Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

1 μηνας συμπληρωθηκε πριν απο 1 λεπτο ...ακομα περιμενω αναβαθμιση σε 2mb απο τον ΟΤΕ. Να παρω να βρισω ή οχι ;

και αμα βρισεις θα γινει τιποτε?:p

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Το καταχώρησαν ως παραπάνονο και θα ενημερωσει τους υπευθύνους... 1 εβδομάδα ακόμα τους δίνω διορία. Μετά θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Το καταχώρησαν ως παραπάνονο και θα ενημερωσει τους υπευθύνους... 1 εβδομάδα ακόμα τους δίνω διορία. Μετά θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Πάρε...πάρε... και γράψε και ενα mail και κάντο και κοινοποίηση σε INKA, υπουργείο επικοινωνιών, κάτι οργανωμένο γιατί αμα τους βρίσεις μόνο πολύ φοβάμαι πως δεν ιδρώνει το αυτί τους. Ενώ αλλιώς, μετράει κάπως παραπάνω.

Και ο ΟΤΕ και οι εναλλακτικοί... την έχω βαρεθεί αυτή τη χώρα. :mad:

Αρχική απάντηση από geogeoland

Πάρε...πάρε... και γράψε και ενα mail και κάντο και κοινοποίηση σε INKA, υπουργείο επικοινωνιών κλπ...πάρε τα τσογλάνια να μάθουν επιτέλους τι σημαίνει εταιρία δε ξέρουν που τους παν τα 4...

Σιχτίρ όλοι τους, και ο ΟΤΕ και οι εναλλακτικοί... την έχω βαρεθεί αυτή τη χώρα. :mad:

Mπορω να μαθω ηλικια???

Όταν είχα ΟΤΕ, κατάσταση απίστευτη. Μετά σε κάποια φάση πήγαμε Tellas, τέλος πάντων έχει εκεί 3 χρόνια τώρα, φέτος το Σεπτέμβρη έγινε αίτηση για Zisto, κυρίως λόγω της προσφοράς για δωρεάν τηλέφωνα. Απο το Σεπτέμβρη μου την ενεργοποίησαν 22 Δεκεμβρίου. Τουλάχιστον είχα Internet στο μεσοδιάστημα, την κανονική σύνδεση 1mbps που είχα και πριν. Κράτησε 5 μέρες κάπως σοβαρά η σύνδεση, 12mbps και πιάνω 7 (αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία τεσπα) και μετά δούλεβε σα 54kb/s, δηλαδή μηδενικές ταχύτητες upload και down απο 5 ως 1 kbps. Αφού έβγαλα τα σωθικά μου να δω τι φταίει τι φταίει, φωτίστικα και πήρα τηλέφωνο tellas, μετά απο 45' λεπτά αναμονής το σήκωσαν, και μου είπαν πως έχουν βλάβη και πως θα διορθωθεί στις 15 του μηνός. Βλάβη κατα την αποθήκευση των στοιχείων (γι αυτό μου είπαν οτι καθυστέρησαν την ενεργοποίηση), βλάβη κατα την παροχή υπηρεσιών, φυσικά στο site τίποτα...

Σε τελική, εγώ ξέρω πως πληρώνω για 12άρα σύνδεση και έχω ούτε PSTN! Και μετά απο fax που έστειλα, πιθανότατα όσο υπάρχει το πρόβλημα δεν θα πληρώνω (αν και όχι σίγουρα), αλλά και πάλι, είναι ΑΚΡΩΣ απαράδεκτο!

Αρχική απάντηση από ΝTG

Mπορω να μαθω ηλικια???

17. Perque? :wassat:

Οκ, μετά απο μια δεύτερη ανάγνωση το θέλει ενα μικρό edit, απλώς είμαι έξαλλος με την όλη ιστορία.

Και είναι μικρό το edit γιατί μπορεί να παραφέρθηκα κάπως, αλλά δε νομίζω πως έχω άδικο. Και στο κάτω κάτω, πες 1 μήνα πως θα κάνεις, μη λες 20μέρες στον άλλο και έχει απαιτήσεις!

με εχει πιασει βαρεμαρα στη δουλεια , δεν ειμαι και τοσο καλα , και το μονο που κανω ειναι refresh στο φορουμ του thelab....

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:15]

και αμα βρισεις θα γινει τιποτε?:p

αμα βρισεις θα γινει τι?@ποτέ! :hehe:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εδώ σταματάνε οι δημοσιεύσεις για το hwbot. Τον επόμενο δε θα τον λυπηθω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.