Samael Αύγουστος 5, 2004 #441 Αύγουστος 5, 2004 Δε ξυνετε βρε! Απο τα γελια κυλιεται χαμο...! :rofl: :rofl:
paschalia Αύγουστος 5, 2004 #442 Αύγουστος 5, 2004 εγω παντως οταν πεφτω απο τα γελια..μονο ετσι δεν κανω..! Αν θες να δεις φατσουλα που χτυπιεται απο τα γελια πες στον Ροοτ να σου δειξει μια.Δυστυχως δεν την εβαλαν εκεινη και εβαλαν ετουτη που κανει λες και της εχουν ριξει φαγουροσκονη..!
GoriLLakoS Αύγουστος 5, 2004 #443 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell δε ξέρω αυτά τα βάζουν στο modaz :rofl:
Samael Αύγουστος 5, 2004 #444 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia εγω παντως οταν πεφτω απο τα γελια..μονο ετσι δεν κανω..! Εεε λογικο ειναι! Εκτως κ αν εισαι τοσο "στογγυλη" οσο το smile :rofl:
Κοπρίτης Αύγουστος 5, 2004 #445 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 13:11] δε ξέρω αυτά τα βάζουν στο modaz :rofl: ωπ! δεν μας τα 'πατε αυτα..... Εξ ου και το Enduracell λοιπον..... επαγγελματικο ψευδωνυμο.... AKA p0rn star μηπως? θυμησε μου ποτε ειπαμε οτι θα παμε για ποτακι με τις συναδελφους τελικα???
enduracell Αύγουστος 5, 2004 #446 Αύγουστος 5, 2004 παιδιά δε θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά οι δουλείες δε πάνε καλά τελευταία, με έχουν στριμώξει να πάρω και το πτυχίο φέτο και καταλαβαίνετε...:whistling
paschalia Αύγουστος 5, 2004 #447 Αύγουστος 5, 2004 Οχι δεν ειμαι τοσο στρογγυλη αλλα τι σχεση εχει να κανει πια το μεγεθος με ενα emoticon?
enduracell Αύγουστος 5, 2004 #450 Αύγουστος 5, 2004 εντάξει, δε μαλώσατε, απλά είπα να πετάξω μια από τις συνηθισμένες μου ατάκες για να σπάσω το πάγο
paschalia Αύγουστος 5, 2004 #451 Αύγουστος 5, 2004 Α, οκ Τα καταφερες? Με τι τον εσπασες? Λοστο η Βαριοπουλα?
zyx Αύγουστος 5, 2004 #453 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell στη δουλεία μου οι γυναίκες δε μιλάνε τόσο πολύ, άντε λίγο στην αρχή, το μεροκάματο είναι σκληρό :p
astrolabos Αύγουστος 5, 2004 #454 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Μου την δινει οτι επειδη δεν μπορω να βρισω περα απο τα απλα μ...α κλπ κλπ με θεωρουνε σεμνοτυφη ,καλογρια ..καιδενξερωκαιγωτιαλλο.. Μου την δινει οτι δεν μπορω να βρω δουλεια εδω και πρεπει να κατεβω ξανα Αθηνα γιατι δεν εχω και καμια τραπεζα να κοβω λεφτα Μου την δινει οτι αν κατεβω δυσκολα θα ανεβω μετα .. My name is Griniaris ..Smurf Griniaris ! Πασχαλιά, έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;
paschalia Αύγουστος 5, 2004 #455 Αύγουστος 5, 2004 Μπορεις πλζ να σταματησεις να σχολιαζεις τα ποστς μου ?Σοβαρεψου και καποτε...! Ειλικρινα δεν θες να φας χωσιμο.. (οχι οτι θα καταλαβεις και τπτ..) so get off my back pls
RootX Αύγουστος 5, 2004 #456 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Μπορεις πλζ να σταματησεις να σχολιαζεις τα ποστς μου ?Σοβαρεψου και καποτε...! Ειλικρινα δεν θες να φας χωσιμο.. (οχι οτι θα καταλαβεις και τπτ..) so get off my back pls Αν χαλιέσαι, υπάρχει και το ignore list.
paschalia Αύγουστος 5, 2004 #457 Αύγουστος 5, 2004 Δεν ειχε περασει κατι τετοιο απο το μυαλο μου.. αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα ε?
RootX Αύγουστος 5, 2004 #458 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Δεν ειχε περασει κατι τετοιο απο το μυαλο μου.. αλλα για ολα υπαρχει η πρωτη φορα ε? Αμέ, για 1000+1 υπάρχει η 1η φορά...
Samael Αύγουστος 5, 2004 #459 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Οχι δεν ειμαι τοσο στρογγυλη αλλα τι σχεση εχει να κανει πια το μεγεθος με ενα emoticon? Tπτ βρε χαζουλα!Απλα εννουσα οτι για να κυλιεσαι χαμο σαν το emotion θα πρεπει να εισαι "στογγυλη" σαν κ αυτο.Κ επιδη ειπες οτι δε κανεις ετσι οταν πεφτεις απο τα γελια ειπα το λογο που δε κανεις ετσι απ τα γελια.(ελπιζω να με καταλαβες τωρα γιατι ποιο αναλυτικα δε μπορω!):daisy: :daisy:
astrolabos Αύγουστος 5, 2004 #460 Αύγουστος 5, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Χθες, στις 19:44] Μπορεις πλζ να σταματησεις να σχολιαζεις τα ποστς μου ? Σοβαρεψου και καποτε...! Ειλικρινα δεν θες να φας χωσιμο.. (οχι οτι θα καταλαβεις και τπτ..) so get off my back pls
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.