Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 13:18]

Προβλέπεται τρελό κάψιμο σήμερα:inlove:

:hehe:

θα καουν τα TY αποψε.....:devil:

αν και ο τριτος κυκλος επεισοδιων με εχει ξενερωσει ...

το εχουν παρακανει πια...

Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 14:10]

Γκου χου γκου χου....δεν μιλησα για τετοιο καψιμο αλλα εγκεφαλικο λογω της αποβλακωσης στην τηλεοραση ........:whistling

α! καταλαβα

εγω μαλλον σε παρεξηγησα:whistling

οποτε απο δευτερα μαλλον θα σε φωναζουμε Αλμεϊντα:p

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

α! καταλαβα

εγω μαλλον σε παρεξηγησα:whistling

οποτε απο δευτερα μαλλον θα σε φωναζουμε Αλμεϊντα:p

Λοοοολ κ εμενα το μυαλο μου πηγε στα TY, DVD Shrink κλπ συναφη! PGM κ εγω σε παρεξηγησα....

Διαβασα το θεμα του ison με την DFI...επειδη βαρεθηκα να περιμενω, τη Δευτερα που θα ερθει, με το παραμικρο προβλημα που θα βγαλει θα την καψω σαν σημαια κ θα παρω μια Asus απο το Πλαισιο...δηλωση!

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Λοοοολ κ εμενα το μυαλο μου πηγε στα TY, DVD Shrink κλπ συναφη! PGM κ εγω σε παρεξηγησα....

Διαβασα το θεμα του ison με την DFI...επειδη βαρεθηκα να περιμενω, τη Δευτερα που θα ερθει, με το παραμικρο προβλημα που θα βγαλει θα την καψω σαν σημαια κ θα παρω μια Asus απο το Πλαισιο...δηλωση!

Τεφροποίησέ την την τιμημένη

Ισως αρχισε μαθηματα...λοοοολ.

Ρε γμτ τι να κανω? Εδωσα τη μομπο μουκ περιμενω την DFI αλλα δεν εκανα φορματ στο σκληρο ο μλκς!

Κρατησα οτι ηθελα στον 160αρη αλλα νομιζω πως ξεχασα να κρατησω τα ληφθεντα αρχεια του msn, κ τους εβαλα στο πισι του αδελφου μου και δεν τους αναγνωριζει!!

Μου βγαζει μπλε οθονη + οτι δεν εχει σατα ελευθερα αλλα μονο για raid...εκει τους βρισκει αλλα εγω θελω απλα να μεταφερω δεδομενα οχι να κανω raid...

Τι κανουμε τωρα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.