perp Οκτώβριος 15, 2007 #31121 Οκτώβριος 15, 2007 Τωρα που τέθηκε το θέμα για ελαστικά... τώρα θυμήθηκα οτι και εγω είμαι για τρελό ξήλωμα αυτές τις μέρες.... ε ρε πάλι δεν θα μείνει τσακιστο.... Ασχετο... αλλα τώρα που κρύωσε ο καιρός επιτέλους ευχαριστιέμαι ύπνο....
gbak Οκτώβριος 15, 2007 #31122 Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga σε ό,τι τσέκαρα ήταν ακριβότερος....http://www.fokas-tyres.gr/βέβαια οι τιμές που μου έδωσε ήταν και καλά μέσω psclub αλλά τσέκαρε τον την επόμενη φορά που δεν πρέπει και να αργεί με τερατάκι που κυκλοφορείς... αστα να πανε 245R18 τα πισω και 225R18 τα μπροστα λευτερη...παντως δεν ξερω για τις τιμες που σου κανει μεσω του club o φωκας...σε γενικα πλαισια εχει καλες τιμες το elastika-online...
greekfragma Οκτώβριος 15, 2007 #31123 Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από 2cpu [Χθες, στις 22:05] Να υποθεσω οτι με το πιστολι φυσηξανε την μουργα απο τα τακακια στο περιβαλλον και στον αερα που αναπνεες εκεινη την ωρα? αν ναι .....στρουμφακια. αν εχει σωστη διαχειριση παω πασο. ποτε πελατης στο χωρο του σερβις.ημουνα πισω απο τζαμαρια
gbak Οκτώβριος 15, 2007 #31124 Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 01:08] ποτε πελατης στο χωρο του σερβις.ημουνα πισω απο τζαμαρια μπαα...εγω ειμαι συνεχεια απο πανω τους...τους εχω πετυχει να κανουν λαλακιες..ειδικα στο service η καμια ρυθμιση της αναρτησης..
perp Οκτώβριος 15, 2007 #31125 Οκτώβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 01:20] μπαα...εγω ειμαι συνεχεια απο πανω τους...τους εχω πετυχει να κανουν λαλακιες..ειδικα στο service η καμια ρυθμιση της αναρτησης.. Ισώς η MAZDA ειναι πιο ελαστική σε αυτά.... Στην TOYOTA δυστυχώς δεν μπορεις να έχεις πρόσβαση... 2 φορές στο παρελθόν το ζήτησα και απαγορεύεται ρητά σε πελάτες. EDIT: Και δεν έχει σχέση αν γνωρίζεις το θέμα ή όχι... Στο 1ο-1ο service ειχα πάει με φίλο μου μηχανικό αυτοκινήτων για αυτον ακριβώς τον λόγο και πάλι τίποτα... μώρε κάτσε να τελείωσει η εγγύηση και θα δει η ΤΟΥΟΤΑ... βίδες θα το κάνω (και επίσημα )
GoMaR Οκτώβριος 16, 2007 #31126 Οκτώβριος 16, 2007 χαχαχα..Μπαινω στην εταιρια και μου κανουν.. Ιασονα κατσε εδω..(το εδω ηταν το απεναντι pc απο την υπευθυνο...) Προφανως μπαινω στο internet και msn γιαυτο ολα αυτα.. Καλημερες...
PGM Οκτώβριος 16, 2007 #31127 Οκτώβριος 16, 2007 Ερωτηση : Εχω premium account στο rapidshare και επειδη εχω βαρεθει τα copy paste των link μπας και υπαρχει κανενα προγραμματακι να τα βαζω ολα τα λινκς μαζι ?? (φυσικα να ειναι legit !!)
magicman Οκτώβριος 16, 2007 #31128 Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 11:22] Ερωτηση : Εχω premium account στο rapidshare και επειδη εχω βαρεθει τα copy paste των link μπας και υπαρχει κανενα προγραμματακι να τα βαζω ολα τα λινκς μαζι ?? (φυσικα να ειναι legit !!) αν θυμαμαι καλα λεγεται rapget. και γω για αυτην την δουλεια το ειχα γιατι ειναι σπαστικο ενα ενα site. υ.γ. καλημερα σε ολους!
TifoziF1 Οκτώβριος 16, 2007 #31129 Οκτώβριος 16, 2007 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=608682#post608682 :rofl: :rofl:
magicman Οκτώβριος 16, 2007 #31130 Οκτώβριος 16, 2007 ειδα ενα honda civic 2 χρονων ειναι με 40.000 χλμ 1.6 13.000 ευρα. καλη τιμη δεν ειναι? ειναι σαν καινουριο ποτε δεν εμεινε εξω παντα σε γκαραζ.
sotiris Οκτώβριος 16, 2007 #31131 Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από SLN Μαζευτε τον ρεεεεεεεεεεεε!Τι ειπες για το 24!?!?!?!?!?!?!?!?Παντως για μενα η 6η σεζον εκανε (μικρη) κοιλια. Μεχρι την 5η ητανε ρολοξξξξξ.Lost εχω αντεξει να δω μεχρι τα 3 επεισοδια του 1ου κυκλου. Πέστα ρε χημικέ.Μόνο το 24 αξίζει σε αυτόν τον κόσμο.Θά πρεπε όμως να είναι 48 τα επεισόδια γιατί υπαρχει μια μικρή έλλειψη!Αφού βλέπεις Bruce Willis και σου φαίνεται φλούφλης . . ."Ο Jack θα τό κανε έτσι . . . ".
DarkSaga Οκτώβριος 16, 2007 #31132 Οκτώβριος 16, 2007 θα κάνουμε ένα Poll με το τι φωνητικό/internetικό πάροχο έχουμε?για να δούμε βρίζουμε όλοι τον ίδιο και οι άλλοι είναι οκ ή δεν υπάρχει άλλος?
AN7 OverClocker Οκτώβριος 16, 2007 #31133 Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από perp Ισώς η MAZDA ειναι πιο ελαστική σε αυτά.... Στην TOYOTA δυστυχώς δεν μπορεις να έχεις πρόσβαση... 2 φορές στο παρελθόν το ζήτησα και απαγορεύεται ρητά σε πελάτες. EDIT: Και δεν έχει σχέση αν γνωρίζεις το θέμα ή όχι... Στο 1ο-1ο service ειχα πάει με φίλο μου μηχανικό αυτοκινήτων για αυτον ακριβώς τον λόγο και πάλι τίποτα... μώρε κάτσε να τελείωσει η εγγύηση και θα δει η ΤΟΥΟΤΑ... βίδες θα το κάνω (και επίσημα ) Το Ίδιο και στην ford.... Μόνο στην Βελμαρ στην Βαρυμπόμπη μπορείς να έχεις οπτική επαφή από μακριά μιάς και τα service είναι ισόγειο και όχι υπόγειο. Το Michelin Pilot Exalto PE2 είναι φοβερό λάστιχο,το έχω στο mondeo σε 205/55/16. Ούτε θορυβώδες σχετικά είναι και μαλακό,απλά τρώγεται γρήγορα ρε γμτ άμα χώνεσαι συχνα...
perp Οκτώβριος 16, 2007 #31134 Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 11:22] Ερωτηση : Εχω premium account στο rapidshare και επειδη εχω βαρεθει τα copy paste των link μπας και υπαρχει κανενα προγραμματακι να τα βαζω ολα τα λινκς μαζι ?? (φυσικα να ειναι legit !!) Μία απο τα ίδια και εδώ στο παρελθόν... κατέβασα τον Flashget και απλά κάνεις copy τα links σου (20 πχ links ταυτόχρονα)....το paste ενεργοποιείται αυτοματα (ανοιγουν στον FlashGet) και έχεις την δυνατότητα να βάλεις τον Flashget να κάνει login στο rapidshare... βάζεις κανονικά username/password όπως και στο site. Ετσι ούτε χρειάζεται να κάνεις log in καθέ φορά στο site, δεν ανοιγεις παράθυρα και βέβαια ελέγχεις καλύτερα overall downloading ταχύτητες, resume κτλ...
PGM Οκτώβριος 16, 2007 #31135 Οκτώβριος 16, 2007 ok ty .........γιατι παλιοτερα που ειχα δοκιμασει με flashget ειχα αρκετα προβλημα.....Τωρα δοκιμαζω το rapget το οποιο φαινεται να κανει την δουλιτσα του μια χαρα
perp Οκτώβριος 16, 2007 #31136 Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 14:15] ok ty .........γιατι παλιοτερα που ειχα δοκιμασει με flashget ειχα αρκετα προβλημα.....Τωρα δοκιμαζω το rapget το οποιο φαινεται να κανει την δουλιτσα του μια χαρα Το ίδιο και εγω...ξεκίνησα με flashget... πηγα rapget.... αλλα μέτα ξαναγύρισα καθώς εχει βελτιωθεί αρκετα... anyway αυτα ειναι και γούστα βέβαια...
defiant Οκτώβριος 16, 2007 #31137 Οκτώβριος 16, 2007 Υπαρχει και το free download manager.Μοιαζει πολυ με το flashget, και ειναι freeware.
Borg Οκτώβριος 16, 2007 #31139 Οκτώβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 11:22] Ερωτηση : Εχω premium account στο rapidshare και επειδη εχω βαρεθει τα copy paste των link μπας και υπαρχει κανενα προγραμματακι να τα βαζω ολα τα λινκς μαζι ?? (φυσικα να ειναι legit !!) pigimako η λύση για εμένα ήταν/είναι το DAP , απλά βάζω να κάνει μέχρι ένα download στα settings και συνεχίζω να βάζω και τα άλλα λινκ και μπαίνουν σε que και συνεχίζουν αυτόματααπλά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως ακόμα και με pass άμα δίνω μετά από κάποια ώρα αλλάζει το λινκ και πρέπει να το ξανά βάζω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.