Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

το αμαξι που μπηκα εγω ειχε λαμπακια μπολικα αλλα κατω απο το στροφομετρο ειχε πιεση λαδιου και θερμοκρασια λαδιου . μολις πηγε στη μεση το τσιτωσε κατευθειαν.

Η πλακα ειναι οτι δε του εφτανε η Μ3 πηρε και μια Ζ3 για τα καλοκαιρια στην ελλαδα. Η δουλεια του ειναι δασκαλος οδηγησης. Μηπως πηξατε??:hm:

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από vdeseris

Το ίδιο review είχα δει και εγώ με τον Tiff και την ταλασσί M3. Μπορεί και να μην θυμάμαι καλά. Τέσπα. Πάντως οι κόφτες τελικής είναι στα 250

αλητηη tiff ... enought rubber for a couple of rounds θυμασε ...

υπαρχει και η Z3 M μοτερ m3 σασι Z3 :p. τον πιασανε κοτσο :hehe: (j/k)

λολ τι να λεμε, μου εκανε οριστε τοτε να παω ελβετια μπας και βρω δουλεια σα μηχανικος εκει, οχι του πα τοτε:tomato: :jump1: :tomato:

ζητειτε επειγοντως:

φωτο του Unseen απο κοντα, με μακρια μαλλια.

(μιλαω σοβαρα, ειναι μεγαλη αναγκη)

πως με εκνευρίζουν μερικοί ανεύθυνοι που βάζουν αγγελίες, στέλνουν επιμόνως pm αποζητώντας απαντήσεις και δεν κάνουν τον κόπο να αδειάσουν τα pm τους....

jax

jax

jax

jax

jax

jax

jax

jax

:p

Αρχική απάντηση από spc

πως με εκνευρίζουν μερικοί ανεύθυνοι που βάζουν αγγελίες, στέλνουν επιμόνως pm αποζητώντας απαντήσεις και δεν κάνουν τον κόπο να αδειάσουν τα pm τους....

Βεβαια υπαρχουν και οι αλλοι, οι οποιοι το κανουν θεμα για τους ανευθυνους αλλα τελικα pm ΔΕΝ στελνουν

spc

spc

spc

spc

spc

spc

spc

Αρχική απάντηση από .38-.45

ζητειτε επειγοντως:

Τωρινη? Γιατι παλια ειχα αρκετα μακρυ μαλλι....

Αληθεια την την θες? Μην με δω σε τιποτα dating sites.... :p

Αρχική απάντηση από unseen

σε κανα ανοιξιάτικο ημερολόγιο του Λάμπη σε κόβω....

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 19:07]

ζητειτε επειγοντως:

Φαινεται καθαρα σε δυο απο τις φωτο της κοπης της πιτας (αυτες που ο TroboCop κραταει το φλουρι και το δωρακι). Αμα θες περισσοτερο "κοντα", δεν εχουμε εδω...

Αρχική απάντηση από unseen [Χθες, στις 21:29]

θελω μια με αυτογραφο, γιατι την αδερφη μου.. με μπλουζακι, με σακακι, οπως σε αρεσει..

attachment.php?s=&postid=157554

OrlandoBlo_Grani_4201118_400.jpg

οκ θα ψαξω να βρω καμια προσφατη αλλα θα μου ορκιστεις οτι την θες για σοβαρο σκοπο. :p

ψαχνοντας κατι σημειωσεις επεσα πανω σε αυτο ... δεν επρεπε τελικα να ειχα κανει σκονακι σε αυτο το μαθημα ... τα βρηκα μπροστα μου τωρα!lol

post-1377-1416071590,3233_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.