Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

μολις ηρθε στα χερια μου ενα Toshiba A200 1M8.............το σεταρω για μια φιλη..........

το μηχανακι ειναι απλα θεικο........απλα...........little review on the way.

Ειμαι χαλια ρε παιδια..γ@μω τις αρρωστιες μου...

πονος στο στομαχι , δεκατα , μπουκωμα..

Και απο το πονο στο στομαχι , διπλωνω συνεχεια δε μπορω..Αφηστε που εχω να παω σε παρτυ σημερα.....ναι με πιπινια greekfragma :p και δε μπορω....Θες να κανουμε swap?:p

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 19:05]

Ειμαι χαλια ρε παιδια..γ@μω τις αρρωστιες μου...

πονος στο στομαχι , δεκατα , μπουκωμα..

Και απο το πονο στο στομαχι , διπλωνω συνεχεια δε μπορω..Αφηστε που εχω να παω σε παρτυ σημερα.....ναι με πιπινια greekfragma :p και δε μπορω....Θες να κανουμε swap?:p

οδο αριθμο και τηλεφωνο απο τα μωρα

Υ.Γ.ωπς ξεχαστηκα....περαστικα κιολας:p

Αυτά είναι. ξεκινάς να φτιάχνεις τα συστήματα, βγάλε απο το παλιό βάλε στο νέο, βάλε στο νέο άλλα μπιρμπιτσόλια και ξαφνικά στο άνω κάτω δωμάτιο ανακαλύπτεις οτι το τροφοδοτικό δεν έχει 6πινο για κάρτα γραφικών. ΩΧ!!! 3μιση η ώρα!

Ζατς για την αλυσίδα που άνοιξε πρόσφατα.

Ενα καλωδιάκι ζήτησα και εγώ και ΔΕΝ το είχαν. Που να ρώταγα και σε τι mhz αλλάζει strap το P35... ET...

Έτσι είστε λέω; Θα τη κάνω αλλιώς τη δουλειά.

dsc00141gg0.th.jpg dsc00142jd8.th.jpg

Kολλητήρια, ξήλωμα σε κάτι παλιά καλωδιάκια και το αποτέλεσμα στις photo. Ντάξει δεν είναι εμφανίσιμο αλλά τουλάχιστον είναι λειτουργικό όπως αποδείχθηκε.

DIY. TELOC

Edit: όλα σε +12 καταλήγουν άσχετα το χρώμα. Και τα μαυρα σε γείωση. κλασσικά.:p

Μου θύμησες μια φάση στα multirama...να ρωτάω κάτι πολύ απλό και να μην ξέρει τι να πει το παιδί...του χαρίστικα γιατί ήταν μικρός...έχει καιρο να μάθει λέω!

Αρχική απάντηση από NoDsl

Edit: όλα σε +12 καταλήγουν άσχετα το χρώμα. Και τα μαυρα σε γείωση. κλασσικά.:p

Σε πρώτη φάση τρόμαξα...τι κανει αυτός λεω :p

Μετά είδα και την άλλη και είδα ότι άλλα τα έβαλες να τραβάνε απ την δωδεκάρα

Βασικά αυτό που έχω καταλάβει με αυτά τα βύσματα είναι οτι απλά χρησιμοποιούν πολλά καλώδια για να μοιράσουν τα Ampers. Δηλαδή μια X1800 πόσα αμπερ να καταναλώνει που θέλει 3 καλώδια απο το 6πινο; 100? Αντε να θέλει και 8-9 αμπερ. εδώ οι μετασχηματιστές έχουν κάτι καλώδια του χιλιοστού στη μεριά των 220. Τεσπα δεν τους καταλαβαίνω ώρες ώρες.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 19:54]

Σε πρώτη φάση τρόμαξα...τι κανει αυτός λεω :p

Μετά είδα και την άλλη και είδα ότι άλλα τα έβαλες να τραβάνε απ την δωδεκάρα

Μη σκιάζεσαι και μη φοβάσαι. Και το πρώτο κολλητήρι είναι εδώ.:p :p :p :p

dsc00144bi0.th.jpg

Κοίτα το σκυλί^^. με θεωρητικά 17Α στη 12άρα σηκώνει την XTX και τον 3800 στα 2500!.

Και όλα αυτά γιατι η κυρία asus δεν έχει δισκέτα για το raid και πρέπει να φτιάξω εγώ...

Για τον παρακάτω χαμό....

dsc00140lv4.th.jpg dsc00139xa7.th.jpg

Αρχική απάντηση από greekfragma

οδο αριθμο και τηλεφωνο απο τα μωρα

Υ.Γ.ωπς ξεχαστηκα....περαστικα κιολας:p

Ευχαριστω μαν...Δε βλεπω να πηγαινω ομως :(

Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 20:23]

Ευχαριστω μαν...Δε βλεπω να πηγαινω ομως :(

οδο αριθμο και τηλεφωνο απο τα μωρα ομως ακομα να στειλεις.....:mad:

:p

daaAmn ..

ενω βαριεμαι να ξεκινησω να παιζω dirt...κατεληξε ενα ευχαριστο διαλλειμα να κρατησει καμποσες ωρες!

(Πηρα pro στο avelbachring-germany και κατι pro am /amateur στα hill climbing με την celica και quattro..:p)

Ρε παιδιά κάνα online μαγαζί για κάτι ακουστικά που βρήκα παίζει? το άτιμο το πλαυ δε τα στέλνει ελλάδα....

Sennheiser px-100 είναι τα ακουστικά...και θέλω να δω πόσο πάνε έξω είδα κάτι τιμές εδώ αλλά καμιά σχέση με έξω..

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 01:46]

O holborn aromatic είναι ο χειρότερος καπνός evah.Ο Κίτρινος είναι μακράν καλύτερος.

Ο Craven μπλέ απ την άλλη είναι καλός αλλά μυρίζει πολύ ρε γμτ μετά..βρωμοκοπάς ολόκληρος ενώ ο hloborn δεν μυρίζει έτσι.

Το χαρτάκι για μένα παίζει σημαντικό ρόλο,τα (-) του ασημένιου είναι ότι μερικοί δεν μπορούν να στρίψουν και ότι σβήνει πολύ εύκολα...

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανένα απ τα 2 :p

οταν ειπα "αρωματικος" δεν εννοουσα σε καμια περιπτωση την αηδια που ονομαζεται Old Horborn Aromatic...

ο κλασικος horborn οπως και ο Craven ειναι ετσι και αλλιως αρωματικοι καπνοι ;)

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

οταν ειπα "αρωματικος" δεν εννοουσα σε καμια περιπτωση την αηδια που ονομαζεται Old Horborn Aromatic...

ο κλασικος horborn οπως και ο Craven ειναι ετσι και αλλιως αρωματικοι καπνοι ;)

Ε πές το έτσι ρε μάστορα ;)

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

τα ευκολως εννοουμενα παραλυπονται ;):D

παραλείπονται :D

σας τη βγαζει καποιες φορες ετσι τη σελιδα?

untitled2om2.th.jpg

τις γραμμες επανω εννοω

πόσο γκαντέμης μπορεί να είμαι?

Εδώ και μερικές μέρες μου έλεγε ο ICH9R ότι έχει error ο ένας δίσκος....αλλα εγώ καθυστερούσα το back up όσο μπορούσα...

Ελειπόν σμρ έφαγε μια bsod το θέμα και όσο κόζαρα την ωραία μπλέ οθονούλα σκέφτομαι...και φαντάσου να ήταν η τελευταία φορά που είδα το Raid...

Ε έτσι κ έγινε...και τώρα μου βγάζει και τους 2 δισκους ως offline members...

ΔΛΔ?Τι παίζει ρε μαστόρια που ασχολείστε με raid?

Κριμα....

Δεν είχα κάτι σημαντικό στο raid...απλα δεν είχα προλάβει νε περάσω τα τελευταία save στον εξωτερικό...

ερρεεε πρωι πρωι τι βλεπουν τα ματακια μου...αρρωστησα παλι με πυρετο θα παω στην δουλεια..

2003306030366615049_rs.jpg

2003365888827916499_rs.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.