Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

E ρε φίλε...μην τα θές και όλα δικά σου... :p

Πάντως τον βαγγέλη μάτια αν έχεις τον προλαβαίνεις :p

οχι παντα εγκαιρως ομως...

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από oxide

οχι παντα εγκαιρως ομως...

Τι να σε πώ,προσωπική εμεπιρία ΔΕΝ έχω και ούτε θέλω να αποκτίσω...

Οι πιο εμπειροι ας μας πούνε :hehe:

Αρχική απάντηση από SirDiman [Σήμερα, στις 21:08]

Ελεος ρε εμένα μου περνει 13-15 ευρω ο μπαρμπέρης...:D

Το καλύτερο ειναι το DIY.... κουρεύομαι όποτε θέλω ακομα και Σάββατο βράδυ, όσο και όπως θέλω και οχι όπως νομίζει οτι μου πάει η κάθε χαζή κομμώτρια... και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις για ραντεβού, χωρίς δώρα και tips και χωρίς την βιασύνη να γύρισεις σπίτι για να κάνεις μπάνιο λόγω φαγούρας....

60 πριν 3 χρονια.... για ολες τις χρήσεις...

2000130237175451951_rs.jpg

Αρχική απάντηση από perp

Το καλύτερο ειναι το DIY.... κουρεύομαι όποτε θέλω ακομα και Σάββατο βράδυ, όσο και όπως θέλω και οχι όπως νομίζει οτι μου πάει η κάθε χαζή κομμώτρια... και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις για ραντεβού, χωρίς δώρα και tips και χωρίς την βιασύνη να γύρισεις σπίτι για να κάνεις μπάνιο λόγω φαγούρας....

60 πριν 3 χρονια.... για ολες τις χρήσεις...

2000130237175451951_rs.jpg

αναλαμβάνεις κούρεμα στο χώρο σου; πόσο το χρεώνεις ?:D:D:D:D:D:D

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Τι να σε πώ,προσωπική εμεπιρία ΔΕΝ έχω και ούτε θέλω να αποκτίσω...

Οι πιο εμπειροι ας μας πούνε :hehe:

καλα το πε ο oxide

τι να σου πω...πηγα να πηδηξω απο το παραθυρο...μολις ψιλιαστηκα το σκηνικο...ξερεις μεσα στα σκοταδια καμια φορα ολες μοντελα δειχνουν...

απο τοτε το ριξα στην ποιοτητα που σου πα και πιο πανω...

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 23:27]

αναλαμβάνεις κούρεμα στο χώρο σου; πόσο το χρεώνεις ?:D:D:D:D:D:D

Με 15 "έρχομαι στο χώρο σου...."....:hehe::rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από gbak [Σήμερα, στις 23:39]

καλα το πε ο oxide

τι να σου πω...πηγα να πηδηξω απο το παραθυρο...μολις ψιλιαστηκα το σκηνικο...ξερεις μεσα στα σκοταδια καμια φορα ολες μοντελα δειχνουν...

απο τοτε το ριξα στην ποιοτητα που σου πα και πιο πανω...

next time then.... use your MAGLITE mate... :hehe:

2002576746633214052_rs.jpg

Τελικα μου εκοψε τα κατω (τα μαλλια ρε ), και μου αφησε τα πανω για να μακραινουν σωστα. Ειδικα οταν καθεται/σκυβει μπροστα μου και βλεπω τα βουνα και τις πεδιαδες τοτε διαπιστώνω την διαφορα το χωριού από την πόλη. :p

Αρχική απάντηση από oxide

για αυτο την καλεις στο σπιτι ρε αλητη?????:p

Εμ τι νομισες ;;; Mouahahahahaha!

8 Ευρω με χρεωνει χωρις τα προκαταρτικα, αυτα τα κανω μονος μου στο μπανιο (πλενω τα κεφαλι με σαμπουαν κλπ κλπ).

ρε γμτ.. πολύ φασαρία στο γήπεδο σήμερα.. δεν μας αφήνανε να κοιμηθούμε με τις αγριοφωνάρες τους :p

Αρχική απάντηση από deninho

@Sotiris: στο Χημικό της Αθήνας δεν είσαι; Αν ναι, αυτόν τον ... τον Ψαρουδάκη πως δεν τον έχετε σαπίσει στο ξύλο ακόμα; :rant: :rant:

Γιατί ρε, καλός είναι αυτός! Που να δεις τους άλλους :hehe:

Βέβαια πάνε και . . . 6 χρόνια από τότε που τον είχα σε εργαστήριο!

Δε θέλω... Να περάσω την ανόργανη θέλω και δε σας ξαναμιλάω παλιοχημικοί :p

Προχτές παραλίγο να τις φάει σε εμάς, πάντως :hehe:

Αρχική απάντηση από deninho

Δε θέλω... Να περάσω την ανόργανη θέλω και δε σας ξαναμιλάω παλιοχημικοί :p

Προχτές παραλίγο να τις φάει σε εμάς, πάντως :hehe:

Είσαι μικρός ακόμα :p

Μην αγχώνεσαι πάντως, τον Ιούνιο είχα έρθει σε εσάς να ρίξω ξύλο στα φυντάνια της μηχανικής (Β**λγαρης).

Βρε παιδιά θέλω να κάνω μια αρώτηξη αλλα δεν βρίσκω που να την βάλω (την αρώτηξη).

Μπορώ σε ενα κοινό DVD Player που κάνει upscale σε 1080p να δώ αντίστοιχο υλικό;

Τουτέστιν μπορεί ενα σε ενα απλό δισκάκι DVD να εγγραφεί 1080p υλικό και να αναπαραχθεί απο το DVD player σε μια 1080p (εννοείται) HDTV?

Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 02:56]

Βρε παιδιά θέλω να κάνω μια αρώτηξη αλλα δεν βρίσκω που να την βάλω (την αρώτηξη).

Μπορώ σε ενα κοινό DVD Player που κάνει upscale σε 1080p να δώ αντίστοιχο υλικό;

Τουτέστιν μπορεί ενα σε ενα απλό δισκάκι DVD να εγγραφεί 1080p υλικό και να αναπαραχθεί απο το DVD player σε μια 1080p (εννοείται) HDTV?

η κατηγορια σας κυριε:p

http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=30

Σας ευχαριστώ πολύ κύριε, πολυ ευγενικό εκ μέρους σας. :p:hehe:

Αμα πώ αμπρακατάμπρα πάει αυτόματα εκεί; Γιατι αυτη τη στιγμή βαριέμαι τόσο πολύ, που το Ctrl+C & Ctrl+V μου φαντάζει σαν multitasking...

ΦΡΑΓΜΜΑΑΑΑΑΑ σε 30 λεπτά παίζει η Πανάθα με τον Αγιαντώνηηηηη!!

PS. Δε φτιάχνουμε και μια κατηγορία για Home Cinema - HiFi - HDTV κλπ γιατι έχουν αρχίσει και χώνουν πολύ την μύτη τους στα χωράφια των personal computers (sic)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.