Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

νορβηγια.

Norway is "a bit special" in its wide use of hand-rolled cigarettes, said Dr. Rolke, who presented the findings on September 3. One-third of all the tobacco sold there is in the form of tobacco packed for hand rolling, and of people who smoke, 44% of the men and 28% of the women say they use the hand-rolled kind. In southern Norway, the proportion is even higher: fully 90% of smokers prefer to roll their cigarettes themselves.
  • Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Kαλά προφανώς είναι πιο βαριά δε χρειαζόταν δημοσκόπηση...:p

Aρκεί κάποιος να δει περιεκτηκότητα στον Craven π.χ. που γράφει ...

Αρχική απάντηση από KoMM

εγώ βαριόμουν να στρίβω -ειδικά μετα τις πίτσες και τα σουβλάκια- και αντί να το κόψω γύρισα σε πακέτο :S

Γι΄ αυτό το στρίβεις πριν φας...:p

Πάντως για μένα το στρίψιμο είναι η μισή απόλαυση στο τσιγάρο (μαζί με τον zippo):hehe:

Εχει κανεις λινκυ απο youtube (η παραπλησιο) με ενα μιξαρισμα ασπρομαυρης Ελληνικης ταινιας οπου κατεβαινει ο "διεφθαρμενος" γιος με το ασπρο σωβρακακι, ο πατερας του ειναι παπας και μουσικουλα μαλλον το Holly-Dolly ?

Για να σας δω...:D

Ευρεθη... :D:D:D

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 03:32]

το νεο avatar του Chosen ΤΑ ΣΠΑΕΙ.......το δα αμεσως μετα απο 4 ωρες συνεχους BattleField2 και αμεσως πατησα Ζ για να crawl-αρω:hehe:

Πως φαίνεται όταν σας σημαδεύει κάποιος που πάσχει από πάρκινσον : )

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Πως φαίνεται όταν σας σημαδεύει κάποιος που πάσχει από πάρκινσον : )

"Ισως να εχω ελπιδα ?" :hehe:

Αρχική απάντηση από tassoss [Σήμερα, στις 07:55]

1,4 εκατομμύρια ευρώ προ φόρων

Το ταχύτερο και πιο δυνατό αυτοκίνητο παραγωγής
παλιά..
This breaks the current official record held by the Koenigsegg CCR at 242 mph by 11.83 mph and the Bugatti Veyron's unofficial speed of 253 mph by 3.11 mph.
Κλικ

Το ειχα δει στο Top Gear.

Ελεγε οτι το αμαξι αν κ πωλειται στα 1,4 εκατ. Ευρω, το κοστος παραγωγης ειναι κατι παραπανω απο τεσσερα !!!

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 11:07]

παλιά..

Απάτη!

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 11:07]

Κλικ

Στο λινκ που έδωσες λέει:

H ζωή αρχίζει στα ...400km/h για την Veyron, η τελική της οποίας έχει μετρηθεί στα 408.47km/h!

και στο από πάνω λινκ δείχνει τελικές 410.24km/h και 414.31km/h ;)

χμ... ναι. με 2 περασματα, το ενα στα 410.24km/h και το αλλο στα 414.31km/h, ο επίσημος μέσος όρος της shelby ειναι στα 411.76 kph (256.15 mph), 3+ mph πιο πανω απο το ανεπίσημο 253mph της Veyron.

... εκτος αν τα αγγλικα μου ειναι τοσο χαλια.

"According to the motherboard manufacturer's site the motherboard doesn't support AMD Opteron's processor."

ΟΕΟ? (μιλάμε φυσικά για τον 165, και αυτό ήταν απάντηση από την ΑΜΔ)

Φυσικά ακόμα περιμένω να δω τι θα απαντήσουν στο ότι τα είχα 1,5 χρόνο παρέα...

το καρμπον λουκ αντιγραφάρα απ το παγκανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Εγώ θέλω να τα δω όλα αυτά σε καμια πίστα γμτ....Δε λεω για επίσημες μετρήσεις, αλλά ας βάλουν 3-4-5-6-10 δίπλα δίπλα σε μια πιστούλα να δούμε τι μπορούν να κάνουν..

1000+ άλογα σε 2+τόνους vs 600-800 άλογα σε ~1.3 τόνους.

Που ποντάρετε ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.