Samael Αύγουστος 5, 2004 #441 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Δε ξυνετε βρε! Απο τα γελια κυλιεται χαμο...! :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 5, 2004 #442 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 εγω παντως οταν πεφτω απο τα γελια..μονο ετσι δεν κανω..! Αν θες να δεις φατσουλα που χτυπιεται απο τα γελια πες στον Ροοτ να σου δειξει μια.Δυστυχως δεν την εβαλαν εκεινη και εβαλαν ετουτη που κανει λες και της εχουν ριξει φαγουροσκονη..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 5, 2004 #443 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell δε ξέρω αυτά τα βάζουν στο modaz :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 5, 2004 #444 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia εγω παντως οταν πεφτω απο τα γελια..μονο ετσι δεν κανω..! Εεε λογικο ειναι! Εκτως κ αν εισαι τοσο "στογγυλη" οσο το smile :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 5, 2004 #445 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 13:11] δε ξέρω αυτά τα βάζουν στο modaz :rofl: ωπ! δεν μας τα 'πατε αυτα..... Εξ ου και το Enduracell λοιπον..... επαγγελματικο ψευδωνυμο.... AKA p0rn star μηπως? θυμησε μου ποτε ειπαμε οτι θα παμε για ποτακι με τις συναδελφους τελικα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 5, 2004 #446 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 παιδιά δε θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά οι δουλείες δε πάνε καλά τελευταία, με έχουν στριμώξει να πάρω και το πτυχίο φέτο και καταλαβαίνετε...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 5, 2004 #447 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Οχι δεν ειμαι τοσο στρογγυλη αλλα τι σχεση εχει να κανει πια το μεγεθος με ενα emoticon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 5, 2004 #448 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 μη μαλώνετε, θέλω να είστε αγαπημένοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 5, 2004 #449 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Eχμ.. ποιος που ποτε?Μρ Ντουρασελ.. ποιος μαλωσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 5, 2004 #450 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 εντάξει, δε μαλώσατε, απλά είπα να πετάξω μια από τις συνηθισμένες μου ατάκες για να σπάσω το πάγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 5, 2004 #451 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Α, οκ Τα καταφερες? Με τι τον εσπασες? Λοστο η Βαριοπουλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 5, 2004 #452 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 w/ love Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Αύγουστος 5, 2004 #453 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell στη δουλεία μου οι γυναίκες δε μιλάνε τόσο πολύ, άντε λίγο στην αρχή, το μεροκάματο είναι σκληρό :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 5, 2004 #454 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Μου την δινει οτι επειδη δεν μπορω να βρισω περα απο τα απλα μ...α κλπ κλπ με θεωρουνε σεμνοτυφη ,καλογρια ..καιδενξερωκαιγωτιαλλο.. Μου την δινει οτι δεν μπορω να βρω δουλεια εδω και πρεπει να κατεβω ξανα Αθηνα γιατι δεν εχω και καμια τραπεζα να κοβω λεφτα Μου την δινει οτι αν κατεβω δυσκολα θα ανεβω μετα .. My name is Griniaris ..Smurf Griniaris ! Πασχαλιά, έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 5, 2004 #455 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Μπορεις πλζ να σταματησεις να σχολιαζεις τα ποστς μου ?Σοβαρεψου και καποτε...! Ειλικρινα δεν θες να φας χωσιμο.. (οχι οτι θα καταλαβεις και τπτ..) so get off my back pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 5, 2004 #456 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Μπορεις πλζ να σταματησεις να σχολιαζεις τα ποστς μου ?Σοβαρεψου και καποτε...! Ειλικρινα δεν θες να φας χωσιμο.. (οχι οτι θα καταλαβεις και τπτ..) so get off my back pls Αν χαλιέσαι, υπάρχει και το ignore list. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Αύγουστος 5, 2004 #457 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Δεν ειχε περασει κατι τετοιο απο το μυαλο μου.. αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 5, 2004 #458 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Δεν ειχε περασει κατι τετοιο απο το μυαλο μου.. αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα ε? Αμέ, για 1000+1 υπάρχει η 1η φορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 5, 2004 #459 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Οχι δεν ειμαι τοσο στρογγυλη αλλα τι σχεση εχει να κανει πια το μεγεθος με ενα emoticon? Tπτ βρε χαζουλα!Απλα εννουσα οτι για να κυλιεσαι χαμο σαν το emotion θα πρεπει να εισαι "στογγυλη" σαν κ αυτο.Κ επιδη ειπες οτι δε κανεις ετσι οταν πεφτεις απο τα γελια ειπα το λογο που δε κανεις ετσι απ τα γελια.(ελπιζω να με καταλαβες τωρα γιατι ποιο αναλυτικα δε μπορω!):daisy: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 5, 2004 #460 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Χθες, στις 19:44] Μπορεις πλζ να σταματησεις να σχολιαζεις τα ποστς μου ? Σοβαρεψου και καποτε...! Ειλικρινα δεν θες να φας χωσιμο.. (οχι οτι θα καταλαβεις και τπτ..) so get off my back pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.