Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 03:02]

Υ.Γ.

η καταντια δεν εχει τελος........χτιστε τα ολα να δουμε τι θα καταλαβετε........

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=71150

Για τα λεφτά και σένα θα ξεραίνανε, όχι μόνο τα δέντρα

ΥΓ Ενέκρινε το IGΑ φάρμακο με τιμή 500 ευρό, όταν στην Πολωνία πχ έχει 9.

Κάθε φορά που γράφει το συγκεκριμένο ο γιατρός σε ασθενή, του ρίχνει 100 στα μουγκά ο αντιπρόσωπος του φάρμακου.

Φαντάσου τώρα τι παντελονιάσανε οι άλλοι που το εγκρίνανε.

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά βρήκα μια γρατζουνιά στην οθόνη μου...:blink:

Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει ότι βάζοντας λίγη βαζελίνη φεύγει... Η γρατζουνιά όμως έχει κανά μήνα (άσχετο αν εγώ νόμιζα πως ήταν απλώς βρωμία:tomato: ). Κατ'αρχάς ισχύει αυτό με τη βαζελίνη; Αν βάλω τώρα θα γίνει τπτ ή μπααα;:confused:

Αρχική απάντηση από alfa156

Παιδιά βρήκα μια γρατζουνιά στην οθόνη μου...:blink:

Κάπου εδώ μέσα είχα διαβάσει ότι βάζοντας λίγη βαζελίνη φεύγει... Η γρατζουνιά όμως έχει κανά μήνα (άσχετο αν εγώ νόμιζα πως ήταν απλώς βρωμία:tomato: ). Κατ'αρχάς ισχύει αυτό με τη βαζελίνη; Αν βάλω τώρα θα γίνει τπτ ή μπααα;:confused:

Search?

Αρχική απάντηση από Samael

Tα τιναξε ο controller των 5500, καταραμενο αεροξολ.....

Come again?

Αρχική απάντηση από spresv

Come again?

Δεν αναβει καθολου, τους αλλαξα την πριζα για να βαλω ενα Τ κ δεν αναψαν ποτε ξανα.

Για την ακριβεια πριν λιγο καναν ενα τσακ, οσο πασπατευα το καλωδιο που παει στο contoller,σα να παν να αναψουν αλλα διαρκεια 1δευτ. :cry: :cry:

Αρχική απάντηση από Samael

Δεν αναβει καθολου, τους αλλαξα την πριζα για να βαλω ενα Τ κ δεν αναψαν ποτε ξανα.

Για την ακριβεια πριν λιγο καναν ενα τσακ, οσο πασπατευα το καλωδιο που παει στο contoller,σα να παν να αναψουν αλλα διαρκεια 1δευτ. :cry: :cry:

Αλλάζοντας την πρίζα, τι μπορεί να έκανες λάθος? :blink:

Eλα ντε, κ δεν ηταν καν αναμενα οταν τα εβγαλα απ την πριζα...

Το PID που το γραφει btw?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.