Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΝTG

Kαι ετσι για την ιστορια ..κυκλοφορουν-ουσαν ..1000 περιπου spam-o-botakia??

(7290 users - 8276 users id)

Και τι ρολο ακριβως βαρανε αυτα?

Είχα σβήσει και όλους τους χρήστες που ήταν σε status awaiting email confirmation πάνω από 6 μηνο :)

thanks both για τις απαντησεις...:)

Μιας και στερεψα απο αποριες.....σας καληνυχτω .

Αυριο ξημερωνει μια καινουρια μερα...:p

(του gay...παρασκευη ειναι ...9 ωρες ακομα :hehe: )

μου λειψε ο Nodsl ρε γμτ....εχω καιρο να τον βρισω....:(

Εχω καιρο να bencharw και να τον πριζωσω για spi :p

Ατιμη πατριδα...μας παιρνεις τα παιδια.....

Τουλάχιστον για σήμερα το βράδυ στην Αθήνα υπάρχει μια αξιόλογη πρόταση για μουσική + ποτάκι...

2004381931403614554_rs.jpg

Τις καλημέρες μου!

Α χθες το βραδυ ήταν Θεσσαλονικη, ωραία, το χασα.

Η καλή μέρα απο το πρωι φαινεται γμτ. :p

Έφυγαααα.

Καλημέρες!

Έχει το mediamarkt ένα GPS Navimate Pro 169 ευρώ. Γνωρίζει κάποιος, κάτι για αυτό;

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

h ttp://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=free-threads-for-admins

Οι admins δεν χρειάζονται threads. Είμαστε σαν τον Chuck Norris.

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 12:03]

Οι admins δεν χρειάζονται threads. Είμαστε σαν τον Chuck Norris.

Charles Bronson, νιούμπακα.

Ο Μπρόσον σε αντίθεση με τον Νορις, ήταν καλός ηθοποιός .

Αν και η φυσιογνωμία του τον οδηγούσε σε ταινίες της πλάκας , εν τούτοις στον ταξιδιώτη της βροχής πχ του rene kleman έδωσε εξαιρετική ερμηνεία.

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 11:18]

Καλημέρες!

Έχει το mediamarkt ένα GPS Navimate Pro 169 ευρώ. Γνωρίζει κάποιος, κάτι για αυτό;

Για την συσκευη δεν ξέρω....αλλά τσέκαρε αν μπορεις να βάλεις στην συσκευή κάποιο αλλο πρόγραμμα γιατι το NAVIMATE έχει πολλά λάθη... Το είχα bundle μαζί με το HTC 3300 μου + αναβαθμίσεις κτλ...αλλα το έβγαλα εν μία νυκτί.....Destinator εδω και 1 χρόνο

κανενα καλο ξενοδοχειο κοντα στο αεροδρομιο (Σπατα) ξερετε?

ναχει μεσα (σαουνα,τζακουζι,υδρομασαζ):p

Holiday Inn...... στην Αττική οδό με free transfer απο τον ΑΙΑ

Sofitel... με τρελή πισίνα και θέα στην πίστα και στους 2 διαδρόμους.... ;)

sofitel.. απέναντι από τον τερματικό σταθμό, δίπλα στο πάρκινγκ, και γενικά μέσα στο αεροδρόμιο. Μετά υπάρχει και η επιλογή του Holiday Inn, αλλά δεν ξέρω τι συγκοινωνίες έχει από και προς το αεροδρόμιο

εδιτ: με πρόλαβε το άλλο παιδάκι :p

Αρχική απάντηση από gznp

Βλάσφημε - ο Texas Ranger έπρεπε να σαρώσει τα Oskar αλλά τον φάγαν τα κυκλώματα :D

Λάθος. Ο Chuck έφαγε τα κυκλώματα και δεν υπήρχε κανείς να του δώσει το oscar:hehe:

ναστε καλα παληκαρια,αλλαζει εταιρια ο αδελφος πιλοτος και θα μεινουμε κανενα 2μερο σε ξενοδοχειο προς το παρον

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:43]

ναστε καλα παληκαρια,αλλαζει εταιρια ο αδελφος πιλοτος και θα μεινουμε κανενα 2μερο σε ξενοδοχειο προς το παρον

Για κανόνισε αμα έχεις χρόνο λοιπόν.... ;)

Σορρυ για το 2ο πόστ αλλα εδω και 2 μέρες δεν μπορώ να βγάλω άκρη....

Γνωρίζει κάποιος το email ή εστω το φαξ του γραφείου του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών ή της γραμματείας του? Γνωρίζω από πρώτο χέρι οτι σε άλλα υπουργεία οταν κάποιος πολίτης στείλει ενα έγγραφο αυτο απευθυνόμενος στον ίδιο τον Υπουργό μεταβιβάζεται στον ίδιο αφού περάσει ενα τυπικό έλεγχο.

Ευχαριστώ :flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.