Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

πωρεε μιλαμε εφαγα τρελο βρωμοκρυο το βραδυ στο αεροπορτο...τι κανει ρε ...θα χιονισει ας πουμε

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gbak

πωρεε μιλαμε εφαγα τρελο βρωμοκρυο το βραδυ στο αεροπορτο...τι κανει ρε ...θα χιονισει ας πουμε

προσπαθουμε να σουλουπωσουμε ενα μικρο αεροδορομιο κοντα στο χωριο μου αλλα χλωμο το βλεπω,χορτο ειναι ακομα αλλα cessna προσγειωνονται:rolleyes:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 11:40]

9 βαθμους οταν εφυγα...λογικά ενα 4ράκι-5άρικι το ειχε το βράδυ...βάλε και τον αέρα... μια χαρά δηλαδη....:hehe:

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:29]

προσπαθουμε να σουλουπωσουμε ενα μικρο αεροδορομιο κοντα στο χωριο μου αλλα χλωμο το βλεπω,χορτο ειναι ακομα αλλα cessna προσγειωνονται:rolleyes:

"Opws Ameriki" δηλαδη ε? Οπου γυρίσεις και ένα αεροδρόμιο... καλη φάση... ;)

Αυριο πρωι την κανω για Ανω Τρικαλα, Κορινθιας. Εγω 2 φιλοι κ 3 κοριτσακια...Τζακι, κρασακι κτλπ...

μου χαχαχαχαχα

Αρχική απάντηση από perp

9 βαθμους οταν εφυγα...λογικά ενα 4ράκι-5άρικι το ειχε το βράδυ...βάλε και τον αέρα... μια χαρά δηλαδη....:hehe:

"Opws Ameriki" δηλαδη ε? Οπου γυρίσεις και ένα αεροδρόμιο... καλη φάση... ;)

ακριβως,αμα βρουμε και κανεναν σπονσορα καλα θα ειναι,τουλαχιστον να το ασφαλτοστρωσουμε

και συνεχιζω και ενα τετοιο να κατεβαινε που και που δεν θα με χαλαγε:D

post-2401-1416073298,7049_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από def

Yπάρχουν και ελικόπτερα..:hehe:

Αρχική απάντηση από zyx

σε περασε κανεις που εχει κοφτη στις 8,400? :p

βρε /mooοο λεμε...

Σε Vista μπορείς να ρυθμίσεις το επίπεδο του ήχου ανα πρόγραμμα. Στα XP δε ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό.

ναι ρε γμτ...το θυμαμαι οταν εβαλα τα βιστα.. αυτο που λες...στα xp εχω φαει το google και δεν εχω βγαλει ακρη..

εκβιασμός :p

edit: Μπορεί κάποιο παιδάκι να μου εξηγήσει τι είναι το ERP σε απλά ελληνικά? :o

06122007055kc8.th.jpg

06122007057mh5.th.jpg

06122007056hx4.th.jpg

Επιτέλους μπήκε μέσα...

Δεν άντεχα άλλο να το βλέπω.....

2 χρόνια πέρασαν απο τότε που μας χτύπησαν...(αν εξαιρέσουμε την τραβέρσα που είναι κατόρθωμα δικό μου....ολο δικό μου.....ηλίθια...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.