unseen Φεβρουάριος 8, 2005 #3601 Φεβρουάριος 8, 2005 την πηρα.... ειναι απατη η μητρικη. Ουτε σειριακη δεν εχει για να συνδεσω τον φορολογικο μηχανισμο του πελατη... :Ρ
Chosen Φεβρουάριος 8, 2005 #3602 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 15:31] την πηρα.... ειναι απατη η μητρικη. Ουτε σειριακη δεν εχει για να συνδεσω τον φορολογικο μηχανισμο του πελατη... :Ρ Sorry, αλλά εδώ δεν είναι που πρέπει να πούμε "Ε, τον ***ας Κε Πρόεδρε ή δεν τον ***ας;"
Samael Φεβρουάριος 8, 2005 #3603 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unseen την πηρα.... ειναι απατη η μητρικη. Ουτε σειριακη δεν εχει για να συνδεσω τον φορολογικο μηχανισμο του πελατη... :Ρ AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! Που θα μπει τι Taxmanager!?!
astrolabos Φεβρουάριος 8, 2005 #3604 Φεβρουάριος 8, 2005 Synthex και μυαλά στα κάγκελα (είμαι και πιστοποιημένος τεχνικός, ε! )
Samael Φεβρουάριος 8, 2005 #3605 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos Synthex και μυαλά στα κάγκελα (είμαι και πιστοποιημένος τεχνικός, ε! ) Σκισε τα πτυχια σου,Altec ownz ya
unseen Φεβρουάριος 8, 2005 #3606 Φεβρουάριος 8, 2005 εγω να δω πως θα βαλω τον taxspooler πρεπει να αγορασω καρτα σειριακη αρα κιαλλα εξοδα ο πελατης.... Καταραμενη DFI.... βρηκα και θυμα για να την δοκιμασει...
SLN Φεβρουάριος 8, 2005 #3607 Φεβρουάριος 8, 2005 Παιδια αντι να παρει την ελαττωματικη της DFI ΠΑΛΙ ο samael κι ο unstοppable που ειναι καλα παιδια και αξια παληκαρια δεν συνεννοουμαστε μεταξυ μας να την παρει ο unseen που ειναι φαιδρος εγκαθετος της ακατονομαστης?? Να του κατσει η ελαττωματικη οταν θα βαλει λεφτα απο την τσεπη του... οχι αυτη που πηρε ο πελατης και την δοκιμαζει τζαμπε... Οταν θα του σκανε οι πυκνωτες και θα του καιγονται τα traces πανω στο pcb, θα κουναμε συγκαταβατικα το κεφαλι και θα λεμε "την εστρωσες 1-2 μερες πριν δωσεις volt??" :devil: :devil:
Samael Φεβρουάριος 8, 2005 #3609 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Παιδια αντι να παρει την ελλατωματικη της DFI ΠΑΛΙ ο samael κι ο unstοppable που ειναι καλα παιδια και αξια παληκαρια δεν συνεννοουμαστε μεταξυ μας να την παρει ο unseen που ειναι φιαδρος εγκαθετος της ακατονομαστης?? Να του κατσει η ελαττωματικη οταν θα βαλει λεφτα απο την τσεπη του... οχι αυτη που πηρε ο πελατης και την δοκιμαζει τζαμπε... Οταν θα του σκανε οι πυκνωτες και θα του καιγονται τα traces πανω στο pcb, θα κουναμε συγκαταβατικα το κεφαλι και θα λεμε "την εστρωσες 1-2 μερες πριν δωσεις volt??" :devil: :devil: LOL Εγω Dfi θα παρω (αν παρω) μετα απο κανενα μηνα κ αφου εχει γινει το crash τεστ απο τους αλλους Ααα περιμενω κ ενα RMA απο Quest ακομα,φαινετε να πανε καλα τα πραματα μεχρι στιγμης.Εξυπηρετικοι κ ευγενικοι.Αυριο θα μιλισω με τον αρμοδιο τεχνικο κ ελπιζω να μη πει καμια παχια....αλλιως Dfi+Quest ουτε με σφαιρες!
georgeadams Φεβρουάριος 8, 2005 #3610 Φεβρουάριος 8, 2005 Όσες φορές έχω ασχοληθεί μαζί τους για RMA (Gigabyte Ati9700Pro, Gigabyte Ati9800Pro, Maxtor 40GB, Ηχεία Creative, Gigabyte KT400) ποτέ δεν είχα πρόβλημα και καθυστέρηση πάνω από μια εβδομάδα.
unstoppable Φεβρουάριος 8, 2005 #3611 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Παιδια αντι να παρει την ελαττωματικη της DFI ΠΑΛΙ ο samael κι ο unstοppable που .... Χαχα, αυτη την φορα θα πρεπει να βρειτε αλλο θυμα για τα ελατωματτικα :hehe:
.38-.45 Φεβρουάριος 8, 2005 #3612 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 12:48] για να βρω οτι κακο εχει και να σας κραζω το κανω το πραγματικα πολυ κακο που εχει αυτη η μητρικη, ειναι πως ειναι η μητρικη που καθε intelας θα ηθελε να ειχε.
esdee Φεβρουάριος 8, 2005 #3613 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 το πραγματικα πολυ κακο που εχει αυτη η μητρικη, ειναι πως ειναι η μητρικη που καθε intelας θα ηθελε να ειχε. :worship:
zyx Φεβρουάριος 8, 2005 #3614 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 το πραγματικα πολυ κακο που εχει αυτη η μητρικη, ειναι πως ειναι η μητρικη που καθε intelας θα ηθελε να ειχε. χαχαχαχα
greekfragma Φεβρουάριος 8, 2005 #3615 Φεβρουάριος 8, 2005 quote:--------------------------------------------------------------------------------Αρχική απάντηση από .38-.45το πραγματικα πολυ κακο που εχει αυτη η μητρικη, ειναι πως ειναι η μητρικη που καθε intelας θα ηθελε να ειχε. --------------------------------------------------------------------------------ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιι.........Ρε παιδια......το μσν απο χθες μλκιζεται και σε σας ή μονο σε μενα?????
aristos87 Φεβρουάριος 8, 2005 #3616 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma quote:Ρε παιδια......το μσν απο χθες μλκιζεται και σε σας ή μονο σε μενα????? Και εμένα......
Solid Snake Φεβρουάριος 8, 2005 #3617 Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 20:22] quote:Ρε παιδια......το μσν απο χθες μλκιζεται και σε σας ή μονο σε μενα????? Και εμενα......καλα τι εγινε????
kagelar34 Φεβρουάριος 8, 2005 #3620 Φεβρουάριος 8, 2005 @SLN αν προσέξεις καλύτερα δεν έγινε edit το δικό μου αλλά του ea6ga sto post 3589!Anyway εγώ το πρόλαβα και θυμάμαι ότι ήταν στο hotstation οπότε :computer: ... το βρήκα συμπλήρωσε και κάτι www και .gr k ελπίζω να μην φάω ban
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.