Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

CrazyAnt, ευχαριστώ!Αυτό ακριβώς ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος.

Κι εγώ που έχω πάει βρε racer μήπως είδα και κανα Λαμπίτη;Αν και ξέρω μερικούς φυσιογνωμικά

στα μαγαζιά που είχα ακούσει ότι δούλευαν δεν είχα καλιάσει κανέναν.Ντάξει μια φορά μόνο ένα παδί και ξέχασα να τον ρωτήσω ποιός είναι. :tomato:

Πάντως ακόμα και αν πρόκειται για τσάρκα για να χαζέψω βιτρίνες κομπιουτεράδικων βαριέμαι του κερατά.Μόνο αν είναι να ψωνίσω πάω.Αλλιώς ιντερνέτι.

Το θέμα δεν είναι να δώ κανα Labίτη, αλλά απ' ότι έχω ακούσει εκεί είναι ο Παράδεισος (των υπολογιστών)..!!

Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 23:31]

Το θέμα δεν είναι να δώ κανα Labίτη, αλλά απ' ότι έχω ακούσει εκεί είναι ο Παράδεισος (των υπολογιστών)..!!

σιγα.......δε χανεις και τιποτα..οταν ομως ηταν εξω ο φραγμας και εδιχνε μπουτακι , εκει να δεις κινηση η Στουρναρη :p

σοβαρα τωρα.

Μη το βλεπετε σα παραδεισος...παλιοτερα ισως ειχε νοημα..Τωρα η Multirama θα πας η πλαισιο..ετσι το βλεπω εγω

Υ.Γ για τωρα μιλαω

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

Κ καλά εσύ απ'ότι βλέπω μένεις καλαμάτα...

ο άλλος ο ιερόσυλος ο fragou14 που μένει νίκαια???? :confused::D:p :p :p

μπορεί να εννοεί στην Νίκαια της Γαλλίας :p :P

Αντε πάλι .....

Αυτη τη φορά μας θυμήθηκε η citibank να μας ενημερώσει οτι ο λογαριασμός μου (ο ποιός ???) έχει γίνει λέει limited... Να ναι καλά τα παληκάρια και όταν αποκτήσω λογαριασμό στην εν λόγω θα προσέχω μη γίνει limited....

ακολουθεί το κείμενο του μυνήματος όπως ακριβώς το έλαβα (για το περίεργο ξεκίνημα)

Κλεισιματος των λογαριασμων και περιοριζοντας την προσβαση στο λογαριασμο

Ο λογαριασμος σας εχει Limited. Εμεις που αναθεωρηθηκε προσφατα στοιχεια της πιστωτικης σας καρτας, και φαινεται οτι χρησιμοποιειτε την ιδια πιστωτικη καρτα για 2 λογαριασμους. Οπως μπορειτε να διαβασετε και μας User Agreement (τμημα 2.13) δημιουργια πολλαπλων λογαριασμων ειναι αυστηρα απαγορευμενη. Ειστε τωρα καλειται να παρασχει πληροφοριες σχετικα με το λογαριασμο σας. CitiBank θα διερευνησει το θεμα γρηγορα και αν η ερευνα ειναι υπερ σας, θα αποκαταστησει το λογαριασμο σας.

Καντε κλικ εδω για να επαναφερετε το λογαριασμο σας

Αρχική απάντηση από colt3003

Αντε πάλι .....

Αυτη τη φορά μας θυμήθηκε η citibank να μας ενημερώσει οτι ο λογαριασμός μου (ο ποιός ???) έχει γίνει λέει limited... Να ναι καλά τα παληκάρια και όταν αποκτήσω λογαριασμό στην εν λόγω θα προσέχω μη γίνει limited....

ακολουθεί το κείμενο του μυνήματος όπως ακριβώς το έλαβα (για το περίεργο ξεκίνημα)

Κλεισιματος των λογαριασμων και περιοριζοντας την προσβαση στο λογαριασμο

Ο λογαριασμος σας εχει Limited. Εμεις που αναθεωρηθηκε προσφατα στοιχεια της πιστωτικης σας καρτας, και φαινεται οτι χρησιμοποιειτε την ιδια πιστωτικη καρτα για 2 λογαριασμους. Οπως μπορειτε να διαβασετε και μας User Agreement (τμημα 2.13) δημιουργια πολλαπλων λογαριασμων ειναι αυστηρα απαγορευμενη. Ειστε τωρα καλειται να παρασχει πληροφοριες σχετικα με το λογαριασμο σας. CitiBank θα διερευνησει το θεμα γρηγορα και αν η ερευνα ειναι υπερ σας, θα αποκαταστησει το λογαριασμο σας.

Καντε κλικ εδω για να επαναφερετε το λογαριασμο σας

Κάνω κλίκ αλλά δεν κάνει τίποτα. γιατί; :p

Αρχική απάντηση από racer

lol

Αρχική απάντηση από GoMaR

σιγα.......δε χανεις και τιποτα..οταν ομως ηταν εξω ο φραγμας και εδιχνε μπουτακι , εκει να δεις κινηση η Στουρναρη :p

σοβαρα τωρα.

Μη το βλεπετε σα παραδεισος...παλιοτερα ισως ειχε νοημα..Τωρα η Multirama θα πας η πλαισιο..ετσι το βλεπω εγω

Υ.Γ για τωρα μιλαω

Ε πώς, θα πάς Στουρνάρη και δεν θα πάς και απο το ζωολογικό κήπο; (aka e-shop)??

εκατσα λιγες μερες σπιτι και διαβαζω χωρις τις κλασσικες εξοδους για καφε κλπ και εχω πεσει πολυ.......μου πεσε βαρια αυτη η εξεταστικη

μαλλον πρεπει να κανω και κανα διαλλειμα που και που για ενα καφεδακι να ξελαμπικαρω:coax:

Υ.Γ.

η καταντια δεν εχει τελος........χτιστε τα ολα να δουμε τι θα καταλαβετε........

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=71150

ετοιμαζομαιιιιιιιιιιιι......................αλλες φορες οταν κοιμαμαι 1:30 και πρεπει να ξυπνησω 7 για δουλεια δε σηκωνομαι με τιποτα...τωρα κοιμηθηκα 1:30 και ξυπνησα 4:30 χωρις ξυπνητηρι γεματο ζωντανια για να παω για snowboaard.....

ολα ειναι στον ανθρωπο :p

Ζε σουι τρε μαλαντ.

Νιωθω τελειως πτωμα ρε γμτ. Δεν μπορω να παρω τα ποδια μου. Κλασσικα συμπτωματα πυρετου* με γενικοτερη οξεια "δεν-την-παλευιαση".

*Θερμομετρο δεν εχω βαλει ακομα να το εξακριβωσω. Εχουνε μονο απο τα ξενερωτα που μπαινουν στην μασχαλη εδω περα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.