Dem Ιανουάριος 25, 2008 #34684 Ιανουάριος 25, 2008 Ένα παρατεταμενο και επαναλαμβανόμενο μπιιιιιιπ κατα το ανοιγμα του pc , χωρις να μπορει να κανει boot..... τι είπαμε ότι σημαινει ? Αναγκάστηκα να κλεισω το psu και τον ξανανοιξα και ολα OK Mπορει να το κανε τυχαια?. Δλδ δεν αποτελει προβλημα ή κάτι σπουδαιο να το κανω thread, .....απλα απο περιεργια (Δεν έχω αλλάξει τίποτα απο s/w h/w όλο αυτο το καιρό) Edit : ξεχασα να δω και σε ποιο νουμερο κολλησε η μητρικη
ΝTG Ιανουάριος 25, 2008 #34685 Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από Samael Χαχαχ, πως σου ηρθε αυτο?!? Eiπαμε ...με καμποση αφαιρετικη σκεψη..
astrolabos Ιανουάριος 25, 2008 #34686 Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από Dem Ένα παρατεταμενο και επαναλαμβανόμενο μπιιιιιιπ κατα το ανοιγμα του pc , χωρις να μπορει να κανει boot..... τι είπαμε ότι σημαινει ? Αναγκάστηκα να κλεισω το psu και τον ξανανοιξα και ολα OK Mπορει να το κανε τυχαια?. Δλδ δεν αποτελει προβλημα ή κάτι σπουδαιο να το κανω thread, .....απλα απο περιεργια (Δεν έχω αλλάξει τίποτα απο s/w h/w όλο αυτο το καιρό) Edit : ξεχασα να δω και σε ποιο νουμερο κολλησε η μητρικη
GoriLLakoS Ιανουάριος 25, 2008 #34687 Ιανουάριος 25, 2008 Φιλος, το πατάω αλλά δεν ανοίγει το Τι γίνεται?
astrolabos Ιανουάριος 25, 2008 #34689 Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Φιλος, το πατάω αλλά δεν ανοίγει το Τι γίνεται? Λούσου με Ultrex και θα δεις
GoriLLakoS Ιανουάριος 25, 2008 #34690 Ιανουάριος 25, 2008 Ναι ρε φίλος οκ,Να το πουμε σε κανένα mod/admin να το κοιτάξει?Α, και δεν μου αρέσει η ειρωνία, να το ξέρεις, εγώ δεν σε ειρωνέυτικα...o SPC που έχει χαθεί ρε παιδία?
Dem Ιανουάριος 25, 2008 #34691 Ιανουάριος 25, 2008 το συγκεκριμενο beep τλχ στο δικο μου bios σημαινει "καπου σκαλωσα με την RAM" δεν ειναι αυτό το προβλημα... καλά το thread θα λέγεται "Μπορει καποιο προβλημα σχετικά με την λειτουργια του PC να είναι τυχαιο και να μην επιδεχεται λύσης, αφου σαν τυχαιο γεγονος δεν αποτελει προβλημα στην γενικοτερη λειτουργια του PC, - εξάλλου αν κανουμε κάτι δεν γινεται να διαπιστώσουμε αν το λυσαμε γιατι το έκανε 1 φορα μεσα σε ένα χρονο και το pc λειτουργει κανονικά" καλά τεσπα, θα κανω "Νεο θεμα" αν και θα αυτοκτονήσει
RootX Ιανουάριος 25, 2008 #34692 Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από GoriLLakoSΑ, και δεν μου αρέσει η ειρωνία, να το ξέρεις, εγώ δεν σε ειρωνέυτικα... o SPC που έχει χαθεί ρε παιδία? Φάσκεις και αντιφάσκεις μου φαίνεται. Από την μία δεν σου αρέσει η ειρωνία, από την άλλη ρωτάς που είναι ο spc :P:P
GoriLLakoS Ιανουάριος 25, 2008 #34693 Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από Dem το συγκεκριμενο beep τλχ στο δικο μου bios σημαινει "καπου σκαλωσα με την RAM" δεν ειναι αυτό το προβλημα... καλά το thread θα λέγεται "Μπορει καποιο προβλημα σχετικά με την λειτουργια του PC να είναι τυχαιο και να μην επιδεχεται λύσης, αφου σαν τυχαιο γεγονος δεν αποτελει προβλημα στην γενικοτερη λειτουργια του PC, - εξάλλου αν κανουμε κάτι δεν γινεται να διαπιστώσουμε αν το λυσαμε γιατι το έκανε 1 φορα μεσα σε ένα χρονο και το pc λειτουργει κανονικά" καλά τεσπα, θα κανω "Νεο θεμα" αν και θα αυτοκτονήσει Φίλος..σίγουρα το μπιπ της μητρικής σου δέν είναι στα ελληνικά.. Λογικά, επειδή είναι στα αγγλικά αντί για "καπου σκαλωσα με την RAM" Πρέπει να λέει. I laddered somewhere with the RAM Αρχική απάντηση από RootX Φάσκεις και αντιφάσκεις μου φαίνεται. Από την μία δεν σου αρέσει η ειρωνία, από την άλλη ρωτάς που είναι ο spc :P:P Έχετε δίκιο κύριε adminαρχε...ζητάω ταπεινά συγνώμη..δεν θα ξαναπεναληφθεί.. Πότε θα κατέβετε εδώ να πάμε για κανένα προφιτερόλ?
RootX Ιανουάριος 25, 2008 #34694 Ιανουάριος 25, 2008 Χεχε, θα αργήσω μάλλον γμτ, καλοκαιράκι αλλά μην ανυσηχείς, θα με αποζημιώσεις για όλο το διάστημα
ea6gka Ιανουάριος 25, 2008 #34695 Ιανουάριος 25, 2008 θες να κατεβω εγω να παμε για κανα μαντρι γουρουνακια? παλι ομως ανεβαινω για μουφοmuffins και 1.000.000 παραλαγες πατατας
winters Ιανουάριος 25, 2008 #34696 Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από Dem "καπου σκαλωσα με την RAM" Αρχική απάντηση από GoriLLakoSI laddered somewhere with the RAM laddered :hehe:
alexis2044 Ιανουάριος 25, 2008 #34697 Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από Winters laddered :hehe: Εμένα που η μητρική μου τσιυδίζει; Έχει αυτό το σύστημα με φωνητική αναγνωση προβλημάτων (albatron) και αμα βγει το ποντικι η το keyboard ακουω την γιαπωνέζα : "Thele is no kiibold ol mouse connectled."
GoMaR Ιανουάριος 25, 2008 #34698 Ιανουάριος 25, 2008 παιδιααααα καθαριστε την οθονη σας online!http://www.linein.org/media/screenclean.swf
cptkoulis Ιανουάριος 25, 2008 #34699 Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 21:01] παιδιααααα καθαριστε την οθονη σας online! http://www.linein.org/media/screenclean.swf Πολυ καλο
Dem Ιανουάριος 25, 2008 #34700 Ιανουάριος 25, 2008 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 19:15] Πρέπει να λέει. I laddered somewhere with the RAM You don t fight her
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.