2005 #4973 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Κι αυτό το δοκίμασα, πρώτο πρώτο ενωείται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Απρίλιος 1, 2005 #4974 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K format επειδη δεν εμπαινε msn?? bbbbbbbzdoing!!! Οχι ρε προχθες εκανα γιατι ηθελε (3μηνες ειχα να κανω). Σημερα πηγα να κανω αφου ειχα προσπαθησει να μπω και με απενεργοποιημενα τα firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 1, 2005 #4975 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 :P Κι εγώ έχω να κάνω 2-3 μήνες, τι έγινε; Μια χαρά τα πάει μέχρι στιγμής και δε χρειάζεται... Ρε, σκέψου οτι υπάρχουν άνθρωποι που ούτε καν ξέρουν τι είναι το format (κάποιοι μάλιστα δεν ξέρουν καν για το defragment) και άλλοι που πάνε το PC σε !ειδικευμένο! τεχνικό για να τους κάνει format μια φορά κάθε 2-3 χρόνια! Και μετά σου λέει έκανα γιατί είχα να κάνω 3 μήνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Απρίλιος 1, 2005 #4976 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Περυσι που ημουνα και πιο ευκολη ταξη(δευτερα) εκανα φορματ καθε βδομαδα( Με σαρανταρι σκληρο τι να κανω? γεμιζω αμεσως.) Αλλα το ρεκορ το κατεχει ο stamatis που επειδη ειχε προβλημα στο σκληρο του εκανα καθε μερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 1, 2005 #4977 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Ένας φίλος μου μια μέρα είχε κάνει 6 στη σειρά... :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 1, 2005 #4978 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Περυσι που ημουνα και πιο ευκολη ταξη(δευτερα) εκανα φορματ καθε βδομαδα( Με σαρανταρι σκληρο τι να κανω? γεμιζω αμεσως.) Αλλα το ρεκορ το κατεχει ο stamatis που επειδη ειχε προβλημα στο σκληρο του εκανα καθε μερα! :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Απρίλιος 1, 2005 #4979 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 τελως παντων. καταφερες να μπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 1, 2005 #4980 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Όχι... Να δώ πότε θα το φτιάξουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.