Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Και κάτι άλλο γιατί όποτε το βλέπω με πιάνει... Ο τίτλος θα έπρεπε να λέει "πείτε ό,τι θέλετε" =οτιδήποτε και όχι "πείτε οτι θέλετε". Εγώ λέω οτι θέλω να διορθωθεί ο τίτλος... :p

Μην ανησυχεις. Εστειλα αναφορα στον διαχειριστη για τον τιτλο. Μολις βρουνε το ρεμαλι που εφτιαξε το thread, θα του κανουν ομαδικο torture και bondage sex και μετα θα τον μπαναρουν, παρ'αυτα.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DJD

Γιατί ξύπνησα από τώρα...;

Γιατι σημερα κοιμασε απο της 9 οπως κ γω μηπως? :hehe:

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 05:46]

Γιατί ξύπνησα από τώρα...;

κατι εχει η μερα σημερα φαινεται.

κοιμηθηκα στις 3 και ξυπνησα πριν λιγο χωρις ξυπνητηρι

Αρχική απάντηση από esdee

αρρωστος παλι ...

ευτηχος αυτη τη φορα η διαγνωση της νοσου ειναι ευκολη.

"Νοσος Unseen"

η αλλιως "κοιμαμαι και μου ερχονται ιδεες"

Loll καλη φαση :) Σβησε και κανενα πμ

Καθυστέρηση στην ανάπτυξη των ευρυζωνικών δικτύων καταγράφει η ΕΕΤΤ

Αθήνα

Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο

Στην καθυστέρηση που παρατηρείται στην Ελλάδα γόσον αφορά την προώθηση των «γρήγορων» ευρυζωνικών συνδέσεων για το Διαδίκτυο αναφέρθηκαν οι ομιλητές σε ημερίδα που οργάνωσε τη Δευτέρα η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με θέμα «Από τις τηλεπικοινωνίες στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες».

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμμανουήλ Γιακουμάκης, αναφερόμενος στη διείσδυση των ευρυζωνικών συνδέσεων, η Ελλάδα έχει εθνικό δείκτη 0,3%, ενώ ο μέσος κοινοτικός όρος είναι 8%.

«Αν αριστεύσαμε στο γυμνάσιο, τώρα πρέπει να διακριθούμε στο λύκειο», είπε χαρακτηριστικά ο κ Γιακουμάκης, σχολιάζοντας τη διαδικασία μετάβασης από τις τηλεπικοινωνίες στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες.

Νομοσχέδιο για τις επικοινωνίες

Στην ημερίδα μίλησε και ο υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Αναστάσιος Νεράντζης, ο οποίος τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της ορθολογικής λειτουργίας του ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τη συμπόρευσή μας με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο υφυπουργός τόνισε ότι το νέο Ευρωπαϊκό Κανονιστικό Πλαίσιο για τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, μαζί με άλλες θεσμικές παρεμβάσεις, περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου «περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών», η επεξεργασία του οποίου ήδη έχει περατωθεί.

Στο νόμο αυτό ρυθμίζονται θέματα όπως τα δικαιώματα διέλευσης, η συνεγκατάσταση, η εξάλειψη της γραφειοκρατίας, η επιτάχυνση της διαδικασίας εκδικάσεως και εκδόσεως αποφάσεως σε προσφυγές κατά αποφάσεων της ρυθμιστικής αρχής κλπ.

news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ

χαχαχ ειπα και εγω τοσο γρηγοροι ειναι , αν ειστε να ερθετε και απο το σπιτι μου ρε μαστορια χαχα:hehe:

Το ίδιο αφήσαμε.. απλά ήθελε ανανέωση γιατί είχε κιτρινήσει από τον καπνό :hehe:

Αρχική απάντηση από DJD

Ντάξ.. τελειώσαμε το βάψιμο :p

τι χρωμα το βαψατε?:p

Αρχική απάντηση από DJD

Το ίδιο αφήσαμε.. απλά ήθελε ανανέωση γιατί είχε κιτρινήσει από τον καπνό :hehe:

Πες στον Μπαμπη τον καλουπατζη να προσεχει αλλη φορα που αφηνει τα τσιμεντα γιατι πρωι πρωι μπορει να πατησει μεσα κανενας :p

Ρε γμτ ή οι λάμπες μου ή το nexus δεν πάνε καλά τελευταία... Μια σβήνουν, μια ανάβουν, μια μισοανάβουν... Έλεος δλδ... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.