Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ε δεν υπαρχει τρανοτερο παραδειγμα οπαδισμου απο το να σαλαμοποιουν μια πολη που ειναι μερικοι απο εδω μεσα και υπαρχει ενας ανταγωνισμος ομαδων.

αφορμη αυτα που ποσταρε ο βασιλης και ο αν7 εκμεταλλευτηκε για τσιγκλισει καποιους απο εδω μεσα , δλδ να ξεκινησει ενα flame και να γινει οτι εγινε . φυσικα δεν δεχομαι οτι ποσταρε αυτο για τη σαλονικη εντελως τυχαια 2-3 ποστς πιο κατω , εχουμε να κανουμε με τον ορισμο του flame , ισα που μπαινει και σαν screen στην wikipedia .

υγ1. δε ξερω που αναφεροταν συγκερκιμενα ο βασιλης.

υγ2. δε με νοιαζουν καθολου τα περι του hwbot

Αρχική απάντηση από ea6gka

ε δεν υπαρχει τρανοτερο παραδειγμα οπαδισμου απο το να σαλαμοποιουν μια πολη που ειναι μερικοι απο εδω μεσα και υπαρχει ενας ανταγωνισμος ομαδων.

αφορμη αυτα που ποσταρε ο βασιλης και ο αν7 εκμεταλλευτηκε για τσιγκλισει καποιους απο εδω μεσα , δλδ να ξεκινησει ενα flame και να γινει οτι εγινε . φυσικα δεν δεχομαι οτι ποσταρε αυτο για τη σαλονικη εντελως τυχαια 2-3 ποστς πιο κατω , εχουμε να κανουμε με τον ορισμο του flame , ισα που μπαινει και σαν screen στην wikipedia .

υγ1. δε ξερω που αναφεροταν συγκερκιμενα ο βασιλης.

υγ2. δε με νοιαζουν καθολου τα περι του hwbot

Ωπα.

Τυχαίο δεν ήταν φυσικά.

Αλλά δεν είπα κάτι κακό.

Αυτό άκουσα στα πρωινάδικα...αυτό είπα σαν κουτσομπόλα :p:P:P

edit

Και ρε γιώργη.

Ποιόν να τσιγκλίσω?

Δεν είχε ποστάρει κανένας τπτ άλλο.

Δεν το έγραψα σαν flame,μια "πλάκα" πήγα να κάνω με τα νεύρα του Βασίλη και το κουτσομπολιό του gomar.

Εγώ μια φορά πόσταρα για το double account του skysurfer/obi και την άλλη για πείραγμα στον crazyant όπου δεν του άρεσε και δεν συνέχισα

Νικόλα καλά κάνεις και δεν ασχολείσαι.

[Οff topic mode on]

Έτσι θα έπρεπε να κάνουν όλοι, δυστηχώς όμως υπάρχουν κάποιοι πιό θερμόαιμοι απο εμάς και προφανώς πιο έξυπνοι. Πανέξυπνοι θα έλεγα !

Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την Δ.O. των Site.

Γιατί και εγω χαλίεμαι να κάθομαι να διαβάζω σε άλλο site, σχόλια "γελοία" για το τροφοδοτικό του hipro, ο συγγραφέας του πόστ να έχει γυναικείο όνομα και η Δ.Ο. να ξέρει σίγουρα ποιος είναι, όπως και κάθε άλλος μπορεί να το καταλάβει για το ποιος παλιο******* είναι.

Χαλίεμαι ακόμα περισσότερο όταν κράζετε όλοι τον hipro για το report που είχε κάνει στον Doom που το κάνανε παντού θέμα...και όμως είχε τα π@π@ρια να το πεί ανοιχτά γιατί το έκανε και να κάνει και το report με το όνομα του ΔΗΜΟΣΙΑ. Ενώ σήμερα έγινε η ιστορία με το HOT Bench Sessions στο BOT και κάποιοι ακόμα κρύβονται..

Δεν δημιούργησε 2ο account για να κάνει το report ανώνυμα.

Δεν δημιούργησε 3ο account για να κράξει κάτι άλλο που θα μπορούσε άνετα.

Δεν γύρισε να πέι ******** του τύπου "εμέις είμαστε παρέα και κάθε παρασκευή πάμε για καφέ ενώ εσεις δεν συναντιέστε ποτέ"

Ότι είχε να πέι έμπαινε σε καθε site και το έλεγε κατάμουτρα στον καθέναν ακόμα και να ήταν μαλωμένοι ή αν ήταν κατηγορηματικά αντίθετος.

Με χαλάει που υπάρχουν καραγκιόζηδες ανάμεσα μας..αλλά δυστηχώς διαπίστωσα πώς ΝΑΙ , ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΤ’ΝΕΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.

Μερικοί λένε ότι προσπαθούν , αλλά είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου...

ή μήπως όλη αυτή η διαμάχη έχει να μετακομίσει και σε διαμάχη μεταξύ site, μεταξύ μελών site , μεταξύ περιοδικών και μετεξύ ρεκόρ τελικά?

Μήπως στην μέση είναι η δημοσιότητα που κάποιοι έχον λιγότερο και κάποιοι περισσότερο?

ή μήπως οι βαθμοί στο bot?

Απο την τελευταία φορά που μπλέχτηκα σε "φασαρια¨στο lab και γενικά σε φορουμ, είπα να μην ξαναμπλεχτώ γιατί χαλούσα την ζαχαρένια μου άδικα.

’λλοι το καταλάβανε και σταματήσανε να με ενοχλούν άλλοι συνέχισαν έμεσα εκμεταλευόμενοι την ύφεση μου. Τελικά κατάλαβα πώς άμα δεν ασχολέισαι με κάποιον , όσο καραγκιώζης και αν είναι στο τέλος δεν ασχολείταικαι αυτός μαζί σου.

(Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, δοκιμάστε το και θα καταλάβετε)

Αλλά, σήμερα τερματισα γενικά με όλα και ήθελα να τα πώ.

Αν κάποιος έχει πρόβλημα, αντιρήσεις ή σχόλια μπορεί να βγεί και να τα πεί και αυτός δημόσια όπως εγώ.

Λόγο της θέσης μου , των επαφών μου και γενικά τις σχέσεις μου με παιδιά απο όλες τις ομάδες-site-περιοδικά-*****-φατα-^%&^%&*

Ξέρω πολλα και για όλους και πανέυκολα μπορώ να τα κάνω όλα μπάχαλο..δεν είναι απειλή αυτό..είναι η αλήθεια...και θα το κάνω και ας ψυχραθούνε όλοι μεταξύ τους μιά για πάντα να ηρεμήσουμε και εμείς επειδή κάποιοι δεν έχουν τι να κάνουν και τι να πούνε και όλη μερα σέρνουν την διχόνοια με τις αερο-Παπαρο-λογίες τους μέσα στα Site.

Δεν είναι σωστό και φυσιολογικό κάποιοι να μπαινουν σε ένα site μόνο και μόνο για Flames-Καυβάδες-Ειρωνία και για τίποτα άλλο.

Αν είναι να μην μπάινουν καθόλου. Να είμαστε οι μέν και οι δέν , ο καθένας στα "λιμέρια" του, με την παρέα του και τα δικά του πράγματα να ασχοληθεί.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Εγώ μια φορά πόσταρα για το double account του skysurfer/obi και την άλλη για πείραγμα στον crazyant όπου δεν του άρεσε και δεν συνέχισα

O SkySurfer και ο Obi είναι διαφορετικά άτομα! Τέλος!

Ρε Obi αξέχαστος έχεις μείνει!

Ο φόβος και τρόμος του AN7.

Αρχική απάντηση από nkoumle

O SkySurfer και ο Obi είναι διαφορετικά άτομα! Τέλος!

Ρε Obi αξέχαστος έχεις μείνει!

Ο φόβος και τρόμος του AN7.

Για αυτό έβαλα το "/" για να μην χρειαστεί να γράψεις αυτό ;)

’ξέχαστος ναί...φόβος και τρόμος....όχι

Ρε Βασίλη, αν κάποιους τους πειράζει, άσε τους να τους πειράζει... Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να τους αλλάξεις εσύ μυαλό. Η καλύτερη απάντηση θα είναι ένα καινούριο ρεκόρ, αφιερωμένο σε αυτούς που λατρεύουν να σε (εσένα ή όποιον άλλον) κυνηγάνε :)

Υπ'όψιν ότι δεν ξέρω τι ακριβώς έχει παιχτεί, αν και υποψιάζομαι, πάνω κάτω, χωρίς όμως να ξέρω συγκεκριμένα πρόσωπα. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν από εδώ μέσα, καθότι ελάχιστους γνωρίζω, παρά ταύτα καθόλου δε μ'αρέσει να βγαίνουν μαχαίρια.

Αυτό είναι το πρόβλημα.. ότι κανένας δεν γνωρίζει την ιστορία ολοκληρωμένη και βγαίνουν προσωπικές κακίες σε σχήμα """διαμάχης""" με ότι να ΄ναι δικαιολογίες και αφορμές.

Ίσως και εγω δεν την ξέρω όλη, αλλά απο αυτά που έχω πέι(όχι έχω ακούσει απο 3ους) με αμεσα εμπλεκόμενα πρόσωπα ,εχω σχηματίσει δικιά μου άποψη και πιστέυω πώς ένα 90% το έχω.

’μα μπεί ένα νέο μέλος και τα διαβάσει όλα τα flame posts,επειδή δεν θα γνωρίζει τίποτα, ούτε θα μπορεί να εντοπίσει την αρχή και το τέλος, θα νομίζει ότι είμαστε ζουλού της νεολιθικής εποχής και προσπαθούμε να χωρίσουμε ένα μπούτι κοτόπουλο σε 300 μερη.

Ούτε εμένα μου αρέσει να βγαίνουν τα μαχαίρια, αλλά κάπου πρέπει να σταματήσει και ας έχουμε παράπλευρες απώλειες σε όλα τα μήκη και πλάτη που μπορουμε να έχουμε.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Αυτό είναι το πρόβλημα.. ότι κανένας δεν γνωρίζει την ιστορία ολοκληρωμένη και βγαίνουν προσωπικές κακίες σε σχήμα δημόσιας πολιορκίας.

Ίσως και εγω δεν την ξέρω όλη, αλλά απο αυτά που έχω πέι(όχι έχω ακούσει) με αμεσα εμπλεκόμενα πρόσωπα ,εχω σχηματίσει δικιά μου άποψη και πσιτέυω πώς ένα 90% το έχω.

’μα μπεί ένα νέο μέλος και τα διαβάσει όλα τα flame posts,επειδή δεν θα γνωρίζει τίποτα, ούτε θα μπορεί να εντοπίσει την αρχή και το τέλος, θα νομίζει ότι είμαστε ζουλού της νεολιθικής εποχής και προσπαθούμε να χωρίσουμε ένα μπούτι κοτόπουλο σε 300 μερη.

Ούτε γώ καταλαβαίνω πώς άτομα που είναι στην "φάση" μερικούς μήνες έχουν τόσο πλήρη και σίγουρη πάνω απ όλα άποψη περί του θέματος και να προσβάλουν άτομα που ασχολούνται με αυτό το πράγμα 15 χρόνια τώρα και δεν είναι βέβαια μόνο αυτός ο λόγος αλλά τέσπα.

’κη όσο φίλοι και να είμαστε..και εσύ προκαλέις και με τα γραφόμενα σου αλλά με τις υπογραφές σου και μάλιστα παρα πολύ..

Αγνόησε καταστάσεις για να σε αγνοήσουν και αυτές...

’κη όσο φίλοι και να είμαστε..και εσύ προκαλέις και με τα γραφόμενα σου αλλά με τις υπογραφές σου.

Αγνόησε καταστάσεις για να σε αγνοήσουν και αυτές...

Ξέρεις όμως ότι θα προκαλέσω όταν με προκαλέσουν.Δεν είμαι τρελός να αρχίζω έτσι μόνος μου ;)

Το κατα πόσο προκαλώ γενικώς βέβαια..δεν ξέρω....αλλά ότι πράγματα που δεν αρέσουν σε κάποιους και τα λέω δημόσια....αυτό το ξέρω.

Η παρούσα υπογραφή ας πούμε.

Το πρώτο σκέλος...το μαύρο :p

Προκαλεί εν μέρη...χωρίς όμως αυτού που δεν γνωρίζουν να ξέρουν για τι πράγμα μιλάω.

Δεν με προκάλεσαν για να το γράψω?

Η παρούσα υπογραφή ας πούμε.

Το πρώτο σκέλος...το μαύρο

Προκαλεί εν μέρη...χωρίς όμως αυτού που δεν γνωρίζουν να ξέρουν για τι πράγμα μιλάω.

Δεν με προκάλεσαν για να το γράψω?

Δηλαδή αν θα σου γράφανε τον λόγο που έφαγες ban θα ηρεμούσες?

Εδώ ζήτησες να σε κάνουν ban πρώτα απ' όλα από μόνος σου και δεν σε κάνανε.

Και μετά έβαζες και υπογραφή autoban κτλ.

Αν δεν προκαλούσες εσύ ο ίδιος δεν θα έτρωγες ban.

Στο ότι δεν γράφει αιτιολογία το ban σου πολύ απλά με κάλυψε ο Βασίλης.

Τελικά κατάλαβα πώς άμα δεν ασχολέισαι με κάποιον , όσο καραγκιώζης και αν είναι στο τέλος δεν ασχολείταικαι αυτός μαζί σου.

Αλλά φαίνεται πως δυστυχώς δεν πιάνει σε όλους αυτή η τακτική.

Ξέρεις όμως ότι θα προκαλέσω όταν με προκαλέσουν.Δεν είμαι τρελός να αρχίζω έτσι μόνος μου

Πολλές φορές αρχίζεις και έτσι μόνος σου. Δεν λέω ότι είσαι τρελός απλά σου αρέσει να ανάβεις λίγο τα αίματα και να προκαλείς.

Να ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα μαζί σου και ότι απλά στα λέω αυτά για να ηρεμήσεις λίγο.

Καλό θα κάνει σε όλους.

:flower:

Δηλαδή αν θα σου γράφανε τον λόγο που έφαγες ban θα ηρεμούσες?

Εδώ ζήτησες να σε κάνουν ban πρώτα απ' όλα από μόνος σου και δεν σε κάνανε.

Και μετά έβαζες και υπογραφή autoban κτλ.

Αν δεν προκαλούσες εσύ ο ίδιος δεν θα έτρωγες ban.

Αυτή είναι η επίσημη άποψη του outofspecs.gr?

Πραγματικά δεν μου καίγεται καρφί που έφαγα ban απ το outofspecs.gr...με αυτό που έλιωσα είναι ο λόγος....ο οποίος δεν αναγράφεται.

Όταν έφαγα το ban δεν είχα ποστάρει καθόλου στο outofspecs...το μόνο που είχα κάνει...έβαλα τα γραφόμενα του unseen στην υπογραφή μου.

Ήταν κάτι μεμπτό?Ό ίδιος τα είπε...όχι εγώ.

Πολλές φορές αρχίζεις και έτσι μόνος σου. Δεν λέω ότι είσαι τρελός απλά σου αρέσει να ανάβεις λίγο τα αίματα και να προκαλείς.

Να ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα μαζί σου και ότι απλά στα λέω αυτά για να ηρεμήσεις λίγο.

Καλό θα κάνει σε όλους.

:flower:

Και γώ σου λέω...ότι δεν αρχίζω έτσι μόνος μου.Δεν θυμάμαι να έγινε ποτέ αυτό.

Πλζ...να γράφεις ποιανού είναι τα γραφόμενα στο quote

Όχι δεν είναι η επίσημη απάντηση του OutOfSpecs.gr

Το ότι δεν το θυμάσαι εσύ δεν σημαίνει ότι δεν έχει γίνει.

Και με το που έχεις ακόμα αυτήν την υπογραφή δείχνεις ότι ακόμα ασχολείσαι και ότι ακόμα σε πειράζει.

Αφού δεν είναι επίσημη η απάντηση ας το αφήσουμε στην άκρη.

Το ότι δεν θυμάμαι σημαίνει ότι μπορείς να μου φρεσκάρεις λίγο την μνήμη με μερικά λινκς απο ποστς.

’μα θες να πιστεύεις αυτό που σε βολεύει για να αισθάνεσαι καλύτερα και να έχεις με κάτι να ασχολείσαι με τους φίλους σου πίστευε αυτό που θες και σε βολεύει.

Αν θές να συνεχίσεις την συζήτηση, συνέχισε την σε πμ.

Επίσημη απάντηση δεν πιστεύω να πάρεις ποτέ από το OutOfSpecs.gr γιατί δεν υπάρχει λόγος πλέον.

Ξέρεις πολύ καλά γιατί το έφαγες το ban. Καλύτερα απ' όλους.

Βαριέμαι απίστευτα να κάτσω να ψάξω posts σου και ειδικά τέτοια ώρα, γνωρίζοντας κιόλας ότι δεν θα βγάλει πουθενά.

Έχω πολλά περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα για να ασχοληθώ από το αν σε πειράζει το ban από το OutOfSpecs.

Δεν πρόκειται να συνεχίσω την συζήτηση ούτε εδώ ούτε σε pm. Δεν έχει νοήμα.

btw.

Μόνος σου έκανες quote το ποστ μου στον γοριλλα.

Πουθενά δεν αναφέρθηκα σε σένα ούτε ζητούσα απάντηση από κανένα.

Το ότι πόσταρες φαίνεται ότι δεν είχες κάτι καλύτερο να κάνεις...

Τις καληνύχτες μου και δεν πρόκειται να ξανα απαντήσω απο εδώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.