Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Θεωρώ ότι ο έρωτας είναι κάτι το πρόσκαιρο. Φυσικά και μπορεί να μετεξελιχθεί σε αγάπη, αλλά είναι, κατ'εμέ, διαφορετικά πράγματα. Η αγάπη υπάρχει μεν σε διάφορες μορφές (φιλία, σχέση κλπ), αλλά έχει μια κοινή συνισταμένη: Θα έκανες τα πάντα για αυτούς που αγαπάς. Αντίθετα για μια κοπέλα, με την οποία βγαίνεις εδώ και μια βδομάδα, και με την οποία είσαι ερωτευμένος δε θα έκανες τα πάντα. Τουλάχιστον όχι εγώ ;)

Για το άλλο θέμα: Πριν από καμιά 7ετία, όταν ακόμα έπαιζα μπάσκετ, σε μια προπόνηση έκοψα ένα λέι απ από πίσω-κανονικά- αλλά η μπάλα έσκασε στο πρόσωπο του άλλου παιδιού, κι αυτός έφυγε και στούκαρε στην μπασκέτα. Αποτέλεσμα; Σπασμένη μύτη. Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να σταματήσω, για λίγο καιρό γτ είχα τύψεις

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από perp

Ερωτας = βάζεις την αλλη πανω απο σένα...

Αυτό στο χωριό μας το λέμε "συντριβανάτο"...

καλησπερεεεεεεεες!

δεν το βλεπω για χιονι σημερα στην θεσσαλονικη...

εβγαλε και ηλιο...

αλλωστε δεν βολευει σημερα!

να ριξει ενα χιονακι την τριτη το πρωι να μας κατσει κουτι! :D

Αρχική απάντηση από SirDiman

Καλησπερα σε ολους!

Ρε παιδια μπορει καποιος να μου πεει 100% οτι αυτη η Sparkle @ Plaisio ειναι με ανεμηστηρι και οχι passive??

Αν δεν ξερει κανεις δεν πειραζει :p

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1030361

Το στρογγυλο για φουρφουρι μου κανει. Αλλιως...800-11-12345 ;)

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Το στρογγυλο για φουρφουρι μου κανει. Αλλιως...800-11-12345 ;)

Και εγω αυτο λεω αλλα αφου ειδα σε κατι reviews για passive...;) ty btw την παραγγελνω και ελπιζω να ειναι αρκετα καλυτερη απο την 8800 gts 320...

Εντάξει πως θα γινει να μεινει αυτο το κρυο στην Αθηνα για κανα μήνα... ? εκτός του οτι το λατρεύω..... πηγα γυμναστήριο και απλα εκανες οτι ήθελες χωρις περιττές αναμονες και το κυριοτερο.... χωρις την βαβούρα τύπου ZARA...:hehe:

Αρχική απάντηση από Chosen

Αυτό στο χωριό μας το λέμε "συντριβανάτο"...

Βλέπω Chosenάκο, τί για λιπαντικά και απο πίσω λες, τι για συντριβανάτα λες... τίιιιι έχουμε??? :p :p :p

I bought a can of this about 4.5 billion years ago, give or take a few million years, but when I went to use it today I noticed only half of it was still in the can. I swear I put the lid on tight. I'd give it more stars if it came in a better package.

L O L

Βέβαια όλο το "shop" έχει την πλάκα του:

http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&search-type=ss&index=misc&field-keywords=Images%20SI%20Inc.

Αλήθεια, από πότε το amazon την είδε ebay?

Αρχική απάντηση από geogeoland [Σήμερα, στις 21:00]

Βλέπω Chosenάκο, τί για λιπαντικά και απο πίσω λες, τι για συντριβανάτα λες... τίιιιι έχουμε??? :p :p :p

Doctora : )

και ναι......ειναι γεγονος..βγηκα με την αφλα εξω στους δρομους.....Πηρα το διπλωμα σημερα και σημερα εκαψα μισο ντεποζιτο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.