spc Φεβρουάριος 9, 2005 #3641 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 πάει ου Ζάχος (Δόγκανος) πάει και η Πασχαλιά, μαράζωσε το forum.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 9, 2005 #3642 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spc πάει ου Ζάχος (Δόγκανος) πάει και η Πασχαλιά, μαράζωσε το forum.... διορθώνεται:[πασχαλιά mode on] http://experts.pathfinder.gr/index.php?view=12&question_id=19564 [/πασχαλιά mode on][Zάχος mode on] μπινελίκια [/Ζάχος mode on] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 9, 2005 #3643 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 12:21] ΓιαγκΤ απο φαρμακειο αν το παρω θα κανει δουλεια ή ειναι κατι πιο ειδικο ? Κάνει αλλά ενδέχεται να μην στο δώσου.Αν όχι σε μαγαζιά με πλέξι έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Φεβρουάριος 9, 2005 #3644 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spc(...) πάει και η Πασχαλιά (...) σου 'λειψε? Κοίτα εδώ για μια γερή δόση: click me :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 9, 2005 #3645 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Είναι τριαντάρα και ανύπαντρη: Ότι χειρότερο για ελληνίδα, με τρομακτικές επιπτώσεις στον χαρακτήρα της.Αν δεν μπορούμε να την βοηθήσουμε ας την αφήσουμε ήσυχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 9, 2005 #3646 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 05:34] To ποιο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ forum,μακραν! :nada: μας εφτιαξες, μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 9, 2005 #3647 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Ένα μεγάλο «ευχαριστώ», σε όλους όσους με την υποκρισία τους, το ψέμα τους, τη διαβολή τους, βοηθούν να μείνει ο χώρος αυτός στο δικό τους επίπεδο και να μην απογειωθεί ε? τι ? πως? παρακαλώ? μήπως λέτε κύριε ότι θέλετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 9, 2005 #3648 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Είναι τριαντάρα και ανύπαντρη: Ότι χειρότερο για ελληνίδα, με τρομακτικές επιπτώσεις στον χαρακτήρα της.Αν δεν μπορούμε να την βοηθήσουμε ας την αφήσουμε ήσυχη. Respect. ΓιαγκΤ μίλησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 9, 2005 #3649 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 μας εφτιαξες, μπραβο. Mα γιατι?Ηταν ΤΟΣΟ χρησιμο το λινκ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 9, 2005 #3650 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 14:11] ε? τι ? πως? παρακαλώ? μήπως λέτε κύριε ότι θέλετε ? σαν ανεκδοτο ακουγεται ε; σε ενα αγγελικα πλασμενο φορουμ οπως αυτο, που ολοι εχουν τη διαθεση να δωσουν. ειναι τοσα που εχω δει εδω μεσα, που πραγματικα, καποιες στιγμες, αναρωτιεμαι γιατι κρατω ακομα αυτο το ρολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 9, 2005 #3651 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Εχει κανεις το σημα του Α64 σε μεγαλη ποιοτητα TIFF ή κατι τετοιο να το εκτυπωσω σε μια κολλα Α4? κανα λινκ κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 9, 2005 #3652 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Ένα από τα καλύτερα quit που έχω δει στο irc:(Quit: User terminated in order to preserve the safety of the American people)κι άλλο ένα(Quit: THIS IS A MESSAGE FROM GOD. PLEASE LOG OFF. WE ARE REBOOTING THE UNIVERSE)lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Φεβρουάριος 9, 2005 #3653 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 13:40] σου 'λειψε? Κοίτα εδώ για μια γερή δόση: click me :giveup: Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 13:54] Είναι τριαντάρα και ανύπαντρη: Ότι χειρότερο για ελληνίδα, με τρομακτικές επιπτώσεις στον χαρακτήρα της.Αν δεν μπορούμε να την βοηθήσουμε ας την αφήσουμε ήσυχη. Ειχα πει οτι δεν θα ξαναποσταρω αλλα οταν βλεπω να γραφονται τετοιες μαλακιες δεν μπορω να κρατηθω .Τζορτζ Ανταμς αν δεν σου αρεσε το τοπικ δικαιωμα σου και γεια σου και χαρα σου . Κρατα την αποψη σου για σενα ,οπως κραταω και εγω τις δικες μου για πολλους αποκλειστικα για μενα .ΓιαγκΤ σου ειπε κανεις οτι το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι στα 30 και οτι ειμαι ακομα ανυπαντρη ? ΔΕΝ μπορεις να ξερεις ΠΟΙΟ ειναι το προβλημα μου και τι ακριβως τρεχει οποτε κρατα τις τυχον διαγνωσεις σου σχετικα με το πως συμπεριφερομαι ΜΟΝΟ για την παρτη σου παρακαλω . Προς ολους : απο την στιγμη που δεν ξερει κανεις τι προβληματα μπορει να εχει καποιος ας αφησει κατα μερος σχολια ,σου'πα μου'πες και λοιπες μαλακιες .ΟΠΩΣ και να συμπεριφερομουν η συμπεριφερομαι ,ΔΕΝ νομιζω οτι ειναι ΚΑΝΕΝΟΣ δουλεια -ουτε εχω δωσει σε ΚΑΝΕΝΑ το δικαιωμα να με σχολιαζει πισω απο την πλατη μου .- Καλη σας συνεχεια ΓιαγκΤ τετοιες μαλακιες να δω να γραφονται δεν το περιμενα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 9, 2005 #3654 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Εμεις να δεις ποσες διαβασαμε ............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 9, 2005 #3655 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 14:15] Respect. ΓιαγκΤ μίλησε. Έχεις χιούμορ ρε Σάτυρε. Το άλλο με τις TV ήταν καλύτερο, βήχας με έπιασε από τα γέλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Φεβρουάριος 9, 2005 #3656 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από paschaliaΤζορτζ Ανταμς αν δεν σου αρεσε το τοπικ δικαιωμα σου και γεια σου και χαρα σου . Κρατα την αποψη σου για σενα ,οπως κραταω και εγω τις δικες μου για πολλους αποκλειστικα για μενα . Είδες πουθενά να εκφέρω άποψη για 'σένα (εδώ ή στο offtopic.gr) ??? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 9, 2005 #3657 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 [χλαπάτσας mode] χεχε, σας ανακάτωσα πάλι [/χλαπάτσας mode] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 9, 2005 #3658 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spc [χλαπάτσας mode] χεχε, σας ανακάτωσα πάλι [/χλαπάτσας mode] Did you ping her? Σιχαμερη σαρανταποδαρουσα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 9, 2005 #3659 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spc [χλαπάτσας mode] χεχε, σας ανακάτωσα πάλι [/χλαπάτσας mode] [χλαπάτσας mode]Θα σου δείξω εγώ, θα δεις τι θα πάθεις[/χλαπάτσας mode] Πασχαλιά χαλάρωσε μη σου ανέβει η πίεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 9, 2005 #3660 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Ρε παιδιά καμιά ιδέα για το NEC; Λίγο καιρό το έχω, σπάνια το χρησιμοποιώ, δεν έχω δοκιμάσει άλλο πρόγραμμα, δεν είναι πειραγμάνο και firmware είναι της μάνας του. Έχει κανείς καμιά ιδέα στα πρόχειρα ή να ανοίξω Thread; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.