Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 16:37]

Έλεος οι (τεχνολογικά) αγράμματοι... Αμα δε ξέρεις κάτι καλύτερα να μην το λές καθόλου...

To link από το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

http://www.mpa.gr/article.html?doc_id=512448

Είναι νέα τεχνολογία... :hehe: οι οπτικομαγνητικοί δίσκοι που διαβάζονται με ακτίνες σούπερ λέιζερ... :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από .38-.45

σβηστο βρε τζιμακο. εισαι και παλιος υποτιθεται και τετοια δεν τα κανουν ουτε οι νεοι...

Αρχική απάντηση από Voudas

πάλι καλά που δεν το έγραψες και με κεφαλαία greekglish!

:hehe:

Γεια σας. Σήμερα θα σας πω την εμπειρία μου με την γνωριμία του snaptin.

19:25 Συνάντηση στο πανεπιστήμιο Πατρών

19:30 Ξεκινάμε για Αθήνα

19:35 Ο Snaptin κοιμάται

19:40 Ο Snaptin ξύπνησε (διόδια)

19:45 Ο Snaptin κοιμάται

20:52 Ο Snaptin ξύπνησε (διόδια)

20:53 Ο Snaptin κοιμάται

21:21 Ο Snaptin ξύπνησε (διόδια)

21:22 Ο Snaptin κοιμάται

21:30 Ο Snaptin ξύπνησε (φτάσαμε)

Πολύ καλό παιδί ο μπάμπης.. και πάνω από όλα ήσυχο :hehe:

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 09:27]

Τα επιβεβαίωνω και εγω αυτά....Τουλάχιστον βρε Κωστή δεν ροχάλιζε.....:D

Και η θεική ατάκα που πεταξε στο τελος ..." Καλά πολυ γρηγορα φτασαμε"....lol...Που να καταλαβει ταξιδι ο κακομοιρης αφου απο της 2 και κατι ωρες , της 2 ωρες κοιμονταν ....

Υ.Γ Η ταβέρνα "Το Πέτρινο" (στο χωριό Σελλάς) είναι όλα τα λεφτά.... :T:

Αρχική απάντηση από PGM

Τα επιβεβαίωνω και εγω αυτά....Τουλάχιστον βρε Κωστή δεν ροχάλιζε.....:D

Και η θεική ατάκα που πεταξε στο τελος ..." Καλά πολυ γρηγορα φτασαμε"....lol...Που να καταλαβει ταξιδι ο κακομοιρης αφου απο της 2 και κατι ωρες , της 2 ωρες κοιμονταν ....

Υ.Γ Η ταβέρνα "Το Πέτρινο" (στο χωριό Σελλάς) είναι όλα τα λεφτά.... :T:

Ατιμοιιιιιιι σε πηγε ε Πανουλη???

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 09:27]

Λάμπει ο Μπάμπης...:p

παιδια εχω να εκφρασω καποια βαθια μου συναισθηματα : ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ που ειμαι φλωρος και δεν παω να σπασω το audi a3 1.8t με ξενες πινακιδες του μαλακα καθηγητη που με κοβει για 6η φορα στο τει εννω τον εχω παρακαλεσει το αρχ... οτι ειναι το τελευτεο μου μαθημα και θελω να φυγω για μεταπτυχιακο και οτι θα πρεπει να περιμενω εναν χρονο μεχρι τις επομενες αιτησεις για τα αγγλικα παναπιστημια....μου τη δινει που ειμαι φλωρος και φοβαμαι να τρεξω πανω απο 190 με το punto gt μου...μου τη δινει που ημουνα φλωρος και φοβομουνα να κανω overcloacking τον π@π@ρουπολογιστη μου....μου την δινει που δεν την εχω οπως οι μαυροι στις τσ0ντες (δηλαδη 25cm+),,,μου την δινει που ξερω ατομα γλυφτρακια που περνανε μαθηματα ,περνουν πτυχιακες,κανουν πρακτικες στο αψε σβησε και εμας με ριχνουν τα ευαγγελια τους οτι "πρεπει να διαβεσεις περισσοτερο,οχι το θεμα αυτο για πτυχιακη δεν ειναι καλο",μα αφου ο αλλος πηρε σχεδον το ιδιο!μου την δινει που περνω λιγα φραγκα στην πρακτικη μου.μου την δινει που δεν εχει τουρμπινα 3,5bar το αμαξι μου,μου την δινει που δεν εχω λεφτα να του βαλω κανα μπουρι για θορυβο...μου τη δινει που οι καθηγητες το παιζουν κρατος και εξουσια και το μονο που ζητανε ειναι φακελακια η κανα μ@$νακ@ να γ@#$@#υνε

....μου την δινουν οι παπαδες οι κ@#@#@#ες που ειναι πιο πλουσιοι και απο επιχειρηματιες...μου την δινει που δεν βαζουν φυλακη το χριστοδουλο που ελευθερωσε το βαβυλη ,ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?

ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που παλι θα ψηφισετε τον πολιτικο και ας ξερετε οτι θα μας κλεψει,που θα φιλησετε το χερει του παπα ενω ξερετε οτι κανει παρτυ+ουζα με τον αλλον τον παπα,που παλι θα πειτε τον παπα της εννορειας σασ καλο ανθρωπο και γεροντα και τετοια ενω οδηγαει το πανακριβο αμαξι του και εχει καμια κρυφη βιλλα ...που παλι θα πηγαινετε σαν μοσχαρια μπροστα απο τις ferrari k porsche εξω απο τις καφετεριες και θα βγαινετε φωτογραφιες κανοντας τα πουσ#!@$ τους πλουσιους να σασ κοιτανε και να χαιρονται (που ο μπαμπακας τους ειχε εκατομμυρια) και θα τουσ δινετε αξια ετσι...μου την δινετε που ενω βλεπετε οτι οι ρωσσοποντιοι και γυφτοι μαζευονται σε πακετα των 20 και γυρνανε εξω για φασαριες και και κλεψιες δεν κανετε τιποτα(ρε παρτε το χαμπαρι ημαστε πιο πολλοι απο εκεινους!),μου την δινετε που παλι θα στειλετε τα παιδια σασ σε καποιο πανεπιστημιο της ελλαδας και θα δοσετε αξια στους βρομι@ρηδεσ καθηγητες που κλεβουν τα παιδια με καθε τροπο,μου την δινετε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που πενευεστε για το παρελθον της ελλαδας(δες αρχαια εποχη) αλλα δεν κανετε τιποτα για το παρον(ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/10 ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,δεσ οτε,alpha bank,alpha channel,τιταν,εθνικη τραπεζα μεγαλες εταιρειες τσιγραων κτλ.).μου την δινετε ολοι εσεισ οι καθημερινοι ανθρωποι που καθεστε και κλαιτε την μοιρα σασ χωρις να κανετε τιποτα!

και μου την δινει που μεσα σε αυτους ειμαι και εγω ο φλωρος.....

(πραγματικα εννιοσα καλυτερα τωρα που τα ειπα-εγραψα!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.