Makis Hourdakis Μάρτιος 20, 2005 #4621 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K λολ προς τι ο γελωτας?....ο Βασιλης ηταν απο τους καλυτερους αλλα κατα τη γνωμη μου τωρα τελευταια εχει "χαλασει"...κ μαλλον επειδη καταάβε πως μεγαλωσε... Πάντως παραδέχομαι οτι δεν είναι πια αυτός που ήταν κάποτε. Τουλάχιστον όσον αφορά τις δισκογραφικές δουλειές του γιατί από συναυλίες δεν έχω πάει σε πολλές... Το τελευταίο CD παρόλο που ήταν γενικώς ευχάριστο ήταν τελείως διαφορετικού στυλ από τα προηγούμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 20, 2005 #4622 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από spc όντως γέρασε..... έχει γίνει 17, παράτησε την μουσική και τρέχει πίσω από ψυγεία, phase change κλπ Χαχαχα οχι αυτος ο Βασιλης...χαχαχα... Αρχική απάντηση από xylokastro guys η rock ΔΕΝ θα πεθανει ΠΟΤΕ!!! Και αυτο το λεω γιατι ηταν μια μουσικη που αφησε εποχη και ολοι θα μαθαινουν απο αυτη.... Μου θυμιζεις κατι μερακληδες με βινυλια, που ενω υπαρχουν mini cd, cd, dvd κλπ κλπ κλπ επιμενουν να λενε οτι τα βινυλια εχουν καλυτερη ποιοτητα κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 20, 2005 #4623 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Εγώ πάντως υποστηρίζω το CD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 20, 2005 #4624 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_KΜου θυμιζεις κατι μερακληδες με βινυλια, που ενω υπαρχουν mini cd, cd, dvd κλπ κλπ κλπ επιμενουν να λενε οτι τα βινυλια εχουν καλυτερη ποιοτητα κλπ... Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εγώ πάντως υποστηρίζω το CD... εγώ πάλι είμαι της κασέτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 20, 2005 #4625 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από spc όντως γέρασε..... έχει γίνει 17, παράτησε την μουσική και τρέχει πίσω από ψυγεία, phase change κλπ ελεορρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 20, 2005 #4626 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από spc εγώ πάλι είμαι της κασέτας ελεορρρρρρ ρρρρρρρρρρρρεεεεεεε χαχαχαχαχαχα ειστε τρελος κυριε γενικε διευθηντη...!χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 20, 2005 #4627 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από spc εγώ πάλι είμαι της κασέτας :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 20, 2005 #4628 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 γιατί γελάτε μικροί και άμυαλοι νεανίες; έχετε δει τούτη την σελίδα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας; www.hitech.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 20, 2005 #4629 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 ΕΛΕΟΟΟΟΣ Καλά από hitech άλλο τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 20, 2005 #4630 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από spc γιατί γελάτε μικροί και άμυαλοι νεανίες; έχετε δει τούτη την σελίδα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας; www.hitech.com Χααα ημουν σιγουρος πως πισω απο το λινκ κρυβοταν κατι αλλο ακυρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 20, 2005 #4631 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Ξέρετε που μπορώ να δηλώσω στον οτε ότι ενδιαφέρομαι για επέκταση της dsl μέχρι εδώ που μένω μπας και φέρουν οι άχρηστοι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάρτιος 20, 2005 #4632 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 18:32] γιατί γελάτε μικροί και άμυαλοι νεανίες; έχετε δει τούτη την σελίδα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας; www.hitech.com Ρε γμτ,εγω εχω μεινει παρα πολυ πισω....Ξερετε.Τοοοοτε που ειχαν dual layers...... ωραιες εποχες............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 20, 2005 #4633 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από kender Ξέρετε που μπορώ να δηλώσω στον οτε ότι ενδιαφέρομαι για επέκταση της dsl μέχρι εδώ που μένω μπας και φέρουν οι άχρηστοι?? Πήγαινε στο ΟΤΕshop, πάνε εκιά που λέγει για να βρείς αν έχεις ADSL στην περιοχή σου και βάλε το τηλέφωνό σου. Λογικά θα σου βγάλει οτι δεν υποστηρίζεται ακόμα και θα σου δώσει ένα Link για να δηλώσεις οτι ενδιαφέρεσαι. Τουλάχιστον την τελευταία φορά που μπήκα πριν κάμποσο καιρό υπήρχε link... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 20, 2005 #4634 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 πιαστο το αυγο και κουρευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 20, 2005 #4635 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 19:47] Πήγαινε στο ΟΤΕshop, πάνε εκιά που λέγει για να βρείς αν έχεις ADSL στην περιοχή σου και βάλε το τηλέφωνό σου. Λογικά θα σου βγάλει οτι δεν υποστηρίζεται ακόμα και θα σου δώσει ένα Link για να δηλώσεις οτι ενδιαφέρεσαι. Τουλάχιστον την τελευταία φορά που μπήκα πριν κάμποσο καιρό υπήρχε link... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 20, 2005 #4636 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από kender Ξέρετε που μπορώ να δηλώσω στον οτε ότι ενδιαφέρομαι για επέκταση της dsl μέχρι εδώ που μένω μπας και φέρουν οι άχρηστοι?? κάνε μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ ότι ο ΟΤΕ εμποδίζει την ανάπτυξη ευρυζωνικής σύνδεσης - δικτύου στην περιοχή σου. ρώτα τον feanorian82 για λεπτομέρειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 20, 2005 #4637 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 ΕΕΤΤ; Τι εστί τούτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 20, 2005 #4638 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Αχχχ.... Αύριο μάλλον έρχεται η EIZO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 20, 2005 #4639 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 μάκη παιδί μου:www.eett.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 20, 2005 #4640 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2005 Ξέρω, ξέρω... Υπάρχει και το Google... Πάλι το ξέχασα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.