spc Φεβρουάριος 22, 2005 #4001 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης :rofl: Αρχική απάντηση από SLN Αγαπητο μου ημερολογιο... παραγγελιες ομως θα παιρνω πρωτος εγω τα κομματια... :banging: :banging: δεν πέτυχες την μητρική....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 22, 2005 #4002 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 ωχχχ παει η Fatal1ty του gfa3:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 22, 2005 #4003 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Αγαπητο μου ημερολογιο... Με αφορμη την ανεξηγητη αργοπορια της DFI-SLI DR μου, σημερα πηρα μια αποφαση καρριερας... Οταν μεγαλωσω θελω να γινω "μεγαλεμπορας" ηλεκτρονικων συστηματων. Θα ανοιξω μια εταιρια την "FanTech", και θα εμπορευομαι Η/Υ. Θα γραφτω σε φορουμ υπολογιστων και θα την λεω σε οποιον κανει ορθογραφικα λαθη, θα αναπτυξω μια αρρωστημενη σχεση αγαπης-μισους-ζηλειας-θαυμασμου με τον admin, και θα οργανωνω ομαδικες παραγγελιες (αφου πρωτα γινω διαπλεκομενος). Πριν απο τις ομαδικες παραγγελιες ομως θα παιρνω πρωτος εγω τα κομματια... :banging: :banging: Ααααχ μεσα στο μυαλο μου εισαι! λοοοοοοολ :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 22, 2005 #4004 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller ωχχχ παει η Fatal1ty του gfa3:hehe: no-no-no-no! και πάλι λάθος (αυτό ήταν απλώς ένα βάναυσο αστείο προς τον gfa3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 22, 2005 #4005 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 SLI DR no FATAL1TY no .....SLI D μηπως? .....ULTRA D μηπως? ...τι αλλο μπορει να ειναι? BLACK LISTED: GIGABYTE, ASUS, MSI .... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 22, 2005 #4006 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller SLI DR no FATAL1TY no .....SLI D μηπως? .....ULTRA D μηπως? ...τι αλλο μπορει να ειναι? BLACK LISTED: GIGABYTE, ASUS, MSI .... lol γιατί blacklisted η φίλη μου η γιγα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 22, 2005 #4007 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 ως γνωστων ειμαστε στο DFILab.gr! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 22, 2005 #4008 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 yes, giga it is....(είμαι φαν των μεγάλων και πλούσιων κουτιών......) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 22, 2005 #4009 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 16:56] την ορθογραφία σας παρακαλώ Mr. News Poster Πάντα έτσι ήταν ή το έφαγε και αυτο η μεταρρύθμιση; (αβγο=αυγό, τρένο=τραίνο κτλ) :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 22, 2005 Author #4010 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Ζάχους ιζ μπακ Αχχχχχχχχ, 17 μερες στο μπουντρουμι, ποιαστηκα εκει κατω, μεσ'τα σκοταδια και την υγρασια. φτου και ξελευτεριά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 22, 2005 #4011 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Πολυ "μπουμπουνιζει" στην Μιναρουπολη...Θα πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μας. Μα τον Τουτατη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Φεβρουάριος 22, 2005 #4012 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Κάνει και τίποτα άλλο εδώ που μπλέξαμε?όλο βροχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 22, 2005 #4013 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Αχχχχχχχχ, 17 μερες στο μπουντρουμι, ποιαστηκα εκει κατω, μεσ'τα σκοταδια και την υγρασια.φτου και ξελευτεριά...... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 23, 2005 #4014 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Πάντα έτσι ήταν ή το έφαγε και αυτο η μεταρρύθμιση; (αβγο=αυγό, τρένο=τραίνο κτλ) :...: ανΗσΥχία (δεν το θυμάμαι και αλλιώς....) Αρχική απάντηση από jax7480 Αχχχχχχχχ, 17 μερες στο μπουντρουμι, ποιαστηκα εκει κατω, μεσ'τα σκοταδια και την υγρασια. ....ξέχασες και την ορθογραφία σου...... Αρχική απάντηση από SLN Πολυ "μπουμπουνιζει" στην Μιναρουπολη... Θα πεσει ο ουρανος στο κεφαλι μας. Μα τον Τουτατη!!! ......στο οχυρό Labaοριούμ κάποιοι όμως είναι ακόμα ξύπνιοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 23, 2005 #4015 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 01:15] Αχχχχχχχχ, 17 μερες στο μπουντρουμι, ποιαστηκα εκει κατω, μεσ'τα σκοταδια και την υγρασια.φτου και ξελευτεριά...... καλως ηλθες ζαχουλη..........να εισαι φρονιμο παιδι απο δω και περα......αν εισαι θα σου κανω δωρο σακο του μποξ με μια φωτο του ΒΑΣΙΛΗ επανω(βασιλη μη ψαρωνεις ξερω οτι ειστε οκ):devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 23, 2005 #4016 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 καλως ηρθες....jax! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 23, 2005 #4017 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Ποιος ανευθυνος τον αμολησε παλι αυτον....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 23, 2005 #4018 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Οι Μυστικες μου παρακρατικες πηγες λενε οτι μαλλον η γιαννα αγγελοπουλου τα τιναξε!!!!!!απο καρκινο στο παγκρεας απο χ8ες...ακομα κανεις δεν εχει ανακοινωσει τπτ...για αλλη μια φορα το λαμπ μαθαινει 1ο τις εξελιξεις στο χωρο της διαπλοκης....δεν ξερω ποτε 8α ανακοινωθει αλλα, γιαννα....καπουτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 23, 2005 #4019 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 λολ σοβαρα μιλας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 23, 2005 #4020 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Τα ίδια μου είπαν και μένα Zarra εχθές, πηγές φαρμακευτικής φύσης, αλλά σήμερα το πρωί ο δικηγόρος της και καλά είπε ότι είναι φαφαριές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.