fanisk Φεβρουάριος 18, 2005 #3881 Φεβρουάριος 18, 2005 SOSΘυμαται κανεις ενα site το οποιο σου εστελνε ενα "πακετο"κ υστερα σου ελεγε, λογω των μετρησεων, τις επιδοσεις της γραμμης σου κλπ κλπ κλπ??
GoriLLakoS Φεβρουάριος 18, 2005 #3882 Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από spc δεν είναι για συγκεκριμένο socket κάνει σε όλα τα pc με την στάμπα ''Βασίλης Inside'' lol lol lolo loololololololololo
GoriLLakoS Φεβρουάριος 18, 2005 #3883 Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από spc κοιτάξτε τι βρήκα πεταμένο....πήγα να το πάρω αλλά πετάχτηκε ένας οργισμένος νέος σε έξαλλη κατάσταση ο οποίος μου το βούτηξε από τα χέρια γιατί έλεγε ότι ήταν δικό του (το είχε δει τη μέρα που πήρε και το Πίτσος) και εν πάσει περιπτώσει έπρεπε να τον λυπηθώ γιατί του κάηκε η μητρική..... Ι was...i........!χεχεχε
spc Φεβρουάριος 18, 2005 #3884 Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K SOSΘυμαται κανεις ενα site το οποιο σου εστελνε ενα "πακετο"κ υστερα σου ελεγε, λογω των μετρησεων, τις επιδοσεις της γραμμης σου κλπ κλπ κλπ?? http://bandwidthplace.com/speedtest/το καλύτερο όμως είναι απευθείας έλεγχος με τον provider σουπχhttp://tucows.otenet.gr/
fanisk Φεβρουάριος 18, 2005 #3885 Φεβρουάριος 18, 2005 Ευχαριστω spc!Ζαρρα και spc στοιχημα 2 οτι ο μαιντανος(λεγε με Νανσυ) θα εχει γυρισει σε 24 ωρες...Επισης αυτη η φιλη της η Χρυσανθη-εχω γινει βουζα απο το φαι-το παιζω κλαψο***να- θελει πολλες ντοματες...το θεατρο το ιδιο!!
fanisk Φεβρουάριος 18, 2005 #3887 Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από zyx η νανσυ παιδια απο τι ακουσα εχει γυριση Ναι?Ααα μιας κ το θυμηθηκα, η Καλομοιρα θα τραγουδησει στο καρναβαλι του Ρεντη, θα ερθεις??Χαχαχαχα!!
zyx Φεβρουάριος 18, 2005 #3888 Φεβρουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Ναι? Ααα μιας κ το θυμηθηκα, η Καλομοιρα θα τραγουδησει στο καρναβαλι του Ρεντη, θα ερθεις?? Χαχαχαχα!! χαχαχα οχι οχι.... δεν πειραζει 1 μαιου ερχετε σαλονικα θα το καψουμε ναι τα παιδια στο νοβα γραφουν οτι η νανσυ γυρισε
sotiris Φεβρουάριος 19, 2005 #3890 Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 ηρθε το κιουτεκι... παρουσίαση ΤΩΡΑ. ps τι κιουτέκι είναι τελικά? κουτι, psu ή palm??
enduracell Φεβρουάριος 19, 2005 #3892 Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 ηρθε το κιουτεκι... θα μας πεις τι πήρες τελικά ή θα μας σκάσεις :wassat:πάντως αν είναι PSU μη με ξαναμιλήσεις...
fanisk Φεβρουάριος 19, 2005 #3893 Φεβρουάριος 19, 2005 Στοιχημα 1 βρε @#$%^ Βασιλη!!Endu δεν νομιζω να ειναι τροφ... τοση υπομονη για ενα κιουτεκι τροφ??
esdee Φεβρουάριος 19, 2005 #3894 Φεβρουάριος 19, 2005 καλα βλεπετε οντως fame story ?!??!? εγω νομιζα πως τα λετε για πλακα αυτα...γμτ ...μπορει να εχω ανοιχτη την τηλεοραση και να παιζει οτι να' νε (χωρις να παρακολουθω ... ) αλλα μολις ξεκινησει fame story, νιωθω οτι κατι δεν παει καλα και αλαζω καναλι!!!
fanisk Φεβρουάριος 19, 2005 #3895 Φεβρουάριος 19, 2005 esdee κοιτα που ειναι η TV στο δωματιο μου, ετσι οποτε καθομαι στο pc ανοιγω την tv κ παιζει οτι να'ναι(μερικες φορες παρακολουθω, μερικες οχι) κ για παραδειγμα χθες βραδυ, ελιωνα στο pc κ βαριομουν να αλλαξω τον ANT1 κ επαιζε FS...κ αλλες φορες το αφηνω κ βλεπω αλλες οχι... Ναι ντρεπομαι
netcrawler Φεβρουάριος 19, 2005 #3896 Φεβρουάριος 19, 2005 Χε χε σήμερα μετά απο πολλά χρόνια θα πάω σε πάρτυ..............
aristos87 Φεβρουάριος 19, 2005 #3897 Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από netcrawler Χε χε σήμερα μετά απο πολλά χρόνια θα πάω σε πάρτυ.............. Ωραίος......... Εγώ χθές πήγα μπουρνάζι πολύ τζάμι....
esdee Φεβρουάριος 19, 2005 #3898 Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K esdee κοιτα που ειναι η TV στο δωματιο μου, ετσι οποτε καθομαι στο pc ανοιγω την tv κ παιζει οτι να'ναι(μερικες φορες παρακολουθω, μερικες οχι) κ για παραδειγμα χθες βραδυ, ελιωνα στο pc κ βαριομουν να αλλαξω τον ANT1 κ επαιζε FS...κ αλλες φορες το αφηνω κ βλεπω αλλες οχι... Ναι ντρεπομαι καλα ρε συ... τοσο κοντα την τηλεοραση??? πλυση εγκεφαλου (μπορει και πλυση στομαχου τοσο κοντα που ειναι ) θα παθεις με το fame story
SLN Φεβρουάριος 19, 2005 #3899 Φεβρουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 16:51] καλα βλεπετε οντως fame story ?!??!? εγω νομιζα πως τα λετε για πλακα αυτα... γμτ ...μπορει να εχω ανοιχτη την τηλεοραση και να παιζει οτι να' νε (χωρις να παρακολουθω ... ) αλλα μολις ξεκινησει fame story, νιωθω οτι κατι δεν παει καλα και αλαζω καναλι!!! Ρε συ... κολλησα!! Προς στιγμη λεω ποτε το ποσταρα εγω αυτο.... Αλλα μετα ειδα τα "σαπουνια" ( ) στο avatar και λεω "Που πηγαν ο Tommie και ο John??" και αρχισα να στροφαρω.... ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ!! :T: :daisy: :daisy:
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 19, 2005 #3900 Φεβρουάριος 19, 2005 Σήμερα παίξαμε παρέα με ένα παιδί ο οποίος είχε την Fender aniversary η οποία έχει διπλό μαγνήτη στον καβαλάρη. Λοιπόν, όποτε τον έβαζε η κιθάρα έβγαζε τελείως ανώτερο "στρίγκλισμα" από το μονό της δικιάς μου... Έπαθα. Και όλα αυτά με ένα fender 15W ενισχυτή (καλά, αυτός είναι δηλωμένος fenderας...) που έφερε μαζί του κι εγώ με ένα Roland cube 30 (34W)... Αρχίζω να σκέφτομαι μπας και πάω να αλλάξω το δικό μου και βάλω ένα διπλό...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.