Samael Φεβρουάριος 6, 2005 #3461 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από spc LOOOOOOOOOOOOOL! Παναγιά μου, το είχα ξεχάσει αυτό! Heeeeelp - DJ - Heeeeeelp (κατά το Heeeeelp - Popay - Heeeeelp) Αμα ξυπνησει το θεριο δε σε σωνει ουτε ο Σουπερμαν!
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 6, 2005 #3462 Φεβρουάριος 6, 2005 ΓΜΤ, γιατί μου το κάνεις αυτό γιαγιά; Θέλω να κάνω δίαιτα και έστειλε χορτοπιτάκια με γιαχνερά...
Tsunami Φεβρουάριος 6, 2005 #3463 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos και έπρεπε να κάνεις format; Δε δοκίμαζες να κάνεις καμμία επιδιόρθωση πρώτα; Δοκιμάσαμε αλλά δεν έπιασε.Και επειδή δεν έιχα και τπτ φοβερά πράγματα πάνω και ένα φορματάκι το είχα στο μυαλό μου δεν το φοβήθηκα.Απλά άντε να κατεβάζω πάλι patch κλπ...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 6, 2005 #3464 Φεβρουάριος 6, 2005 Εγώ πάντως αφορμή ψάχνω κάθε φορά να κάνω format για να καθαρίζει ο δίσκος από όλα τα άχρηστα...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 6, 2005 #3465 Φεβρουάριος 6, 2005 Ποπο, τι πόρωση είναι να βγάζεις ένα τραγούδι στην κιθάρα ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το πρωτότυπο! Βρήκα το "Ανέμη" από υπόγεια Ρεύματα και το παίζω ακριβώς όπως είναι το κανονικό (για την ακουστική μιλάμε, όχι για τα solo Που παίζει ο άλλος από πίσω)
Samael Φεβρουάριος 6, 2005 #3466 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από JiMk ΛΟΛ μαζί θα πάμε γιατι εκεί που θα πας για καφέ, θα είναι και η Αθηνά !!!!!! :D , βασικά η Έφη δουλεύει Lobby. Οπ!Πολλα γκομενακια ακουω Μητσο,τι εχουμε τι εχουμε??? Φαρμα ποτε ειπαμε παμε Εδεσσα???
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 6, 2005 #3469 Φεβρουάριος 6, 2005 Α, και Aristo, χρόνια πολλά! Δεν στα 'πα...
greekfragma Φεβρουάριος 6, 2005 #3470 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 19:35] Οπ!Πολλα γκομενακια ακουω Μητσο,τι εχουμε τι εχουμε??? Φαρμα ποτε ειπαμε παμε Εδεσσα??? Πολλα δεν λες τιποτα.......χαμος γινεται εκει πανω. αμα ψηνεσαι για τις 15-18περιπου παμε.κατι μου λεει οτι ο τζιμ εχει αδειο σπιτι για κανα μηνα ακομα μιχαλακι........σου χω φυλαξει και μια απο Εδεσσα........ξερω τι σου λεω......:whistling
SLN Φεβρουάριος 6, 2005 #3472 Φεβρουάριος 6, 2005 Ρε σεις τι ερασιτεχνισμος ειναι αυτος??? Κουβεντες xωρις τον P.I.M.P.?? Λοιπον Greefffffragmmmaa (σωστα το εγραψα?) θα ερθεις Πατρα. Που να τρεχεις Εδεσσα τωρα?? Εχουμε λεπτες, παχουλες, φοιτητριουλες, μετ/κες, φτωχες πλην τιμιες, πλουσιες πλην "ατιμες", ομορφες, ασχημες.... Ολες περιμενουν ενα νταβραντισμενο αγορι απο την Αθηνα για να τις δειξει πως το κανουνε στη Καισαριανη.... Α ρε Μαζωνακη rapper!!!!:sick: :sick: :sick: :tomato: :tomato: :tomato:
greekfragma Φεβρουάριος 6, 2005 #3473 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 20:26] Ρε σεις τι ερασιτεχνισμος ειναι αυτος??? Κουβεντες xωρις τον P.I.M.P.?? Λοιπον Greefffffragmmmaa (σωστα το εγραψα?) θα ερθεις Πατρα. Που να τρεχεις Εδεσσα τωρα?? Εχουμε λεπτες, παχουλες, φοιτητριουλες, μετ/κες, φτωχες πλην τιμιες, πλουσιες πλην "ατιμες", ομορφες, ασχημες.... Ολες περιμενουν ενα νταβραντισμενο αγορι απο την Αθηνα για να τις δειξει πως το κανουνε στη Καισαριανη.... Α ρε Μαζωνακη rapper!!!!:sick: :sick: :sick: :tomato: :tomato: :tomato: περιστερι μπουρναζι ΣΕΠΟΛΙΑ δυτικη αττικη εχουμε περηφανεια εδω εμεις και λογω τιμης. τι εγινε ρε παιδια..........ο γαμπρος του λαμπη καταντησα......... Σολωνακο...........Πατρα ειναι μεσα στα αμεσα σχεδια μου να κατεβω.......εχω ενα κονε που περιμενει.......:whistling
Solid Snake Φεβρουάριος 6, 2005 #3474 Φεβρουάριος 6, 2005 Μου την δινει το γεγονος οτι τωρα που θα παρω την mobo θα πρεπει να κατεβασω τα drivers που ειναι τεραστεια*.Μου την δινει το γεγονος οτι εχω συνδεση 56κ και δεν μπορω να βαλω DSL γιατι ειναι πανακριβη....Μου την δινει το γεγονος οτι δινω αγαπη και το μονο που παιρνω ειναι πικρα και απογοητευση.....Φανταστειτε οτι κανετε o/c στην CPU σας: Την "πηραζετε" στο φουλ,την βαζετε υδροψυξη και γενικα κανετε του πουστη της θυσιες και το μονο που παιρνετε? Μια απολυτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ......Ετσι ακριβος νιοθω εγω τωρα..... *:Μου την σπαει και ο kender που δεν μου αντιγραφει τα driver που εχει ηδη κατεβασει για την nForce 4 της DFI.....:fist:
Samael Φεβρουάριος 6, 2005 #3475 Φεβρουάριος 6, 2005 Ok,λεπον!Θα πας Τραπα εσυ κ Εδεσσα εγω(παντα το λεγα οτι τα βορεια ειναι καλητερα κοριτσια!)
fanisk Φεβρουάριος 6, 2005 #3476 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma περιστερι μπουρναζι ΣΕΠΟΛΙΑ δυτικη αττικη εχουμε περηφανεια εδω εμεις και λογω τιμης. τι εγινε ρε παιδια..........ο γαμπρος του λαμπη καταντησα......... Σολωνακο...........Πατρα ειναι μεσα στα αμεσα σχεδια μου να κατεβω.......εχω ενα κονε που περιμενει.......:whistling Αγαπητε το ασμα δεν λεει τπτ για Σεπολια...εξωωωωωωωω!!!!!!!! ...Μπουρναζι club και cinema πλατεια μες τη μεση...κ εσυ ο ιδιος ερχεσαι κ ας λες πως δεν σ'αρεσει... Λολ να βαλουμε τα DP songs τωρα??
hellrider Φεβρουάριος 6, 2005 #3477 Φεβρουάριος 6, 2005 Aς αγορασει καποιος την καρτα μου να παω σε DFI
fanisk Φεβρουάριος 6, 2005 #3478 Φεβρουάριος 6, 2005 Ας αγορασει καποιος την P4C800DLX και τον 3,2 να παρω αυριο την sli DR και τον 3500+!!
esdee Φεβρουάριος 6, 2005 #3479 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Ας αγορασει καποιος την P4C800DLX και τον 3,2 να παρω αυριο την sli DR και τον 3500+!! οχι κυριε ... πρεπει να πληρωσετε το τιμημα της dark side και να μην σας μεινει αλλη επιλογη απο το να καψετε στην πυρα και να χαμογελατε!
fanisk Φεβρουάριος 6, 2005 #3480 Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από esdee οχι κυριε ... πρεπει να πληρωσετε το τιμημα της dark side και να μην σας μεινει αλλη επιλογη απο το να καψετε στην πυρα και να χαμογελατε! Χαχαχαχα!! Ενας λεει 240 και τα 2...αμαρτια ειναι!! 210 κανει η DR μονη της!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.