Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από zyx

:p

zyx τρεχα παρε το αφισοραμα εχει γιγαντοαφησα τις καλομιρας .μην τη χασεις εεεεεεε.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Τελικα η Αγγελοπουλου ζει!

zyx θα ριξεις το επιπεδο σου πολυ χαμηλα αν παρεις το αφισοραμα!!Ντροπη κ αισχος!!

Μου τι δινει ο Slelos οταν δεν μου απαντα στο τηλ.με τη δικαιολογια οτι ικανοποιουσε τις ...ορεξεις του ξεροντας ομως οτι.......αυτος ξερει καλυτερα

Ένα καταπληκτικό ΑΥΤΟΓΚΟΛ από τον GERRARD και 1-1....

Αυτός ο Mourinho τελικά θα μας τρελάνει......Τι έκανε ο άνθρωπος στους φίλαθλους της LIVERPOOL όταν μπήκε το ΓΚΟΛ;;;;; (το γνωστό νόημα "μη μιλάτε").

Πήρε βέβαια τον δρόμο για τα αποδυτήρια μετά.......

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από sotiris

δτα ελληνικά είναι λίγο πιο ευκολοδιάβαστα αλλά και τα greeklish είναι ελληνικά και συνηθίζονται.

Τα λέτε και δημόσια ...τι να πώ...

:TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD:

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 12:38]

:hehe:

Αρχίζω το μάζεμα των χαρτιών για το δίπλωμα αυτοκινήτου :D

και γω........Αρχιζω το μαζεμα των ρουχων μου να παρω τα βουνα για να γλυτωσω :hehe:

(η μηπως να παρω κανα ιστιοπλοικο?????δε με λες ρε αριστο....το αμαξι σου θα κολυμπαει:rofl:?????)

Αρχική απάντηση από greekfragma

(η μηπως να παρω κανα ιστιοπλοικο?????δε με λες ρε αριστο....το αμαξι σου θα κολυμπαει:rofl:?????)

Κακιες. Απλα κλεισε το μεσα σε μια γυαλα, οπως εκανα εγω, και......τελος.

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 13:11]

Θα πετάει και θα πέρνει και επιβάτες! :p

οκ.............το πιασα το νοημα........παω να βρω τον μπιν λαντεν να χωθω στις σπηλιες και τα αδυτα του αφγανισταν:whistling

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.