Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από oxide [Σήμερα, στις 23:44]

3 εννοεις!:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging:

3-0 τελικό :D :D :D

’ντε γειά!!!!!!!!!!!!:clap: :clap: :clap:

Ετοιμαζότανε ο fragmas να μου στείλει έναν Q6600 που ήξερε ότι πάει 3.6 με 1.425 πραγματικό. Τελευταία στιγμή, του λεω "στείλε μου κι ακόμα έναν, μπανάνα ξεμπανάνα, για να τον ρίξω στο πισί του φίλου".

Έρχονται το λοιπόν οι 8 πυρήνες, βάζω πρώτα πάνω τον χύμα, που δεν έχουμε ιδέα πόσο πάει.

- Πρώτο μπουτ 8Χ400 (3200) με 1.5 από ΒΙΟΣ, 1.404 πραγματικό (μΑΤΧ μητρική, τρελά ρεύματα), μπαίνει μια χαρά.

- Δεύτερο μπουτ 9Χ400 (3600) με 1.55 από ΒΙΟΣ, 1.43 πραγματικό, μια χαρά.

Ωραία, λέει ο κόμης-νίντζα, ξεκινάμε να βγάζουμε ρέματα.

Κατεβαίνουνε τα ρέματα ανά 0.025, σταθερά τα 3600, και απανωτά Wprime 1024M (το μεγάλο)

Για να μην τα πολυλογώ, 1.45 από ΒΙΟΣ, 1.328 καθαρό full load στα 3600.

Όλα αυτά με Corsair HX620, 1x 1Gb Ballistix 667 3-3-3, onboard video 8Mb Vram, DVDRW, 750Gb WD, έναν 12άρη στην Ultra120 και έναν 8άρη στη μητρική.

Υπολογίζω να χρειαστώ λίγο παραπάνω ρέμα στα 1.328, μόλις μπει πάνω και 8800, αντλία, ανεμιστήρια και τα 4 γίγα μνήμη.

Συμπέρασμα: ο φάρμας διαλέγει επεξεργαστές με το ίδιο χέρι που πιάνει τα "καταϊφάκια" :D

Αρχική απάντηση από Chosen

Ετοιμαζότανε ο fragmas να μου στείλει έναν Q6600 που ήξερε ότι πάει 3.6 με 1.425 πραγματικό. Τελευταία στιγμή, του λεω "στείλε μου κι ακόμα έναν, μπανάνα ξεμπανάνα, για να τον ρίξω στο πισί του φίλου".

Έρχονται το λοιπόν οι 8 πυρήνες, βάζω πρώτα πάνω τον χύμα, που δεν έχουμε ιδέα πόσο πάει.

- Πρώτο μπουτ 8Χ400 (3200) με 1.5 από ΒΙΟΣ, 1.404 πραγματικό (μΑΤΧ μητρική, τρελά ρεύματα), μπαίνει μια χαρά.

- Δεύτερο μπουτ 9Χ400 (3600) με 1.55 από ΒΙΟΣ, 1.43 πραγματικό, μια χαρά.

Ωραία, λέει ο κόμης-νίντζα, ξεκινάμε να βγάζουμε ρέματα.

Κατεβαίνουνε τα ρέματα ανά 0.025, σταθερά τα 3600, και απανωτά Wprime 1024M (το μεγάλο)

Για να μην τα πολυλογώ, 1.45 από ΒΙΟΣ, 1.328 καθαρό full load στα 3600.

Όλα αυτά με Corsair HX620, 1x 1Gb Ballistix 667 3-3-3, onboard video 8Mb Vram, DVDRW, 750Gb WD, έναν 12άρη στην Ultra120 και έναν 8άρη στη μητρική.

Υπολογίζω να χρειαστώ λίγο παραπάνω ρέμα στα 1.328, μόλις μπει πάνω και 8800, αντλία, ανεμιστήρια και τα 4 γίγα μνήμη.

Συμπέρασμα: ο φάρμας διαλέγει επεξεργαστές με το ίδιο χέρι που πιάνει τα "καταϊφάκια" :D

σε τι μητρικη πανω μαστορα:D ?

"The CRIA threatened the company renting the servers to us, and because of this it is not possible to keep the site online. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding."

Σιχτιρ.... demonoid.com pwned :(

Μεγαλο αναβρασμο στους trackers βλεπω τελευταια. Το demonoid ειναι με το στομα γεματο, το leech εχει αναβαλει τα invites επ'αοριστον (και μαλιστα εσβησε εντελως απο την database πολλους user (μπορει και ολους) με ratio κατω απο 1), οι hd trackers εχουν κλεισει και αυτοι invitations μπαναροντας clients αβερτα... Wtf?

Για δες καιρό που διάλεξαν τους trackers να μπλοκάρουν, τώρα που στήνω HTPC τα μάτια να γουσταρουν...

Αρχική απάντηση από LevelOne

Για δες καιρό που διάλεξαν τους trackers να μπλοκάρουν, τώρα που στήνω HTPC τα μάτια να γουσταρουν...

Συγγραφέα μου εσύ...:D

Ναι τώρα τελευταία γίνεται ντόρος με τα τορεντ...

παω σε τράπεζα για κατάθεση σε λίστα γάμου και ζητάνε έξτρα ενάμιση ευρώ για να βάλουν το όνομα μου σαν αιτιολογία κατάθεσης :mad:

έρχεται λογαριασμός ύδρευσης: νερό φπα 9%, αποχέτευση 19%.

ναι κύριοι το χέσιμο είναι πολυτέλεια, και μετά σου λένε φάε φυτικές ίνες. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ρε εκεί να στουμπώσω να πηγαίνω μια φορά την εβδομάδα, θα κάνω και οικονομία.

είναι δυνατόν να μένεις σε αυτήν την χώρα και να μην έρθει η στιγμή που θα φωνάζεις για το αιδοίον που τους έφερε όλους σε αυτόν τον κόσμο???

Αυτός ο kipkay που εκανε το κλιπάκι είναι τρελό καίκι... Δες και αλλα του στο μετακαφε...

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 16:01]

χρονια πολλα στους εορταζοντες.

καποιος εσκαψε για πετρελαιο σε λαθος μερος:p

http://news.ert.gr/c/11/354063.asp

ασε ημουν χωρις internet 7 ωρες

Α ρε Κώτσο... μέχρι τις 19:30 εδώ θα΄μαι.. μ' έφαγες κακούργεεεεε

Αρχική απάντηση από spresv

Μεγαλο αναβρασμο στους trackers βλεπω τελευταια. Το demonoid ειναι με το στομα γεματο, το leech εχει αναβαλει τα invites επ'αοριστον (και μαλιστα εσβησε εντελως απο την database πολλους user (μπορει και ολους) με ratio κατω απο 1), οι hd trackers εχουν κλεισει και αυτοι invitations μπαναροντας clients αβερτα... Wtf?

μήπως παίζει τίποτα άλλο?

είμαι με 0,5 στο torrentleech και δεν με μπανάρανε....

βέβαια έχω μικροποσά και up και down

και το υλικό στράγιιξε ή είναι ιδέα μου?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.