Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Μα με τι μ@λ@κιες ασχολουνται αυτα τα πρωινα ενημερωτικα στα ιδιωτικά??

5λεπτα ειδα.... και πολλα ηταν πάλι για σήμερα... :hehe:

Ζήτω η ΝΕΤ ;)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gbak

πολυ κρυο ρεεε

ε benchare...!!!:p

'μερες!!(μιας και οι νυχτα δεν ηταν καλη)

ασε εφαγα και 2 κοματια το βραδυ τσουρεκι με σοκολατα απο τερκενλη και με πειραξε καπως :p

Αρχική απάντηση από ΝTG

ε benchare...!!!:p

'μερες!!(μιας και οι νυχτα δεν ηταν καλη)

που να bencharw ρε μαν στην πιστα του αεροδρομιου?:hehe:

εκτος αν ριξω κανα κλοκι σε ενα αεροσυνοδαΚΙ ξανθο που μου κουνιεται τωρα τελεθταια...μπας και ανεβει λιγο το coretemp..:hehe:

Αρχική απάντηση από gbak

που να bencharw ρε μαν στην πιστα του αεροδρομιου?:hehe:

εκτος αν ριξω κανα κλοκι σε ενα αεροσυνοδαΚΙ ξανθο που μου κουνιεται τωρα τελεθταια...μπας και ανεβει λιγο το coretemp..:hehe:

:rofl: :rofl:

Καλημερες!

εεε που να ξερω που ξημερωνεσαι σαββατιατικα..

Πιο φυσιολογικο θα μου φαινοταν στο σπιτι του ξανθου αεροσυνοδακιου!!:p

@gbak

Kάνε ένα Orthios Stable πρωτα να δεις που βρίσκεσαι και μετα προχωράς

ανεβάζοντας. :laughing:

Αρχική απάντηση από Dem [30-12-2007 16:40]

Εdit: ε κουφαλες

Αρχική απάντηση από perp [30-12-2007 17:21]

Τα φαινόμενα απατούν Dem...Η στολη την κανει την ζημια στους εκτός... :hehe:

και μπλα μπλου μπλα...:hehe:

Ξεκολληστε ρα απο τις αεροσυνοδες...

το χαρτι ψάχνουν.... και αθλιος να εισαι... αμα τα εχεις τις ριχνεις.... χιλιάδες παραδειγματα στο LGAV

Ω, ναι.. το πιστεύω ακράδαντα αυτό perp... Ειδικά όταν γνώρισα μια αεροσυνοδό της Aegean, και είδα με τι χλέμπουρα είναι παντρεμένη. Βέβαια, ο χλέμπουρας είχε τα φράγκα να της κάνει δώρο ένα ροζ διαμάντι και πολλά άλλα...

Ειναι οι κλασικες σχέσεις συμφέροντος και μονο dude....

1) o φραγκάτος αντρας βρισκει 1-2-3 ωραια πιπινια με στολη για σεξ + μοστρα + ευκολια + αντε και σχεση....

2) η γυναικα βρισκει σπονσορα αλλα ταυτοχρονα παιζει και με οτι κυκλοφορει λογω και της φυσης και αλλα και της ματαιοδοξιας της γυναικας σε συνδυασμο με το επάγγελμα.... και το γέλιο ειναι οτι νομιζουν οτι τους ειναι και πιστές.... :hehe:

LGAV = Melrose Place :hehe:

Λεβέντες ρίξτε το παραγάδι σας και ότι πιάσει. (Διευκρίνηση) ΜΟΝΟ γυνέκες

Γιατί όπως λέμε και στο αμέρικα (Ο καλός μύλος όλα τα αλέθει) ;)

μια χαρα ειναι τα αεροσυνοδακια και ζεστα και ναζιαρικα οτι πρεπει απλα μακρια απο σχεσεις και γαμους για ολα τα ολα ειναι super....δεν καταλαβαινω που κολλατε

αμαλαχι ναουμ σου φερνει και κανα τσουρεκι απο σαλονικα φρεσκαδουρα τσακ μπαμ..:hehe:

Ρεεεε καθίστε καλά, η ξαδέρφη μου η Μαιρούλα είναι αεροσυνοδός και είναι σπιτάκι της αρραβωνιασμένη κλπ. Μπουρλότο θα ρίξω :hehe:

Αρχική απάντηση από gbak

μια χαρα ειναι τα αεροσυνοδακια και ζεστα και ναζιαρικα οτι πρεπει απλα μακρια απο σχεσεις και γαμους για ολα τα ολα ειναι super....δεν καταλαβαινω που κολλατε

αμαλαχι ναουμ σου φερνει και κανα τσουρεκι απο σαλονικα φρεσκαδουρα τσακ μπαμ..:hehe:

Πες τα βρε γειτονα.... Εχω 2 φιλες ιδια φαση. Οποτε πανε στην Θεσσαλονικη ερχονται με πακετακια με γλυκα. Παλι καλα που δεν τα τρωω ολα αλλιως παλι τοφαλος θα γινομουν !

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 15:17]

μια χαρα ειναι τα αεροσυνοδακια και ζεστα και ναζιαρικα οτι πρεπει απλα μακρια απο σχεσεις και γαμους για ολα τα ολα ειναι super....

:hehe: :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.