Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Δεν ξέρω καθόλου περι current ποδοσφαιρικου status στην Ελλάδα, τα εχω παρατήρει τελείως οταν έζησα τις διακρίσεις που γινοντουσαν ειδικά εδω σε αθλητές διαφορετικών αθλημάτων...αλλα ας μην το πιάσουμε....

Γήπεδο εχω να πάω χρόνια απο παιδάκι... τελευταία πάω (και μην το θεωρήσετε ψωνίστικο) οταν βρίσκω άκρη για τις VIP suites στο Καραισκάκη, εκει τουλάχιστον φευγεις ατσαλάκωτος....

Πάντως DEM δεν ξερω γιατι αστοχία μιλάς...αλλα οταν βρέθηκα στο αεροπλάνο μαζί με την μία (εκ των τριών Αθηναικών ομάδων) και το managerial team για το φιλικο τους σε χώρα της Αφρικής...εεε οσο να πεις με την "αξια" όλων τους μια 2η αεροπορική εταιρεία έστηνες.... μιλάμε για πολυ μαρουλι αν το σκεφτεις....... και κύριως αβαδιστα, αβαθα, αβασάνιστα (βλέπε αγγελίες ΧΕ) σε σχέση με παιδιά που εχουν αγωνιστει υπο παρόμοιες συνθηκες οπως αυτοι, με θυσίες οπως αυτοι, με κάπους όπως αυτοι και με την αβεβαιότητα όπως αυτοι... (αυτα που λεγαμε 2-3 σελιδες πριν με τον μισθο των 1000ευρω δηλαδη)

Και οσον αφορά το θέμα περι γνώσεων και παιδείας των Ελληνών ποδοσφαιριστών (με εξαιρέσεις πάντα) εεεε άσε να έχω μια άποψη γιατι με ορισμένους ηπιαμε και μερικές μπυρες, φάγαμε και ενα φαι, είπαμε και 2-3 κουβέντες.... και η Πατουλίδου δοξασε την Ελλάδα και ειναι πρώτη μουρη με το που μπαίνεις στο Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων στην Βαρκελώνη (και οχι εδω) αλλα τόσο λέφτά δεν εβγαλε και ακόμα παλευει με τα κοινα... για να μην πιάσουμε την αλλαζονεία που διακατέχει πολλους απο αυτους...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

perp να υποθέσω ότι ταξίδευες με μια ομάδα που έχει γήπεδο ~33000 θέσεων, με κόκκινα καθίσματα; :p

Πολλοί, πάντως, από τους ποδοσφαιριστές έχουν ασχοληθεί με σπουδές, αλλά ο επαγγελματικός αθλητισμός δεν τους αφήνει να τις τελειώσουν. Ε, κι όταν παίρνεις τα λεφτά που παίρνει ο Ελευθερόπουλος (σπούδαζε ιατρική), γτ να κάτσεις να ασχοληθείς?? δουλεύεις μέχρι τα 35 και μετά τρως τα λεφτά σου :p

Mα τι π@π@ρολόγοι είναι ορισμένοι. Και θέλουν και validation ... ήμαρτον

Π@π@ρολόγοι κινέζοι (όταν παλιότερα τους έχουν ζητήσει screenshot από q6600 @ 4Ghz stable με αέρα)

:hehe:

Ρε παιδια,οι ποδοσφαιρικες ομαδες ειναι εταιρειες.Επενδυουν καποια χρηματα σε εναν παιχτη με σκοπο να τα παρουν πισω αργα ή γρηγορα.Και εφοσον αυτοι τους τα φερνουν επειδη ειναι stars,πληρωνονται αναλογως.

πχ o Rivaldo στον Ολυμπιακο,ηρθε ως συνταξιουχος αλλα "πουλησε" φανελες,διαρκειας και εφερε στην ομαδα προβολη,βαθμους κι επιτυχιες.Με βαση ολα αυτα η ομαδα τον πληρωσε οσα τον πληρωσε,δεν βασιστηκαν στις σπουδες του

Κατι αντιστοιχο συμβαινει και στα νυχτερινα κεντρα(μπουζουκια) ή ακομα και στις ταινιες του Holywood με τα μεγαλα ονοματα να ζητανε 20+Μ/ταινια

Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 02:23]

perp να υποθέσω ότι ταξίδευες με μια ομάδα που έχει γήπεδο ~33000 θέσεων, με κόκκινα καθίσματα; :p

Πολλοί, πάντως, από τους ποδοσφαιριστές έχουν ασχοληθεί με σπουδές, αλλά ο επαγγελματικός αθλητισμός δεν τους αφήνει να τις τελειώσουν. Ε, κι όταν παίρνεις τα λεφτά που παίρνει ο Ελευθερόπουλος (σπούδαζε ιατρική), γτ να κάτσεις να ασχοληθείς?? δουλεύεις μέχρι τα 35 και μετά τρως τα λεφτά σου :p

Σαφώς και καλά έκαναν εν τέλει..... αλλα ταυτόχρονα επαγγελματικο αθλητισμό ή πρωταθλητισμό κάνουν και άλλοι αθλητες σε άλλα αθλήματα... και αυτοι έχουν παρατήσει ίσως τις σπουδές τους αλλα δεν ξερω, δεν ειναι στο ίδιο επιπεδο με τους αθλητες ειδικα του ποδοσφαίρου... Η διαφορα ειναι οτι ΕΚΤΟΣ ποδοσφαίρου και μπάσκετ δυστυχως δεν υπάρχουν ανάλογες αμοιβές στα υπόλοιπα αθληματα... εξάλλου γιατι παίρνουν βαθμους οι αθλητες του στίβου με 1 ολυμπιακο μετάλλειο πχ? Για μία αποκατάσταση...δεν συγκρινεται όμως με τις αποδοχές και τα bonus ενός ποδοσφαιριστή σε καμία περίπτωση... Τωρα να κάθομαι και να πληρώνω για να δω 11 25άρηδες που δεν παίζουν για την σημαία ή την ιδέα αλλα για την τσέπη τους και μόνο (ενώ αντίθετα ο κόσμος που κατακλυζει τα γήπεδα πάει για την ιδέα, για την ομάδα και για αυτο και η πόρωση) εεεε το βρίσκω λίγο κοροιδία... εως πολυ θα έλεγα... και για να μην θυμιθουμε για παραγκες Ιταλιας, Ελλάδας κτλ....

Δυστυχως δεν μπορω να μεταφέρω αυτουσια πράγματα γιατι αποτελουν προσωπικές συζητήσεις...αλλα μου εκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εντυπωση το πως εχουν στο μυαλο τους τον ΘΡΥΛΟ, την ΠΑΝΑΘΑ, την ΑΕΚΑΡΑ.... .ειλικρινα ουτε οι χρηματιστες της WALL Street δεν κάνουν έτσι....(αν με πιάνετε)..... απομυθοποιήσα στα όρια της ξεφτιλας πολλά πράγματα και ήμουν και απο μικρός σε ομάδα και αρκετα πορωμένος θα έλεγα... ήταν και περίοδος μεταγραφών με τις εφημέριδες να λένε διάφορα και να βλέπεις οτι καμια σχέση με τον αθλητισμο και τα χρώματα οπως τα βλεπουμε εμεις... τι να λέμε τώρα...

Και επειδη λογω background εχει τυχει να ξέρω παιδιά του κλασικου αθλητισμου, ξέρω περιπτωσεις ατόμων που εμειναν σε μια ομάδα γιατι πίστευαν ή γιατι γουσταραν και ας τους εδιναν 100.000δραχμές παραπάνω...κάτι που δεν υπάρχει στο ποδοσφαιρο στους μέσα ενώ οι εξώ εχουν την πορωση με τις ομάδες που θυμίζει τις εποχες μεταπολίτευσης ... Ας ξυπνήσουμε....

My 2cents......

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 02:55]

Ρε παιδια,οι ποδοσφαιρικες ομαδες ειναι εταιρειες.Επενδυουν καποια χρηματα σε εναν παιχτη με σκοπο να τα παρουν πισω αργα ή γρηγορα.Και εφοσον αυτοι τους τα φερνουν επειδη ειναι stars,πληρωνονται αναλογως.

πχ o Rivaldo στον Ολυμπιακο,ηρθε ως συνταξιουχος αλλα "πουλησε" φανελες,διαρκειας και εφερε στην ομαδα προβολη,βαθμους κι επιτυχιες.Με βαση ολα αυτα η ομαδα τον πληρωσε οσα τον πληρωσε,δεν βασιστηκαν στις σπουδες του

Κατι αντιστοιχο συμβαινει και στα νυχτερινα κεντρα(μπουζουκια) ή ακομα και στις ταινιες του Holywood με τα μεγαλα ονοματα να ζητανε 20+Μ/ταινια

Συμφωνώ...για αυτο λέω παραπάνω ας ξυπνήσουμε....

EDIT:

Μια μικρή διαφωνία εχω για τους ηθοποιους...Μια Μερυλ Στριπ ναι τα αξίζει...γιατι στην τελική πέρα απο το ταλέντο (που αυτο υποτίθεται πληρωνεις και στον ποδοσφαιριστή) υποστηρίζει την τέχνη της... οχι μόνο την τσέπη της και την αυτοπροβολη της...

To ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το baseball και το ράγκμπυ είναι οι σύγχρονες αρένες.

Η Formula 1 είναι ο σύγχρονος ιππόδρομος.

Ο αθλητισμός σαν αξία έχει χαθεί αιώνες τώρα.

και γω και μολις επισκεφτηκα τα εβερεστ...ενα μπεικον παρμεζανα για αρχη και ενα κρουασαν σοκολατα για τελος...:p

καλημερααα!

Με λενε Γιωργο ειμαι καλα και εχω νετ!!!

πεμπτη αιτηση στον οτε. σημερα πρωι εχω νετ. σκ@τα ο οτε σε αλλα θεματα,αλλα σε ταχυτητα συνδεσης δεν παιζεται.

Αρχική απάντηση από gbak

και γω και μολις επισκεφτηκα τα εβερεστ...ενα μπεικον παρμεζανα για αρχη και ενα κρουασαν σοκολατα για τελος...:p

Λουκανικοπιτα & σοκολατουχο γαλα Choco απο Φαγε....:D

YΓ: Ονομα φουρνου...ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ, με ενα τερααααστιο σημα Κρητης. Τωρα καταλαβαινω γιατι παντα χαλαρωνω μετα το πρωινο :hehe: )

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

καλημερααα!

Με λενε Γιωργο ειμαι καλα και εχω νετ!!!

πεμπτη αιτηση στον οτε. σημερα πρωι εχω νετ. σκ@τα ο οτε σε αλλα θεματα,αλλα σε ταχυτητα συνδεσης δεν παιζεται.

οπα,καινουριο Pc βλεπω στην υπογραφη σου ρε λεχρητη?:p

πηγα για σηματα σημερα.......τα περασα ολα με τη πρωτη

ολα σωστα ουτε ενα λαθος....Αχ μου εφυγε ενα βαρος....αφηστε τα.

Τωρα παμε για πορεια....αντε να τελειωνουμε..αρκετα καθεται το αλφα ρομεο :p

Αρχική απάντηση από perp

Και μιας που άκουσα μόλις για 2 σεισμους στην Ινδονησία....

"Πρόγνωση σεισμών απο ηλεκτρικά σήματα που καταγράφονται στην επιφάνειας της γης"

http://www.earthquakeprediction.gr/indexgr.htm

http://www.hri.org/E/1999/99-09-19.dir/keimena/politics/pol2.htm

Περίεργο... τότε δε γινόταν να προβλεφθούν οι σεισμοί, και ο κύριος Βαρώτσος ήταν λαϊκιστής που είχε κολλήσει το μικρόβιο της δημοσιότητας, αλλά τώρα και το ΙΓΜΕ προσπαθεί να τους προβλέψει... Α ρε, ξύλο που πάει χαμένο...

Θυμάμαι τον Βαρώτσο, πρόπερσι πρέπει να ήταν, που σε μια ομιλία του στη σχολή, για αυτό το θέμα, είχε κλάψει/δακρύσει. Αλλά έτσι είναι: όταν πας να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, στην αρχή σε κατηγορούν και σε κακολογούν, σε βρίζουν, σε δικάζουν, αλλά μετά σε ακολουθούν και σε αντιγράφουν... Αλλά εκεί φαίνεται ο επιστήμονας. Δεν τους έδωσε σημασία, ούτε βγήκε να τους απαντήσει στα ΜΜΕ, αλλά συνέχισε τη δουλειά του, και τους απάντησε μέσω αυτής

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.