Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

Ανεβασα 38 πυρετο και δε μπορεσα να κοιμηθω...

Εχασα και το παρτυ χθες....ευτυχως που δε δουλευω σημερα να κατσω να ξεκουραστω.

καλημερες....(ναι ου)

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

ICH9R. RESPECT. χάνει δίσκους όποτε του ταυλώσει. ζήτω η dark side... α ρε nf4...

Τι ζητάμε ρε παιδιά; να μπούμε windows σαν άνθρωποι ρε παιδιά... :cry:

Αρχική απάντηση από NoDsl

ICH9R. RESPECT. χάνει δίσκους όποτε του ταυλώσει. ζήτω η dark side... α ρε nf4...

Τι ζητάμε ρε παιδιά; να μπούμε windows σαν άνθρωποι ρε παιδιά... :cry:

Στο NF4 είχα το RAID πάνω από 1 χρόνο χωρίς να κάνει κιχ και με τα άπειρα ρεσταρτς...

ICH8 + ICH9 πάμε για 3ηφορά σπασίματος σε 5 μήνες

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 01:45]

οταν ειπα "αρωματικος" δεν εννοουσα σε καμια περιπτωση την αηδια που ονομαζεται Old Horborn Aromatic...

ο κλασικος horborn οπως και ο Craven ειναι ετσι και αλλιως αρωματικοι καπνοι ;)

061443.jpg

062013.jpg

:(

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 03:12]

πόσο γκαντέμης μπορεί να είμαι?

Εδώ και μερικές μέρες μου έλεγε ο ICH9R ότι έχει error ο ένας δίσκος....αλλα εγώ καθυστερούσα το back up όσο μπορούσα...

Ελειπόν σμρ έφαγε μια bsod το θέμα και όσο κόζαρα την ωραία μπλέ οθονούλα σκέφτομαι...και φαντάσου να ήταν η τελευταία φορά που είδα το Raid...

Ε έτσι κ έγινε...και τώρα μου βγάζει και τους 2 δισκους ως offline members...

ΔΛΔ?Τι παίζει ρε μαστόρια που ασχολείστε με raid?

Κριμα....

Δεν είχα κάτι σημαντικό στο raid...απλα δεν είχα προλάβει νε περάσω τα τελευταία save στον εξωτερικό...

'

τον Intel Matrix τον εχεις περασεμνο?

και μενα μου εβγαζε για μερες τον εναν δισκο με error @ startup και σαν μη-member του RAID και εγκατεστησα αυτη την ιστορια της ιντελας και το φιξαρησε (credit to hadji :worship: )

@unseen

εγω δεν τα κανω αφιλτρα :flex:

οπως και να χει ομως πρεπει να το κοψουμε παλι το ριμαδι...

και μολις τα διαβαζα, έστριβα ένα old hoborn...αν καπνιζεις τι με φιλτρο τι χωρις...

ασχετο...αληθευει οτι μπορεις να κανεις shader clocking με riva tuner?

Εdit : δεν ειναι το καινουριο riva tuner οι καινουριοι drivers ειναι που το επιτρεπουν.

Edit : οκ βρηκα αυτο http://benchmarkreviews.com/forum/showthread.php?t=7626&p=7946#post7946

Εdit : Πωωω καλα αστο φασαρια έχει, βαριεμαι, θα το κάνω με το επομενο riva που θα εχει interface

για noobiδες, σαν και μενα.

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

'

τον Intel Matrix τον εχεις περασεμνο?

και μενα μου εβγαζε για μερες τον εναν δισκο με error @ startup και σαν μη-member του RAID και εγκατεστησα αυτη την ιστορια της ιντελας και το φιξαρησε (credit to hadji :worship: )

Ναι το είχα...αλλά δεν έκανε τπτ...

Αρχική απάντηση από gbak

ερρεεε πρωι πρωι τι βλεπουν τα ματακια μου...αρρωστησα παλι με πυρετο θα παω στην δουλεια..

2003306030366615049_rs.jpg

2003365888827916499_rs.jpg

όλο το λαμπ να βάλει λεφτά , δύσκολα παίρνουμε 1....

αντίπαλος της fxx λένε ότι θα είναι το R..

και 2 ωραία βίντεα από κάποιον που πεινάει:

οι διορθώσεις είναι όλα τα λεφτά, ειδικά στην fxx...

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

εχει μια επιλογη με την οποια κανει repair

την δοκιμασες αυτην?

σε μενα παντως εκανε δουλεια και δεν χρειαστηκε να ξαναστησω το raid

Αν θυμάμαι καλά την έκανα...αλλά τα ίδια...

Θα περάσω windows σε έναν δίσκο που έχω για τέτοιες δουλειές να δώ το prog πώς τους βλέπει.

Λοιπον...αφού κατάφερα και μπήκα απ την εγκατασταση πουθ είχα κάνει στα commanda..μου εμφανιζει no actions available..και το μονο που με αφηνει να κανω στον σπασμενο δίσκο είναι να τον σπασω τελειως απ το raid...

Αρχική απάντηση από unseen

061443.jpg

062013.jpg

:(

Δεν ξέρω τι λένε οι δημοσκοπήσεις, εγώ από τότε που άλλαξα από πακέτο σε καπνό, έκανα 10 την ημέρα, μετά 5 και τέλος το έκοψα εντελώς. Σταδιακά μεν, μέσα σε 4 χρόνια αυτά, αλλά δεν είναι ότι το επιδίωξα. Απλά σταμάτησα να το έχω τόσο ανάγκη.

Επίσης, να συγκρίνουμε τον καπνό με άφιλτρα τσιγάρα, ή στριφτά με φίλτράκι όπως έκανα κι εγώ ;)

’σε που δεν έχω εμπιστοσύνη σε ότι βγαίνει, βρωμάει κομπίνα καπνοβιομηχανιών..

Ναι οντως τα στριφτα τσιγαρα ειναι καλα για να κοψεις το καπνισμα ...

Κ γω το ιδιο εκανα ....

Απλα βαριομουν να στριβω κ το εκοψα ;)

εγώ βαριόμουν να στρίβω -ειδικά μετα τις πίτσες και τα σουβλάκια- και αντί να το κόψω γύρισα σε πακέτο :S

και καλα θα κανετε να το κοψετε ολοι σας:mad:

σας μιλαω σας πατερας σας:p

Αρχική απάντηση από def

και καλα θα κανετε να το κοψετε ολοι σας:mad:

Μπαμπά χαρτζιλίκι

σε ποια περιοχη την εκαναν αυτη την ερευνα, και το 80% απο αυτους που επασχαν απο καρκινο των πνευμονων, καπνιζαν στριφτα;

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 20:44]

Μπαμπακα ! αλλη μια 8800 GTX θα ηθελα :hehe:

Αρχική απάντηση από .38-.45

σε ποια περιοχη την εκαναν αυτη την ερευνα, και το 80% απο αυτους που επασχαν απο καρκινο των πνευμονων, καπνιζαν στριφτα;

Σε κανά καράβι μέσα μάλλον :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.