Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Shoot em up --> Η καλυτερη ταινια που εχω δει τωρα τελευταια. Αξιζει το καθε λεπτο που θα δεις! Οσοι ειστε fan των Max Payne, Fear, Counter Strike, Slayer, Motorhead και Μονικα Μπελούτσι ΒΟΥΡ!!!!!

motorhead.........................

the ace of spades (για οσους εχουν δει τη ταινια και αναρωτιωντουσαν πιο ασμα επαιξε)

Αρχική απάντηση από tifozif1

@def: 4 cores / 4 GB / 2x GTX έτσι ?

Το FSX πως πάει με αυτό το setup ?

εξαρτάται το cpu + hard drive ;)

btw Crysis is being installed :p

Crysis...

Εγώ βρήκα έναν editor για το Diablo 2 που ξεκλειδώνει τα Quest του Multiplayer (Uber Diablo για Annihilus και Pandemonium Quest για Hellfire Torch) και έχω λιώσει να solάρω με τον Paladinο μου τους αρχηγούς :D:p

+ ξεκλειδώνει και τα Ladder-Only RuneWords...

(καμένος)

Αρχική απάντηση από tifozif1

@def: 4 cores / 4 GB / 2x GTX έτσι ?

Το FSX πως πάει με αυτό το setup ?

στις multi Οθονες μια και τις εκανα παλι 3 πολυ πιο καλυτερα,στις ρυθμισεις ανεβασα καποια πραγματα παραπανω

Αρχική απάντηση από gznp

Crysis...

Εγώ βρήκα έναν editor για το Diablo 2 που ξεκλειδώνει τα Quest του Multiplayer (Uber Diablo για Annihilus και Pandemonium Quest για Hellfire Torch) και έχω λιώσει να solάρω με τον Paladinο μου τους αρχηγούς :D:p

(καμένος)

WTF? Ποιον editor? Share the knowledge damn it!

Αρχική απάντηση από RootX

Simply Benches, ό,τι καλύτερο :p

"Παίζει" ένα φρέσκο thread εδώ :flower:

:hehe: πως φενεσαι οτι ζεις στο εξωτερικο

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 04:28]

Crysis...

(καμένος)

πσιτ δοκε info:jump: :upside:

Αρχική απάντηση από RootX

Simply Benches, ό,τι καλύτερο :p

"Παίζει" ένα φρέσκο thread εδώ :flower:

Το πρώτο το ήξερα, απλώς έψαχνα κάτι καλύτερο.. Ευτυχώς το βρήκα στο δεύτερο λινκ :p Thanx mate :)

τις καλημερες και απο μενα :)

Χωρις πολλα πολλα πηγα και πηρα λαπτοπ το Σαββατο πρωι ωστε να μην ειχα το pc της υπογραφης για 24/7 και internet use:)

το HP7020ev 600Ε απο πλαισιο με Vista μεσα....Οσο μπορεσα το σεταρα..

Καλα πανε για 1GB ram...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.