Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sotiris

γιατί δεν βάζεις κάναν online σταθμό?

Δεν κατάλαβες. Θέλω να ακούσω μια συγκεκριμένη εκπομπή που είναι στις 12:00 στο Fresh radio (93.6) και ο συγκεκριμένος σταθμός απ'ότι έψαξα δεν κάνει broadcast μέσω net. Τουλάχιστον δεν βρήκα κάτι ούτε στο Google ούτε στη μαμακία των windows για τους On line σταθμούς. Αν μπορέι να βοηθήσει κάποιος... Το πρόβλημα είναι οτι εγώ μένω Ηράκλειο και ο σταθμός είναι λίγο έξω από την πόλη (Γάζι). Τους μέσα στο Ηράκλειο σταθμούς τους πιάνω. Η πλάκα είναι οτι ενώ έχω επιλέξει 93.6 μου βγάζει ΕΡΑ ΣΠΟΡ που είναι στους 100 κάτι...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Εν τω μεταξύ άρχισε τώρα η οθόνη άλλα νούμερα. Ανοίγω το PC, μπαίνω λίγο στο Λάμπη, το κλείνω, βγαίνω από το δωμάτιο, ξαναγυρνάω μετά απο μισό λεπτό και κάτι μύριζε καμένο του σκοτωμού. Η οθόνη. Το περίεργο είναι οτι ενώ βρόμαγε τελείως δούλευε κανονικά και τώρα δε μυρίζει καθόλου. Πάντως ήταν σίγουρα η οθόνη...

Ρε DMYLONAS μου εκανες ζημια! Τι ηθελα και εβαλα το *reg που εφτιαξες...

Δεν μου βρισκει την ψηφιακη τωρα...

SOS πως να κανω system restore και να το επαναφερω πριν τη καταχωρηση των κλειδιων της registry??

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 23:01]

SOS πως να κανω system restore και να το επαναφερω πριν τη καταχωρηση των κλειδιων της registry??

Τι εννοεις? δεν ξερεις που βρισκεται?

εναρξη -- > run -- > γραφεις restore enter --> στο παραθυρο πατας rstrui

τρεχει και επιλεγεις την ημερα που θελεις και περιμενεις να κανει reboot και να ολοκληρωσει την διαδικασια :)

Αρχική απάντηση από PGM

Τι εννοεις? δεν ξερεις που βρισκεται?

Εχω ξανακανει αλλες 2 φορες αλλα απο την μλκια που επαθα τωρα κολλησε το μυαλο μου...

Θενξ για την υπενθυμιση αν και σας προλαβε ο Αστρολαβος..

Το reg tweak του DMylonas τουλαχιστον σε μενα, δεν φανηκε τοσο χρησιμο...

Επιτελους βρισκει ξανα την Canon Powershot S50...

Απο αυτη τη στιγμη αρχιζω τη παρουσιαση! Μην με ενοχλησει κανεις! λοοοοολ!

Αρχική απάντηση από Fireknight [Σήμερα, στις 01:00]

ρεζιλι .

ναι, οταν τα μαθαινουν οι ξενοι, γινομαστε ρεζιλι

αλλιως κυριλλε

Αρχική απάντηση από esdee

να πιασεις το νοημα.

Το ψάχνω για να το πιάσω αλλά δεν το βρήσκω συνέχεια κάπου χώνετε :p

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 01:35]

αλλιως κυριλλε

:cool:

ειπα να μην αρχισω τα βρισιδια για τα χαλια μας και την τακτικη λουφα στο εξωτερικο και μεσα ας γινεται της π...Τ@ν@ς

:cool:

ελατε τωρα λιγη συμπονοια....αμα πιαναν τον ανηψιο με ναρκωτικα σας και ησασταν πατριαρχες δεν θα ειχατε αλλη επιλογη.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:48]

αμα πιαναν τον ανηψιο με ναρκωτικα σας

με ναρκωτικα μας ???? :p :p :p

Αρχική απάντηση από .38-.45

αλλιως κυριλλε

Δεν ηθελα να πω αυτο . Δεν εχει σημασια αν το μαθουν οι ξενοι και το ρεζιλι δεν παει σε εμας αλλα σε αυτους που ειναι μπλεγμενοι σε τετοιες βρωμιες .

καταλαβα πως το εννουσες. δεν ειχε να κανει με σενα το σχολιο μου. τα λογια σου ηταν απλα αφορμη.

συνηθως τα θυμωμαστε κατι τετοια, οταν γινουμε βουκινο εξω.

Eικόνα 1

nf40nz.jpg

Εικόνα 2

fatal1tyan8lg7of.jpg

Ρε παιδιά αφού η τροφοδοσία η μικρούλα καλύπτετε απο το μαύρο καπάκι... ουσιαστικά δεν χρειάζετε? Αν όχι γιατί υπάρχει???

:confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.