Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ea6gka

Χρονια πολλα θωμα , να τα χιλιασεις (ο πολωνος)

χρόνια πολλά ρε Τομ :D

Από τον Κυριάκο τον Χασάπη (vamvax.net), το καινούριο δημιούργημα, τον επόμενο μήνα στο ΜΑΧΙΜ :D

subbuteo1bd2.jpg

Αρχική απάντηση από SLN

TeenageMutant NiggaSailor??

Αν δεν έβαζες αυτό το teenage μέσα μπορεί και να σε πίστευα... :p

Αρχική απάντηση από astrolabos

Προς τους αεροπόρους του forum. Την εταιρία Sky Europe την ξέρετε; Να την εμπιστευθώ;

εξαρταται , ποσο τυχερος νοιωθεις? :p

Προς τους αεροπόρους του forum. Την εταιρία Sky Europe την ξέρετε; Να την εμπιστευθώ;

ωπα γραψε ακυρο νομιζα sky jet...ναι μια χαρα δειχνει την βλεπω καθε βραδυ διανυκτερευει με κανα δυο 737-700 new generation...του κουτιου...μην σε προβληματιζει τα αεροπλανα τις δειχνουν "καθαρα"...

χρονια πολλα Θωμα φιλε,με υγεια και ευτηχεια:flower:

Αρχική απάντηση από gbak

ωπα γραψε ακυρο νομιζα sky jet...ναι μια χαρα δειχνει την βλεπω καθε βραδυ διανυκτερευει με κανα δυο 737-800 new generation...του κουτιου...μην σε προβληματιζει τα αεροπλανα τις δειχνουν "καθαρα"...

2 737-8 εχουν πεσει φετος .:wassat:

ea6gka 700αρι τελικα κατεβαζει...μην λες τετοια ωρε...και τρομαζει ο κοσμος...14 κομματια εχει...737-700

Όπου πάει. Έχει τρομερές τιμές σε σημείο που με φοβίζει για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Θα ρώταγα τον πατέρα μου, αλλά έχει βγει από την ενεργό δράση εδώ και 10 χρόνια οπότε αποκλείεται να την ξέρει.

Όπου πάει. Έχει τρομερές τιμές σε σημείο που με φοβίζει για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Θα ρώταγα τον πατέρα μου, αλλά έχει βγει από την ενεργό δράση εδώ και 10 χρόνια οπότε αποκλείεται να την ξέρει.

εγω ποτε δεν εκανα οικονομιες με το κεφαλι μου. παντα ολυπιακη, lufthansa , BA εδραιωμενες εταιριες παντα.

κοιτα εκ πρωτης οψεως τα αεροπλανα της δειχνουν καινουργια...και δειχνει σοβαρη εταιρεια...εχει 15 αεροπλανα στολο...δεν ειναι και λιγο...τωρα λεπτομερως δεν τα χω δουλεψει για να σου πω...αλλα γενικα το 737-700 θεωρειται "καλο" αεροπλανο και σχετικα καινουργιο με αρκετα προχωρημενα συστηματα..

Δηλαδή δεν έχεις ακούσει να κυκλοφορεί τίποτα στην πιάτσα για αυτή;

@ea6gka σαφώς και έχεις δίκιο αλλά καλό δεν είναι να κοιτάς και τι υπάρχει παραπέρα;

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 16:43]

κανα ζοντα παίζει Ελλάδα; Εχω δει καρερα γτ, σλρ και ενζο αλλα ζοντα δεν....αν και το καλύτερο είναι μια μπουγκατι εβ110....ομγ απλά!

Eχω δει Pagani εξω απο το Baraonda....

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 19:58]

Έχω πετάξει 4 φορές, πολύ καλή και σοβαρή εταιρία! :T:

(και πολύ καλές αεροσυνοδούς - ιδιαίτερα στο Βουδαπέστη - Ντουμπρόβνικ!!! :D )

Αρχική απάντηση από gbak

κοιτα εκ πρωτης οψεως τα αεροπλανα της δειχνουν καινουργια...και δειχνει σοβαρη εταιρεια...εχει 15 αεροπλανα στολο...δεν ειναι και λιγο...τωρα λεπτομερως δεν τα χω δουλεψει για να σου πω...αλλα γενικα το 737-700 θεωρειται "καλο" αεροπλανο και σχετικα καινουργιο με αρκετα προχωρημενα συστηματα..

NG 737-700:T:

Αρχική απάντηση από Winters

Eχω δει Pagani εξω απο το Baraonda....

τι είναι το baraonda?!

Αρχική απάντηση από ea6gka

εγω ποτε δεν εκανα οικονομιες με το κεφαλι μου. παντα ολυπιακη, lufthansa , BA εδραιωμενες εταιριες παντα.

ολυμπιακή;εγώ 2 φορές χρειάστηκε να πετάξω με ολυμπιακή και ακυρώθηκαν και οι 2 πτήσεις...είχα βρει φτηνό ticket από Καβάλα - Αθήνα και είχε ομίχλη...ε ναι, χειμώνα να πιάνει ομίχλη στη Βόρεια Ελλάδα 7 το πρωι που ακούστηκε;....

βάλε και το ταξι πάνε-έλα Ξάνθη και από 70 ευρώ πήγε 150...

’σε που για Ιωάννινα έχει κάτι ελικοφόρα ή όπως λέγονται, τα βλέπω και προτιμώ να παω με βάρκα ή παπί...

Δηλαδή δεν έχεις ακούσει να κυκλοφορεί τίποτα στην πιάτσα για αυτή;

@ea6gka σαφώς και έχεις δίκιο αλλά καλό δεν είναι να κοιτάς και τι υπάρχει παραπέρα;

οχι μαν δεν εχω ακουσει τιποτα...και μονο που χει καινουργια 700αρια μου φτανει...δειχνει οτι εχει επιπεδο...και ποτε μην συγκρινεις τις τιμες εισητηριων...με το ολικο status της εταιριας ειναι θεμα management...

dont worry....κλεισε κανονικα την πτηση σου...

τις μουφοεταιριες τις ξερουμε στην πιατσα και κανουν μπαμ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.