Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

καλο βραδυ, σε λιγες μερες θα ξερω αν θα παω να μεινω στην Γιουγκουσλαβια για δουλεια

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από astrolabos

Γιουγκοσλαβία τέλος από το 1992. Διάλεξε πάλι:p

εκει πρεπει να παω φιλε,δεν εχω αλλη επιλογη αν δεν μεινω ελλαδα

Αρχική απάντηση από astrolabos

κλικ μι

αυτα δεν λεγονται απο δω παντος σε ευχαριστω για την ενημερωση ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΠΑΩ

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 23:37]

Τι λες μαρή?

Εγώ Κουτσουμπόλα?

Έμαθες ότι στην Θεσσαλονίκη γκρινιάζουν επειδή στην πλατεία αριστοτέλους(αν δεν κάνω λάθος) υπάρχουν 5 θέσεις πάρκινγκ πάνω στην πλατεία?Ε, οταν περνάνε, αυτά τα 5 αυτοκίνητα τους κλείνουν την θέα απ την θάλασσα

Εσυ εμαθες οτι στη Θεσσαλονικη νομιζουν οτι ειναι μια κ μοναδικη αλλα μολις τους ρωτησεις ποιο καταστημα Γερμανου θελετε αμεσως σου λενε "εδω καλε θεσ/νικη"

λες και υπαρχει μονο ενα.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Έχασα κανένα επεισόδιο τώρα που έλειπα?

Για ξύλο πάντως είμαι μέσα. ΠΜ με και φερνω τους λοστούς :p

Αρχική απάντηση από def [Χθες, στις 23:43]

καλο βραδυ, σε λιγες μερες θα ξερω αν θα παω να μεινω στην Γιουγκουσλαβια για δουλεια

Join the club Λευτέρη... μην μασάς....και εγω ηδη την ψάχνω αλλα για Αγγλία (και πάλι δηλαδη)... φτάνει πια με τα κ@λομάζαγα της Ελλάδας.... ;)

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Έχασα κανένα επεισόδιο τώρα που έλειπα?

ναι , επεισοδια 1Κ9 : η λουτσια ( Lucia - http://www.star.gr/site/content.php?show_id=1700) σε μια φλασια θυμηθηκε οτι τη γαργαλαγε ο μικρος αδερφος της οταν ηταν 9 χρονων και κλαιγοντας ρωταει το θειο της ο οποιος ομως ηταν ο πατερας της και δε το ηξερε. ο μικρος αδερφος της εχει χαθει ομως και ο θειος της-πατερας την συμβουλευει να παει νικολουλη στην ελλαδα αλλα η ολυμπιακη κλεινει την ιδια μερα και καταριεται τη μοιρα της

Αρχική απάντηση από LevelOne

Για ξύλο πάντως είμαι μέσα. ΠΜ με και φερνω τους λοστούς :p

εγω βαζω τις μπυρες , να κανουμε και θρεντ με τη λιστα τι φερνει ο καθενας και ετσι

:hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:13]

εγω βαζω τις μπυρες , να κανουμε και θρεντ με τη λιστα τι φερνει ο καθενας και ετσι

:hehe:

τραγουδακι βρηκαμε?

ξυλο μετα μουσικης και ετσι φαση :tomato:

Αρχική απάντηση από oxide [Σήμερα, στις 01:24]

τετοια επιτρεπονται ή το παρατραβαω?:p

watergun.jpg

αν σε αυτο σε εκφραζει και δεν προσποιησε :jump:

γιατι ως γνωστον

στον πολεμο και στην αγαπη ολα επιτρεπονται :tomato:

Έχουμε και λέμε, 2 mods πάνω από το cpanel, με τα χέρια στο F5.

Ποιος θα κερδίσει πρώτος;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.